a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Mountainbike bescherming

Filter

Mountainbiken kan gevaarlijk zijn, zeker als je vaak technische en uitdagende parcoursen uitzoekt. Je doet er dan ook goed aan om te zorgen voor een goede uitrusting en mountainbike bescherming. In ons assortiment vind je kniebeschermers en elleboogbeschermers die je tijdens een val beschermen tegen schaafwonden en kneuzingen. Veiligheid is natuurlijk het allerbelangrijkste!

Direct naar: Mountainbike kniebescherming / Mountainbike elleboogbescherming

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter
Launch Enduro Elbow Pad

Fox Launch Enduro Elbow Pad

<p>De Launch Enduro Elbow is een fijne elleboogbeschermer om te dragen. Hij is erg licht en pedaalvriendelijk, waardoor je er geen last van hebt tijdens het fietsen. Hij is makkelijk aan- en uit te trekken. Deze beschermer schuurt niet, vanwege de padding. Daarnaast heeft hij een siliconen bovenrand om te voorkomen dat hij gaat glijden.</p>

€ 54,95
Launch Pro Knee Pad

Fox Launch Pro Knee Pad

De nieuwste bescherming van Fox is direct populair op het hoogste niveau. De schermer heeft een ge&iuml;ntegreerde kniebescherming aan de voorkant, met slijtvaste en rekbare kevlarknie&euml;n. Het geperforeerde neopreen materiaal biedt comfort en ademend vermogen. De beschermer voelt beter aan dan ooit dankzij de voorgebogen ergonomische pasvorm.</p>

€ 74,99

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter

Elleboogbescherming en kniebescherming voor de MTB

Als je graag met de mountainbike over technische en uitdagende parcoursen rijdt zorg je natuurlijk dat je materiaal in orde is. Je fiets is tiptop en je draagt een veilige MTB helm voor het geval dat. Zonder verdere bescherming is je outfit eigenlijk niet compleet. Om je extra te beschermen bij een eventuele valpartij kun je kiezen om elleboogbescherming of kniebescherming te dragen.

Mountainbike bescherming is zo ontworpen dat ze extra bescherming bieden maar je er tijdens het fietsen geen last van hebt. In ons assortiment vind je mountainbike bescherming van Fox, een merk dat zich in de MTB wereld al ruimschoots bewezen heeft. De elleboogbeschermers en kniebeschermers van Fox zijn ademend, lichtgewicht en bieden een uitstekende bescherming.

Onze merken mountainbike bescherming

  • Fox MTB bescherming