Kick-off fietsseizoen - Korting op 500+ producten ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Interactieve trainer

Naast een geweldige training bieden interactieve fietstrainers nog een heleboel andere voordelen. Om te beginnen zijn ze een uitstekende manier om gemotiveerd te blijven. Met een interactieve trainer kun je met anderen fietsen, meedoen aan wedstrijden en zelfs virtuele parcoursen afleggen. Een van de populairste apps is Zwift. Bovendien zijn interactieve trainers uiterst veelzijdig en kunnen ze gebruikt worden voor verschillende soorten trainingen. Of je nu je snelheid wilt verhogen, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, of gewoon wilt genieten van een meer meeslepende rijervaring, een interactieve fietstrainer kan je helpen je doelen te bereiken.

Bekijk direct: Fietstrainers accessoires

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

499,99 679,-
Waardering:
92%
26% korting
279,99 489,-
Waardering:
83%
ACTIE T/M ZA 1 APRIL
629,99 799,-
Waardering:
94%
21% korting
749,99 999,99
Waardering:
100%
25% korting
749,99 799,-
6% korting
1.099,99 1.299,-
Waardering:
92.5000%
15% korting
519,-
NIEUW
8.499,-
per pagina

Interactieve fietstrainer kopen bij 12GO Biking

Interactieve fietstrainers koop je bij 12GO Biking. Interactieve fietstrainers zijn trainers die je compleet kunt uitlezen en besturen met behulp van software. Interactieve fietstrainers zijn gemakkelijk in gebruik en laten jou vrij in wat jij wilt en hoe snel jij dat wilt. Dankzij de gekoppelde software heb je een ultieme combinatie tussen prestaties en veelzijdigheid omdat je alles snel kunt aanpassen met behulp van de software. 

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
  • Wheel-on: Bij deze trainers zet je het achterwiel rechtsreeks op de trainer. Ook wheel-on fietstrainers zijn als interactieve trainers beschikbaar.
  • Direct drive: Bij deze trainer ze je een fiets zonder het achterwiel op de direct drive trainer. Deze trainers leveren een hogere weerstand dan de meeste wheel-on trainers en simuleren het echte fietsgevoel een stuk beter. 
  • Magneetrem: Simpele rem die vaak via een schakelaar bediend wordt. De directe druk op de buitenband zorgt voor de weerstand.
  • Vloeistofrem: Dankzij de vloeistof zijn deze remmen erg stil. De weerstand kan niet handmatig worden aangepast.
  • Elektrorem: Werken hetzelfde als magneetremmen maar hebben dan elektronische functies zoals het aansturing en uitlezen van de trainer. Ook kunnen deze remmen veel hogere weerstanden aan dan magneetremmen.
  • Motorrem: Alleen bij Tacx trainers te vinden, wordt gebruikt bij de krachtigste trainers voor hoge weerstand en stijgingssimulatie.

De maximale afwijking geeft aan hoeveel het gemeten vermogen maximaal afwijkt van het daadwerkelijk geleverde vermogen. Een lagere afwijking betekent nauwkeurigere gegevens.

  • Handmatige schakeling is vaak door middel van een schakelaar op het stuur.
  • Door software zijn trainers die door middel van apps en pc software worden aangestuurd en weerstanden aanpassen.
  • Progressieve bediening is als de trainer vanzelf zwaarder zal gaan fietsen naarmate er harder gefietst wordt.