Onze winkel is open

Menu
1

Elektronica

"Elektronica? Ik ga toch juist buiten fietsen?". Het klopt inderdaad dat je je in eerste instantie af kunt vragen of je dit nou echt nodig hebt, maar de elektronica van tegenwoordig kan toch wel verrassend handig en leuk zijn. Met elektronica kan je namelijk je prestaties meten, waardoor jij meer inzicht krijgt in jouw ontwikkeling. Door deze gegevens te gebruiken kan je jezelf verbeteren. Naast dit verbeterende aspect is het ook heel handig om een route in te kunnen laden in jouw fietsnavigatie, zodat jij de juiste route rijdt, niet verdwaalt én de weg terug naar huis kunt vinden. 

Kies uit fietscomputers, navigatie of telefoonhouders. 12GO Biking heeft alles in haar assortiment om jouw fietsprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk direct: Elemnt Bolt / Bontrager hartslagband / SKS Smartphonehouder

Populaire merken: Garmin / Topeak Sigma / Bontrager / BBB 

28% KORTING
RIDEtime fietscomputer
(2)

€ 54,99

Special Price € 3999

Forerunner 745 Zwart

€ 449,99

Special Price € 41900

21% KORTING
Edge Explore
(5)

€ 249,99

€ 19999

Fiets elektronica kopen in de winkel?

In onze winkel heb je de keuze uit duizenden producten. Zo is er ook veel keuze bij onze elektronische producten. Kies uit fietscomputers, navigatie of telefoonhouders. Alles om jouw prestaties te meten en naar een hoger level te kunnen tillen. 

Fiets elektronica online kopen?

Voor meer informatie is het mogelijk om een van de koopgidsen of blogs te lezen. Lees bijvoorbeel onze blog over fietscomputers.

Neem goed in overweging wat je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld je cadans meten? Of juist je veiligheid verbeteren door de FLY6 camera? Genoeg keuze!


Deze populaire merken verkopen we onder andere:
Garmin, natuurlijk bekend van de Garmin Edge serie. Op zoek naar goede fietsnavigatie? Neem dan eens een kijkje bij de Garmins! BBB levert een fijn assortiment aan fietscomputers, maar ook aan smartphonehouders heb je een goeie aan BBB. Hierin is Topeak ook gespecialiseerd. 

Andere merken die we ook verkopen zijn:

Alle type elektronica

Wanneer de bestelde elektronica op voorraad is wordt het meteen verstuurd. Voor 21:00 uur besteld is morgen in huis. In het weekend worden er geen onderdelen afgeleverd. Bestellingen na donderdag 12:00 uur worden daarom op maandag geleverd.