Onze winkel is open

Menu
1

Elektrische mountainbikes

Populaire merken: Trek / Cube / Scott / Cannondale

Bekijk direct: Alle elektrische fietsenAluminium e-mountainbikes / Carbon e-mountainbikes / Luchtgeveerde e-mountainbikes

Stay home, stay safe. Bestel vanuit huis. Wij bezorgen je fiets tijdelijk gratis én 100% rijklaar thuis!

MEGADEAL
Pace SX 2020
(1)

€ 3.999,00

Vanaf € 2.79900
Rail 5 625Wh 2021

Kom langs voor de beste deal!

€ 4.69900
Rail 5 2021

Kom langs voor de beste deal!

€ 4.39900
Rail 9.9 2020

Kom langs voor de beste deal!

€ 11.99900
Powerfly 7 2021

Kom langs voor de beste deal!

€ 4.39900
Powerfly 5 2021

Kom langs voor de beste deal!

€ 3.69900
Rail 7 2021

Kom langs voor de beste deal!

€ 5.69900

Elektrische mountainbikes

Een elektrische MTB kopen doe je bij de E-bikespecialist van Nederland!

Een elektrische mountainbike is natuurlijk nog weer net een stapje gekker dan een normale elektrische fiets. Bij 12GO Biking kun je een elektrische mountainbike kopen van Trek, Scott, CubeKalkhoff, Merida, Focus en Cannondale. Cannondale, Focus, Merida en Kalkhoff hebben enkele modellen in hun collectie. Trek, Scott en Cube hebben een volledige collectie aan elektrische mountainbikes. Voor optimale rijprestaties worden de fietsen voornamelijk geleverd met een middenmotor en een accu in of aan het frame. Met een elektrische mountainbike kom je verder waar een elektrische stadsfiets tekort komt.

Trek elektrische mountainbikes

Trek heeft een breed scala een elektrische mountainbikes. Bij Trek hebben ze een toepasselijke naam gevonden voor deze krachtpaters: de Powerfly. De Trek Powerfly is er in verschillende uitvoeringen, zodat er voor ieder terrein wel een geschikte Powerfly is. Alle modellen zijn voorzien van de krachtige Bosch Performance Line CX middenmotor, specifiek ontwikkeld voor offroad gebruik. Zowel voor dames als heren maakt Trek elektrische mountainbikes.

Scott elektrische mountainbikes

De elektrische mountainbikes van Scott hebben een geweldige prijs- kwaliteitsverhouding. Deze racemonsters zijn beschikbaar als full suspensions en hardtails met verschillende bandenmaten. De meeste modellen zijn net als bij Trek voorzien van een Bosch Performance Line CX motor.

Cube elektrische mountainbikes

Met een elektrische mountainbike van Cube heb je gegarandeerd een fiets met geweldige looks en rijprestaties. De accu’s zijn geïntegreerd in het frame en in combinatie met de middenmotoren hebben de elektrische mountainbikes een laag zwaartepunt. Het lage zwaartepunt zorgt voor fijne wendbare fietsen.