Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Fietskleding

Fietskleding kopen: online of in de winkel

Goede fietskleding is essentieel voor een comfortabele en veilige rit op de e-bike, racefiets, mountainbike of gravelbike. Zonder comfortabele kleding loop je kans op irritaties tijdens het fietsen en dat is niet de bedoeling. Bij 12GO Biking hebben we een groot assortiment aan fietskleding, zowel online als in de winkel. Van hoogwaardige fietskleding met de nieuwste innovaties tot casual fietskleding voor je toertocht op de e-bike. We voorzien je graag van advies.

Welke fiets kleren moet ik hebben voor welke temperatuur?

Het is niet altijd makkelijk om te bepalen welke fietskleding je nodig hebt voor welke temperatuur. In de winter heb je uiteraard dikkere fietskleding nodig dan in de zomer. Daarnaast heb je in Nederland zo nu en dan ook last van regen. Regenkleding is daarom ook niet overbodig als je regelmatig op de fiets zit. We hebben voor zowel winter fietskleding, zomer fietskleding als regenkleding een breed assortiment fietskleding voor ieder type fiets. Met behulp van filters kun je een temperatuur invullen waar je fietskleding aan moet voldoen.

Wielerkleding en racefietskleding

In ons assortiment wielerkleding en racefiets kleding vind je diverse fietskleding voor de professional, de amateur en alles daartussenin. Racefietskleding is een belangrijk onderdeel van een fijne fietservaring, wielrenkleding kan namelijk het verschil maken tussen een plezierige of minder fijne rit. Met goede racefiets kleding ben je goed voorbereid op warmte, regen, kou maar ook het zadel. Goed ademende racefiets kleding is belangrijk voor in de zomer, warme racefietskleding voor de winter en een goede zeem in je fietsbroek is essentieel voor een comfortabele rit. Bij 12GO Biking kun je racefiets kleding zowel online als in de winkel aanschaffen. In de winkel heb je de mogelijkheid om te passen en krijg je advies van onze experts.