Toggle Nav
Winkelwagen

Elektrische Vouwfietsen

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om u door de stad te verplaatsen, is een elektrische vouwfiets een geweldige optie. Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook erg handig. Je kunt ze gemakkelijk opvouwen en meenemen in de bus of trein, of zelfs opbergen in je kofferbak. En wanneer je wat extra kracht nodig hebt, geeft de elektrische motor je een duwtje in de rug. Met zoveel voordelen is een elektrische vouwfiets zeker het overwegen waard.

Bekijk direct: E-bike keuzehulp | Elektrische Fietsen | Elektrische Fietsen met Middenmotor | Elektrische Fiets Aanbiedingen

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2.699,99
Waardering:
67%
11% korting
per pagina

Ontdek de vrijheid van Elektrische Vouwfietsen - Praktisch, compact en efficiënt!

Als je op zoek bent naar een handige en veelzijdige manier om je door drukke steden te verplaatsen of om je fiets gemakkelijk op te bergen, is het kopen van een elektrische vouwfiets de perfecte oplossing. Elektrische vouwfietsen bieden het beste van twee werelden: de flexibiliteit en compactheid van een vouwfiets en het gemak van elektrische ondersteuning. Of je nu pendelt naar je werk, reist met het openbaar vervoer of gewoon geniet van spontane fietsavonturen, elektrische vouwfietsen zijn de ultieme keuze. In deze tekst ontdek je waarom ze de beste elektrische vouwfietsen zijn en waarom ze steeds populairder worden bij fietsliefhebbers over de hele wereld.

Elektrische Vouwfiets kopen

Het kopen van een elektrische vouwfiets biedt talloze voordelen. Ten eerste is het een praktische oplossing voor mensen die behoefte hebben aan een compacte en gemakkelijk op te bergen fiets. Met een elektrische vouwfiets kun je moeiteloos de fiets opvouwen en meenemen in het openbaar vervoer, in de kofferbak van je auto of zelfs in je kantoor. Ten tweede biedt een elektrische vouwfiets het voordeel van elektrische ondersteuning, waardoor je snel en moeiteloos door de stad kunt navigeren. Het kopen van een elektrische vouwfiets is een slimme investering voor wie op zoek is naar praktisch en efficiënt stadsvervoer.

Beste Elektrische Vouwfietsen

Met zoveel opties op de markt is het belangrijk om te weten welke de beste elektrische vouwfietsen zijn. De beste elektrische vouwfietsen bieden een combinatie van betrouwbaarheid, prestaties en draagbaarheid. Ze hebben krachtige motoren die moeiteloze ondersteuning bieden, zelfs bij steile hellingen. Daarnaast hebben ze duurzame batterijen met een lange levensduur, zodat je lang kunt genieten van je rit zonder je zorgen te maken over het opladen. Bovendien zijn de beste elektrische vouwfietsen lichtgewicht en gemakkelijk opvouwbaar, waardoor ze eenvoudig te dragen en op te bergen zijn.

Vouwfietsen Elektrisch / E Bike Vouwfiets

Vouwfietsen die elektrisch zijn aangedreven, bieden het beste van beide werelden. Ze combineren het gemak en de draagbaarheid van een vouwfiets met de kracht en snelheid van een e-bike. Vouwfietsen elektrisch zijn ideaal voor stedelijke omgevingen, waar ruimte schaars is en mobiliteit essentieel. Met hun compacte formaat kunnen ze gemakkelijk worden opgevouwen en meegenomen in het openbaar vervoer of opgeslagen in kleine ruimtes. De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat je snelheid kunt maken en gemakkelijk door het verkeer kunt manoeuvreren. Een e bike vouwfiets is de ultieme metgezel voor iedereen die flexibiliteit en vrijheid in hun dagelijkse rit zoekt.

Het kopen van een elektrische vouwfiets is een slimme keuze voor wie op zoek is naar praktisch, compact en efficiënt vervoer. Of je nu pendelt, reist of gewoon wilt genieten van spontane fietsavonturen, elektrische vouwfietsen bieden je de vrijheid om overal te gaan waar je wilt. Kies uit de beste elektrische vouwfietsen op de markt en geniet van de voordelen van elektrische mobiliteit gecombineerd met het gemak van een vouwfiets. Investeer vandaag nog in een elektrische vouwfiets en ontdek de ultieme vrijheid op twee wielen!

 

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

De kracht van de motor wordt uitgedrukt in Newtonmeters (Nm). Dit geeft een indicatie van hoe snel je elektrische fiets optrekt. Een krachtigere e-bike trekt sneller op.

Normaal: Dit zijn de motoren die gewoon doen wat ze moeten doen. Onder normaal verstaan we motoren tot 45 Nm.
Krachtig: Deze motoren trekken al een stukje sneller op dan normale motoren en bieden wat meer power op hellingen. Krachtige motoren hebben tussen de 45 en 75 Nm koppel.
Zeer krachtig: De aller sterkste motoren. Deze zorgen dat je iedere helling op kunt en ook met gemak over onverharde wegen kunt rijden. Alle motoren met meer dan 75 Nm vallen onder "zeer krachtig"

Motoren bieden een lichte tot sterke trapondersteuning. Hoe hoger het aantal NM, hoe sterker de ondersteuning van de motor. Elektrische stadsfietsen zijn vaak uitgerust met een geruisloze motor die een lichte ondersteuning biedt (t/m 50 NM). Op sportieve fietsen zit vaak een sterke motor met een hoog piekvermogen (50 tot 95 NM).

Lees alles over de motor type van: Bosch, Shimano, Bafang.

De stelregel hierbij is dat je per 100 wattuur gemiddeld zo'n 15-25 kilometer kan fietsen, afhankelijk van motorstand en andere externe factoren.

De vuistregel die je kunt aanhouden is:
300 Wh: 35 - 60 km
400 Wh: 45 - 75 km
500 Wh: 60 - 120 km
600+ Wh: 75 - 150 km.

Kijk voor een uitgebreide uitleg over de actieradius van e-bikes in dit blog.

Het aantal Wh, ofwel Wattuur, geeft een indicatie van hoeveel inhoud de accu heeft. Met een groter aantal Watturen kun je langer doorfietsen. De grootte van de accu's verschilt per type motor en vaak heb je keuze uit verschillende accugroottes.

Een grotere accu geeft, zoals genoemd, een grotere actieradius, waardoor je er verder mee kunt fietsen. Het is echter wel zo, dat een grotere accu iets zwaarder is dan een kleinere.

Derailleurversnelling: geschikt voor een lichte fiets met veel versnellingen.

Naafversnelling: Minder onderhoud nodig en robuuster dan een derailleur.

Enviolo: Traploze versnellingsnaven waarmee je altijd de juiste weestand vindt om comfortabel te fietsen.

Aanduiding hoeveel versnellingen er op de fiets zitten.

Naafversnelling: De versnellingen zitten alleen in de achternaaf, er wordt één getal gebruikt om het aantal versnellingen aan te duiden.

Derailleurversnelling: Je schakelt over verschillende tandwielen. Er wordt gebruik gemaakt van een 'x' aanduiding. Het getal voor de x is het aantal tandwielen bij de crank, het getal achter de x het aantal versnellingen dat je op de cassette hebt.