Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Bidons

fietscomputers

bidonhouders

Of je nu fietst voor je plezier of voor wedstrijden, gehydrateerd blijven is essentieel. De meeste bidons hebben een inhoud van ongeveer 600 ml, genoeg om je tijdens een lange rit gehydrateerd te houden. Bovendien hebben we ze in verschillende maten en vormen, zodat je de bidon kunt kiezen die bij jouw fiets past, die je het mooiste vindt of die het prettigste drinkt. Om de bidon makkelijk mee te kunnen nemen op de fiets, heb je wel een bidonhouder nodig.

Bekijk direct: 1 liter bidons750 ml bidonsThermobidonsCamelbak bidonsTacx bidonsBidonhouders  

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

Waardering:
83%
BIKES4AFRICA
14,99
Waardering:
100%
33% korting
Vanaf
Waardering:
96%
25% korting
Vanaf 7,99
NIEUW
Waardering:
89%
Vanaf 14,99
Waardering:
96%
Waardering:
87%
Waardering:
90%
Waardering:
97%
Waardering:
100%
24,99
Waardering:
100%
28% korting
Vanaf 8,99
Waardering:
86%
Waardering:
87%
Vanaf 7,49
Waardering:
90%
Waardering:
89%
Vanaf 34,99
Vanaf 4,95
Waardering:
80%
Pagina
per pagina

Soorten bidons

Ben je op zoek naar een bidon? Bij 12GO Biking hebben we een groot assortiment bidons in alle soorten en maten! Het is aan te raden om een bidon mee te nemen bij elke racefiets tocht. Door het fietsen verlies je veel vocht en is het noodzakelijk om het vocht weer aan te vullen door middel van water of sportdrank. Naast het fietsen kan je een bidon natuurlijk altijd makkelijk overal gebruiken. Dit geldt zeker voor de 12GO Biking bidons. Maar ook andere merken zijn gespecialiseerd in het maken van bidons. Zo hebben we onder meer een ruime keuze uit Camelbak bidons. 

Verschillende inhoudsmaten bidons

Een bidon kun je makkelijk vastzetten op de fiets via een bidonhouder. Bij 12GO biking hebben we bidons tussen de 450 ml en 950 ml, onderverdeeld in de categorieën: 0-550 ml, 550-750 ml en >750 ml.  Let wel even op dat bidons van 950 ml niet op elke bidonhouder passen. De bidon die je meeneemt tijdens de rit is afhankelijk van de duur van je rit. Er word aangeraden om ongeveer 125 ml water per kwartier te drinken op de fiets. Dus voor een rit van een uur heb je genoeg aan de 500 ml bidon. Ga je wat langer fietsen dan een uur, is het aan te raden om 2 bidons van 500 ml mee te nemen of een bidon van 750-950 ml mee te nemen. Het gaat ook om voorkeuren. Iemand vind een 500 ml bidon misschien beter in de hand liggen dan een 750 ml bidon, dus dan is het handig om 2 bidons mee te nemen.

Bidons met isolerend materiaal

Je hebt isolerende bidons en bidons die niet isolerend zijn. Een bidon die geen isolerend materiaal heeft, heeft het nadeel dat je drinken niet op temperatuur blijft. Nou maakt het voor de korte afstanden niet uit, aangezien je voor je het weet weer thuis bent. Voor de langere afstanden is het verstandig om voor een bidon te kiezen met isolerend materiaal. Bidons die isolerend materiaal hebben, hebben het voordeel dat in de zomer je drinken langer koud blijft en in de winter wordt je water niet snel ijskoud, Ideaal dus. 

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
"Voor ieder type fietser hebben we Black Friday"

Isolerend materiaal zorgt ervoor dat het water in je bidon langer koel blijft. Dit is ideaal wanneer je een lange dag in de zon fietst. Andersom werkt het ook: wanneer je op koude winterdagen thee in je thermobidon doet blijft het ook lang warm.