Onze winkel is open

Menu
1

Trek Elektrische fietsen

Elektrische fietsen van Trek

Het bekende Amerikaanse fietsenmerk Trek heeft een volledige collectie e-bikes in het assortiment. Trek is voornamelijk bekend om haar carbon racefietsen en innovatieve mountainbikes, maar verkoopt ook mooie en kwalitatief goede stadsfietsen en elektrische fietsen. De elektrische fietsen van Trek zijn allemaal voorzien van een hoogwaardige middenmotor en een goede accu. Trek e-bikes zijn beschikbaar in uitvoeringen voor dames en heren.

12GO Biking is erkend Trek dealer met veel ervaring en ook specialist in het onderhoud van elektrische fietsen. U kunt bij ons terecht voor eerlijk en persoonlijk advies over de aankoop van een Trek elektrische fiets en het onderhoud van uw nieuwe e-bike.

Trek elektrische stadsfietsen

Trek heeft een groot assortiment stadsfietsen en een bijna even groot assortiment elektrische fietsen en hybride fietsen. De fietsen vallen op door hun strakke ontwerp, krachtige middenmotor en goede accu. Populaire modellen zoals de Trek LM2+ heeft de accu onder de bagagedrager, terwijl bijvoorbeeld de Trek TM4+ en UM3+ een accu in of aan de onderbuis van het frame hebben. Hier vind je het actuele aanbod van Trek elektrische stadsfietsen bij 12GO Biking. 

Met de recente toevoeging van de Trek Allant en de Trek District serie heeft Trek haar elektrische fietsen collectie van een update voorzien. De Trel Allant serie is voornamelijk bedoeld voor iedereen die wat langere stukken op de elektrische fiets gaat fietsen en de Trek District serie is echt als pure elektrische stadsfiets bedoeld. 

Trek elektrische MTB’s

Er is een uitgebreid assortiment Trek mountainbikes, van instap tot high end, carbon of aluminium, hardtail of full suspension. Voor de populaire e-mountainbikes van Trek is het niet anders. Het merk verkoopt elektrische mountainbikes in verschillende prijsklassen en voor verschillend gebruik, van cross country tot enduro. De elektrische mountainbikes van Trek herken je aan de naam Powerfly met een typenummer erachter, aan de Bosch Performance Line CX middenmotor, en aan de in het frame geïntegreerde accu. Bekijk nu het actuele aanbod van Trek elektrische mountainbikes bij 12GO Biking.

Trek speed pedelecs

Sinds een paar jaar is ook de speed pedelec of E45 high speed e-bike bezig met een opmars: elektrische fietsen die ondersteunen tot snelheden van 45 km/u en die vooral bedoeld zijn voor forenzen die graag de file of de volle trein vermijden en ondertussen ook nog lekker willen bewegen zonder uitgeput en bezweet op het werk aan te komen. Met de Super Commuter serie heeft Trek een krachtige en bijzonder mooi vormgegeven speed pedelec in de collectie.Bekijk via de link het actuele aanbod van Trek E45 fietsen bij 12GO Biking.

Bekijk de Trek elektrische fietsen