Merkendeals: grote merken, kleine prijzen! ›

Toggle Nav
Winkelwagen
Elektrische vouwfietsen

Elektrische vouwfietsen

Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2.449,- 2.549,-
per pagina

Waar moet ik op letten bij het kopen van een elektrische vouwfiets

Een elektrische vouwfiets combineert het beste van twee werelden. De compactheid van een vouwfiets met de snelheid van een elektrische fiets. Bij het kopen van een vouwfiets ben je op zoek naar een fiets die je in de trein of ander openbaar vervoersmiddel mee kan nemen. Het gewicht speelt dan ook een belangrijke rol bij de aankoop van een elektrische vouwfiets.

Wanneer is het een goed idee om een elektrische vouwfiets te kopen?

Een elektrische vouwfiets is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het kopen van een nieuwe vouwfiets. Toch is deze fiets aansprekend voor een grote groep reizigers die het forenzen voor zichzelf graag een stukje makkelijker willen maken. Moet je een lang stuk met de trein rijden en daarna nog 10 kilometer fietsen? Met een elektrische vouwfiets zit je gegarandeerd gebakken. Dankzij de ondersteuning geniet je van extra snelheid waardoor je binnen no-time na je overstap op werk bent.

Een ander motief om een vouwfiets te kopen is het feit dat een elektrische vouwfiets minder snel gestolen wordt. Neem je vouwfiets mee je kantoor in en heb zicht op je fiets terwijl je in de trein zit. Waar je bij een elektrische fiets je erg op je hoede bent bij het stallen van je fiets is dat bij een elektrische vouwfiets in zijn geheel niet het geval.

Welke merken elektrische vouwfiets

Elektrische vouwfietsen komen in allerlei vormen en maten. Bij 12GO Biking verkopen we elektrische vouwfietsen van Sparta

Elektrische vouwfiets kopen bij 12GO Biking

Wil je een elektrische vouwfiets kopen? Bij 12GO Biking staan meer dan 25 e-bike specialisten voor je klaar! In de winkel heb je ook de mogelijkheid om de elektrische vouwfietsen te testen op onze mega indoor testbaan.   

 

Lees verder...

Klantenservice banner

Telefoon icon 0182-621850

Email: [email protected]

Whatsapp


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
Filteren
Selectie verfijnen
Actieradius
  1. 45 - 75 km 1 product
  2. 60 - 120 km 1 product

De stelregel hierbij is dat je per 100 wattuur gemiddeld zo'n 15-25 kilometer kan fietsen, afhankelijk van motorstand en andere externe factoren.

De vuistregel die je kunt aanhouden is:
300 Wh: 35 - 60 km
400 Wh: 45 - 75 km
500 Wh: 60 - 120 km
600+ Wh: 75 - 150 km.

Kijk voor een uitgebreide uitleg over de actieradius van e-bikes in dit blog.