Cube Axial WLS C:62 SL Disc 2017

EARLY BIRD
 • Early Bird Aanbiedingl
Plus- en minpunten
 • Shimano Ultegra 11-speed
 • DT Swiss Spline R32 Disc wielset
 • Full carbon fiets
 • Hydraulische schijfremmen

Beschrijving

Dat Cube Axial WLS C:62 SL Disc is een carbon damesracefiets in het hoogste segment met hydraulische schijfremmen en sluit perfect aan bij de veeleisende wielrenster. Ben je op zoek naar de beste kwaliteit, fiets je lange toertochten of doe je aan fierse beklimmingen? Al deze fietsomstandigheden zijn te trotseren met de Cube Axial WLS C:62 SL Disc.

De grondlegging van de fiets is een lichtgewicht carbon frame met een comfortabele geometrie. Afgemonteerd met de Shimano Ultegra schakelgroep en een 11-speed crankstel zul je genoeg verzetten hebben om flink te fietsen. Het DT Swiss Spline R32 Disc wielset in combinatie met Schwalbe One banden doen je over de weg vliegen en maakt kort werk van lang asfalt. Afgewerkt met Cube's eigen onderdelen maakt de fiets een perfecte all-rounder in de juiste balans, de Shimano BR-RS805 hydraulische schijfremmen zorgen voor een zeer krachtige remwerking.


Lees hier alles over Cube

Handige informatie

 • Afmontage: Shimano Ultegral

  Afmontage: Shimano Ultegra

  Deze fiets is afgemonteerd met onderdelen uit de Shimano Ultegra groep. Deze onderdelen kenmerken zich door de schakelprestaties van Dura-Ace, geavanceerde besturing, en top kwaliteit. De Ultegra groep is met name geschikt voor zeer sportief gebruik, zowel in Nederland als in bergachtig gebied en voor mensen die het beste uit hun fiets willen hallen. Ben je van plan om wedstrijden te rijden? Dat kan prima. Tel je elk grammetje? Dan is alleen Dura-Ace lichter. Ultegra bestaat ook in een elektrische variant.

 • Aero racefietsl

  Aero racefiets

  Ben je een echte snelheidsduivel? Dan ga je voor een aero racefiets. Aero racefietsen zijn in de windtunnel ontworpen met de nadruk op snelheid. Voor een zo laag mogelijke luchtweerstand beschikken aero racefietsen over aerodynamische buizen en zien we ook geïntegreerde remmen, zadelpennen en stuurpennen terug. Er zijn ook tegenwoordig ook aero racefietsen die zijn uitgerust met schijfremmen. Om kracht goed op de weg over te kunnen brengen zijn de frames enorm stijf en volledig gericht op prestatie. De balhoofdbuis van aero racefietsen is vaak korter, waardoor de zitpositie vrij agressief en minder comfortabel is. Om aero racefietsen geheel in stijl af te maken kun je kiezen voor een hoge carbon wielset. De aero racefiets is de beste keuze als elke seconde telt!

 • Damesracefietsl

  Damesracefiets

  Damesracefietsen zijn speciaal ontwikkeld voor de sportieve vrouw. Een damesracefiets heeft een compacter frame met een aangepaste geometrie, die beter past bij de lichaamsbouw van vrouwen. In vergelijking met herenracefietsen heeft een damesracefiets een kortere bovenbuis. Niet alleen het frame is aangepast, ook de onderdelen zijn speciaal voor dames geselecteerd. Denk hierbij aan een smaller stuur en een specifiek voor vrouwen ontworpen zadel. En niet te vergeten, ook met de kleurstelling spelen damesracefietsen beter in op de wensen van fietsende vrouwen. Zo kun je als ambitieuze fietsdame optimaal genieten van iedere rit!