Outlet | tot wel 50% korting! ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Mountainbike bescherming

mobiel outlet

Wanneer u met uw mountainbike de paden op gaat, is het laatste waarover je je zorgen wilt maken een valpartij en letsel. Dat is waar bescherming voor mountainbikes om de hoek komt kijken. Door te investeren in kwaliteitsbeschermers kun je het risico op ernstig letsel bij een valpartij tot een minimum beperken. MTB bescherming kan helpen om stenen en wortels af te buigen. Kortom, mountainbikebescherming is een essentieel onderdeel van veilig mountainbiken.

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

69,95 99,99
30% korting
62,95 89,99
30% korting
per pagina

Elleboogbescherming en kniebescherming voor de MTB

Als je graag met de mountainbike over technische en uitdagende parcoursen rijdt zorg je natuurlijk dat je materiaal in orde is. Je fiets is tiptop en je draagt een veilige MTB helm voor het geval dat. Zonder verdere bescherming is je outfit eigenlijk niet compleet. Om je extra te beschermen bij een eventuele valpartij kun je kiezen om elleboogbescherming of kniebescherming te dragen.

Mountainbike bescherming is zo ontworpen dat ze extra bescherming bieden maar je er tijdens het fietsen geen last van hebt. In ons assortiment vind je mountainbike bescherming van Fox, een merk dat zich in de MTB wereld al ruimschoots bewezen heeft. De elleboogbeschermers en kniebeschermers van Fox zijn ademend, lichtgewicht en bieden een uitstekende bescherming.

Onze merken mountainbike bescherming

  • Fox MTB bescherming
Lees verder...

Klantenservice banner

Telefoon icon 0182-621850

Email: [email protected]

Whatsapp


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader