Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Interactieve trainer

Interactieve fietstrainers houden je gemotiveerd, ook bij slecht weer: fiets met anderen, neem deel aan wedstrijden en virtuele parcoursen en blijf lekker droog. Mogelijkheden voor populaire apps zoals Zwift maken de interactieve trainers nog aantrekkelijker. Met een interactieve fiertstrainer train je snelheid, uithoudingsvermogen of fiets je gewoonweg een meeslepende tocht. Bereik je doelen met een interactieve fietstrainer!

Bekijk direct: Fietstrainer keuzehulpAlle fietstrainers | Middensegment interactieve fietstrainers | Hoge segment interactieve fietstrainers | Keuzehulp: Welke fietstrainer past bij mij?

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

599,99
Waardering:
92%
17% korting
679,-
Waardering:
93%
28% korting
449,-
Waardering:
91%
51% korting
999,99
Waardering:
100%
23% korting
1.299,-
Waardering:
92%
12% korting
869,-
Waardering:
93%
25% korting
949,-
21% korting
699,99
Waardering:
93%
+ GRATIS TACX PAKKET
1.299,99
23% korting
1.299,-
SHOWROOMMODEL
799,-
Waardering:
90%
27% korting
799,99
Waardering:
89%
+ GRATIS TACX PAKKET
per pagina

Interactieve fietstrainer kopen bij 12GO Biking

Interactieve fietstrainers koop je bij 12GO Biking. Interactieve fietstrainers zijn trainers die je compleet kunt uitlezen en besturen met behulp van software. Interactieve fietstrainers zijn gemakkelijk in gebruik en laten jou vrij in wat jij wilt en hoe snel jij dat wilt. Dankzij de gekoppelde software heb je een ultieme combinatie tussen prestaties en veelzijdigheid omdat je alles snel kunt aanpassen met behulp van de software. 

Interactieve fietstrainer met Zwift

Met interactieve trainers blijf je gemotiveerd door helemaal naar jouw wens te trainen. Je kunt online met anderen te fietsen, deel te nemen aan virtuele wedstrijden en uitdagende parcoursen te verkennen, allemaal vanuit huis. Een van de meest populaire apps die is Zwift. Deze app brengt een virtuele wereld tot leven waar je kunt fietsen, trainen en racen met mensen over de hele wereld, of gewoon je vrienden. Uiteraard zijn er ook genoeg andere apps die je voor dezelfde doeleinden kunt gebruiken. Of je nu je snelheid wilt verbeteren, je uithoudingsvermogen wilt vergroten of gewoon wilt genieten van een interactieve rijervaring, interactieve fietstrainers in combinatie helpen je je doelen te bereiken.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
  • Wheel-on: Bij deze trainers zet je het achterwiel rechtsreeks op de trainer. Ook wheel-on fietstrainers zijn als interactieve trainers beschikbaar.
  • Direct drive: Bij deze trainer ze je een fiets zonder het achterwiel op de direct drive trainer. Deze trainers leveren een hogere weerstand dan de meeste wheel-on trainers en simuleren het echte fietsgevoel een stuk beter. 
  • Magneetrem: Simpele rem die vaak via een schakelaar bediend wordt. De directe druk op de buitenband zorgt voor de weerstand.
  • Vloeistofrem: Dankzij de vloeistof zijn deze remmen erg stil. De weerstand kan niet handmatig worden aangepast.
  • Elektrorem: Werken hetzelfde als magneetremmen maar hebben dan elektronische functies zoals het aansturing en uitlezen van de trainer. Ook kunnen deze remmen veel hogere weerstanden aan dan magneetremmen.
  • Motorrem: Alleen bij Tacx trainers te vinden, wordt gebruikt bij de krachtigste trainers voor hoge weerstand en stijgingssimulatie.

De maximale afwijking geeft aan hoeveel het gemeten vermogen maximaal afwijkt van het daadwerkelijk geleverde vermogen. Een lagere afwijking betekent nauwkeurigere gegevens.

  • Handmatige schakeling is vaak door middel van een schakelaar op het stuur.
  • Door software zijn trainers die door middel van apps en pc software worden aangestuurd en weerstanden aanpassen.
  • Progressieve bediening is als de trainer vanzelf zwaarder zal gaan fietsen naarmate er harder gefietst wordt.