Bekijk alle Tour acties ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Betalingen

Welke betaalmogelijkheden heb ik bij jullie?

In de winkel kun je contant betalen en pinnen. In de webshop heb je de volgende mogelijkheden:

 • iDeal
 • Creditcard (Visa en Mastercard)
 • Overboeking
 • Mr. Cash
 • SoFort Banking
 • Ophalen aan de kassa met contant en PIN
 • Bancontact

Overboekingen kunnen gedaan worden naar ons Rabobank rekeningnummer: NL45 RABO 0362 4444 98 ten name van 12GO Biking Moordrecht. Houd er rekening mee dat het verwerken van de betaling één tot drie werkdagen duurt.

Welke cadeaubonnen kan ik bij jullie verzilveren?

We accepteren de volgende cadeaubonnen:

 • 12GO Biking cadeaubon
 • Nationale fietsbon
 • Bedrijfsfietsen Nederland coupon

VVV-bonnen en andere cadeaubonnen kunnen we niet aannemen.

Betaal ik dezelfde prijs in de winkel als in de webshop?

De prijzen die je ziet in de webshop van 12GO Biking zijn inclusief 21% BTW (9% op voedingsmiddelen). De prijzen die op de website zijn vermeld worden ook in de winkel gehanteerd. Soms zijn er acties die alleen op de website geldig zijn. Hiervan wordt melding gemaakt op de website.

Moet ik aanbetalen als ik een fiets bestel?

In sommige gevallen kan dit nodig zijn, bijvoorbeeld als je een specifiek model of maat wil bestellen. Zo weten wij zeker dat de fiets ook wordt afgenomen. De aanbetaling bedraagt meestal 10% van de bestelwaarde. Het is niet mogelijk om de aanbetaling terug te vorderen als het artikel al besteld of reeds voorradig is in de winkel, tenzij dit anders afgesproken is met een verkoper.

Bij deze fiets staat 'kom langs voor de beste deal'. Wat kost deze?

Daar moet je echt voor langskomen in de winkel. Omdat we een van de grootste fietsenwinkels van Nederland zijn kunnen we deze fietsen tegen erg scherpe prijzen aanbieden. Andere (kleinere) fietswinkels kunnen deze prijzen niet volgen. Om deze winkel tegemoet te komen, en om bij te dragen aan prijsrust, communiceren we deze prijzen niet online of telefonisch.

Hoe vraag ik mijn BTW terug bij het exporteren van een fiets buiten de EU?

Heb je goederen van 12GOBiking geëxporteerd naar een land buiten de EU? Dan kan je de BTW die je bij 12GOBiking betaald hebt terugvragen. Hiervoor hebben wij een kopie van jouw legitimatiebewijs nodig waaruit blijkt dat je buiten de EU woont. Dit moet ter bewijsvoering voor de Nederlandse Belastingdienst. Let op: bij deze kopie mag je de pasfoto en het persoonsnummer afschermen. Een visum of verblijfsvergunning zal ook volstaan.
Het is ook belangrijk dat je ervoor zorgt dat de factuur die bij de fiets is meegegeven wordt afgestempeld door de Douane tijdens de uitvoer.
Stuur vervolgens beide kopieën naar ons op. Hiermee wordt aangetoond dat de goederen daadwerkelijk de EU zijn uitgevoerd. Eventueel mag er ook een ander bewijsstuk gestuurd worden, zoals een afschrift van een definitieve aangifte ten invoer in het niet-EU-land. Kijk voor alle informatie op deze pagina van de belastingdienst. Kun je ons voorzien van de juiste gegevens? Dan helpen je graag met de terugbetaling van de BTW.


Coronavirus: Om besmetting te voorkomen kunt u bij ons tijdelijk alleen pinnen. (In een uitzonderlijk geval is contant betalen mogelijk bij één kassa.)


Betaalmethoden

We maken het graag zo makkelijk mogelijk! Daarom hebben we verschillende betalingsmogelijkheden zodat je op (bijna) iedere manier kan betalen.

Winkel en Werkplaats

 • Contant
 • Pin

Webshop

 • iDeal
 • Creditcard (Visa en Mastercard)
 • Overboeking
 • Mr. Cash
 • SoFort Banking
 • Contant bij ophalen aan de kassa

Overboekingen kunnen gedaan worden naar ons Rabobank rekeningnummer: NL45 RABO 0362 4444 98 ten name van 12GO Biking Moordrecht. Houd er rekening mee dat het verwerken van de betaling één tot drie werkdagen duurt.

Cadeaubonnen

Natuurlijk kan je de 12GO Biking cadeaubon  inwisselen bij de kassa of in de webshop. Let er wel op dat er twee soorten cadeaubonnen zijn: een specifiek voor de winkel en een voor in de webshop. Heb je niet de goede cadeaubon? Dat kan de klantenservice voor je wijzigen.

Overige bonnen worden ook geaccepteerd:

 • Nationale fietsbon (Alleen in de winkel)
 • Bedrijfsfietsen Nederland coupon

Het is niet mogelijk om met VVV bonnen te betalen.


 Aanbetalingen

Voor bepaalde artikelen kan het zijn dat wij een aanbetaling vragen. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een fiets die niet standaard in het assortiment is opgenomen, of een bepaalde maat welke speciaal voor je besteld moet worden. Indien je ervoor kiest om een fiets te reserveren kan ook om een aanbetaling gevraagd worden. Zo weten wij zeker dat de fiets ook wordt afgenomen. De aanbetaling bedraagt meestal 10% van de bestelwaarde.

Het is niet mogelijk om de aanbetaling terug te vorderen als het artikel al voor je is besteld of reeds voorradig is in de winkel, tenzij dit anders afgesproken is met een verkoper.


 Prijzen

De prijzen die je ziet in de webshop van 12GO Biking zijn inclusief 21% BTW (9% op voedingsmiddelen). De prijzen die op de website zijn vermeld worden ook in de winkel gehanteerd. Soms zijn er acties die alleen op de website geldig zijn. Hiervan wordt melding gemaakt op de website.

In de webshop worden bij sommige fietsen geen prijzen vermeld, maar wordt gevraagd om langs te komen voor de prijs. Dit komt door afspraken die met de fabrikant gemaakt zijn. Omdat we een van de grootste fietsenwinkels van Nederland zijn kunnen we deze fietsen tegen erg scherpe prijzen aanbieden. Andere (kleinere) fietswinkels kunnen deze prijzen niet volgen omdat ze minder groot inkopen. Door onze prijzen alleen te communiceren in de winkel of via de telefoon komen we deze fietswinkels tegemoet.