Onze winkel is open

Menu
1

Bidons

Eén van de meest gebruikte accesoires tijdens het fietsen: 'de bidon'. Als je tijdens het fietsen eens goed om je heen kijkt zie je een geweldige verscheidenheid aan bidons op de fietsen voorbijkomen. Bidons zijn er in verschillende kleuren en maten, alles naar jouw wens. Bidons zonder poespas, bidons met een speciale drinktuit en bidons met geïnsuleerde wanden om jouw drinken goed koud te houden. In de bidons kan je natuurlijk 'gewoon' water doen, maar je kunt er ook een schepje poeder of een tabletje bij doen. Neem hiervoor even een kijkje bij de sportvoeding. Het wordt aangeraden om tijdens een duurtraining een bidon per uur te drinken. Denk er ook aan om op tijd te drinken; als je dorst krijgt ben je eigenlijk al te laat!

26% KORTING
Biking Bidon 750 ml
(1)

€ 7,99

€ 599
29% KORTING
Biking Bidon 500 ml

€ 6,99

€ 499
58% KORTING
Shiva Bidon 500 ml
(1)

€ 6,99

€ 299

Soorten bidons

Voor een langere rit is een bidon natuurllijk een goede uitkomst. Naast het fietsen kan je een bidon natuurlijk altijd makkelijk overal gebruiken. Dit geldt zeker voor de 12GO Biking bidons. Maar ook andere merken zijn gespecialiseerd in het maken van bidons. Zo hebben we onder meer een ruime keuze uit Camelbak bidons. 

Verder is er de keuze uit verschillende formaten. Grote drinker? Ga dan voor de bidons van meer dan 750ml. Wil je langer je drank op temperatuur houden? Dan is een bidon met isolerend materiaal een uitkomst.