Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Betalingen

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Om die reden hebben we verschillende betalingsmogelijkheden, zodat je op vele manieren kan betalen. In de webshop kun je betalen met:

iDeal

iDeal

Visa en Mastercard

Creditcard

(Visa en Mastercard)

Bancontact

Bancontact

Pinnen of contant

Betalen bij afhalen in de winkel met contant of (contactloos) pinnen.

In de winkel en werkplaats kun je contant betalen of (contactloos) pinnen. Wil je betalen middels een overboeking? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur een mail naar [email protected]

Welke cadeaubonnen kan ik verzilveren?

De cadeaubonnen die je kunt verzilveren zijn:

Retourproces formulier

12GO Biking cadeaubon

Nationale fietsbon

Nationale fietsbon

(alleen in de winkel)

Bedrijfsfietsen Nederland coupon

Bedrijfsfietsen Nederland coupon

Het is niet mogelijk om VVV bonnen of andere cadeaubonnen te verzilveren.

Veelgestelde vragen

Betaal ik dezelfde prijs in de winkel als in de webshop?

De prijzen die je ziet in de webshop van 12GO Biking zijn inclusief 21% BTW (9% op voedingsmiddelen). De prijzen die op de website zijn vermeld worden ook in de winkel gehanteerd. Soms zijn er acties die alleen op de website geldig zijn. Hiervan wordt melding gemaakt op de website.

Bij deze fiets staat 'kom langs voor de beste deal'. Wat kost deze fiets?

Daar moet je echt voor langskomen in de winkel. Omdat we een van de grootste fietsenwinkels van Nederland zijn kunnen we deze fietsen tegen erg scherpe prijzen aanbieden. Andere (kleinere) fietswinkels kunnen deze prijzen niet volgen. Om deze winkel tegemoet te komen, en om bij te dragen aan prijsrust, communiceren we deze prijzen niet online of telefonisch.

Hoe vraag ik mijn BTW terug bij het exporteren van een fiets buiten de EU?

Heb je goederen van 12GOBiking geëxporteerd naar een land buiten de EU? Dan kan je de BTW die je bij 12GOBiking betaald hebt terugvragen. Hiervoor hebben wij een kopie van jouw legitimatiebewijs nodig waaruit blijkt dat je buiten de EU woont. Dit moet ter bewijsvoering voor de Nederlandse Belastingdienst. Let op: bij deze kopie mag je de pasfoto en het persoonsnummer afschermen. Een visum of verblijfsvergunning zal ook volstaan.
Het is ook belangrijk dat je ervoor zorgt dat de factuur die bij de fiets is meegegeven wordt afgestempeld door de Douane tijdens de uitvoer.
Stuur vervolgens beide kopieën naar ons op. Hiermee wordt aangetoond dat de goederen daadwerkelijk de EU zijn uitgevoerd. Eventueel mag er ook een ander bewijsstuk gestuurd worden, zoals een afschrift van een definitieve aangifte ten invoer in het niet-EU-land. Kijk voor alle informatie op deze pagina van de belastingdienst. Kun je ons voorzien van de juiste gegevens? Dan helpen je graag met de terugbetaling van de BTW.