Onze winkel is open

Menu
1

Elektrische racefietsen

Bekijk direct:  Aluminium Carbon Ultegra afmontage / Alle e-bikes

Stay home, stay safe. Bestel vanuit huis. Wij bezorgen je fiets tijdelijk gratis én 100% rijklaar thuis!

Elektrische racefietsen: perfect om toch je rondjes te blijven maken

De elektrische racefietsen zijn een opkomend fenomeen. Een aantal jaar geleden was het nog uit den boze om een motortje op een racefiets te zetten, maar tegenwoordig zien we het toch steeds vaker. En laten we eerlijk zijn, er is toch niets mooier dan gewoon zorgeloos nog je rondjes te kunnen maken op een elektrische koersfiets, wanneer dat op een normale niet meer gaat? Deze e-bikes zijn daarom wat ons betreft een welkome aanvulling in de collectie!

Gebruik van een elektrische racefiets

Een elektrische racer is zoals gezegd perfect wanneer je rondjes op een normale racer niet meer willen lukken. Maar ook als je normale rondjes nog wel lukken, maar die mooie ritten door de bergen lastig worden is een elektrische racefiets de uitkomst! Niet meer je hartslag door het dak heen jagen terwijl je bergop gaat, je geniet namelijk gewoon lekker van de ondersteuning in de fiets. Hiermee houd je ook gewoon nog energie over om geconcentreerd af te dalen.

Onze collectie elektrische racefietsen

De markt voor elektrische racefietsen is nog niet heel groot, maar groeit wel. Daarom bieden wij ook wat te kiezen op dit vlak. In onze collectie vind je elektrische racefietsen van Trek, Cannondale en Wilier. Mochten er andere modellen zijn die bij je in het oog springen, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice, dan denken we graag met je mee!