Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Nieuwe onderdelen

Nieuwe collectie
Nieuwe collectie

Wil jij je fiets upgraden of repareren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ons assortiment onderdelen wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten om jouw fiets weer helemaal in orde te krijgen. Zo kun je weer met een gerust hart op de fiets stappen of iedereen voorbij fietsen met de nieuwste onderdelen.

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

42 producten

NIEUW
NIEUW
420,-
NIEUW
139,-
35% korting
NIEUW
NIEUW
NIEUW
Vanaf
NIEUW
65,99
24% korting
58,99
32% korting
59,99
17% korting
69,99
29% korting
958,99
22% korting
59,99
17% korting
49,99
22% korting
59,99
17% korting
NIEUW
NIEUW
NIEUW
129,99
Waardering:
100%
46% korting
134,99
Waardering:
87%
41% korting
Vanaf
Waardering:
100%
26% korting
39,99
25% korting
249,99
40% korting
Pagina
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Velgremmen worden voornamelijk gebruikt op racefietsen en op (elektrische) stads- en hybride fietsen.

Mechanische schijfremmen hebben meer remvermogen in slechte omstandigheden dan velgremmen. Ze zijn niet zo goed te doseren als hydraulische schijfremmen.

Hydraulische schijfremmen hebben de meeste remkracht en zijn het best te doseren. Deze remmen presteren goed onder alle omstandigheden.

Nog niet zeker welke remmen je wil op je nieuwe racefiets? Lees er alles over in ons blog Kies je racefiets: Schijfrem of velgrem!

Snelle banden: Gemaakt voor pure snelheid. Ze hebben een lage rolweerstand, een laag gewicht en een licht profiel. De ideale band voor droge omstandigheden. Het lichte profiel zorgt voor een groter contactoppervlak met de weg dan een grover profiel. Nadeel aan deze banden is dat ze een stuk minder grip hebben in natte omstandigheden en bij bladeren op de weg.

 All-round banden: Geschikt voor alle seizoenen en weersomstandigheden. Deze banden hebben veel grip. De prestaties van deze banden zijn uitgebalanceerd, waardoor je het hele jaar gebruik kunt maken. 

Lekbestendige banden:  Lekbestendige banden zijn iets zwaarder, maar je zult er minder lek mee rijden, waardoor er meer tijd is om te fietsen. 

Draadbanden zijn niet vouwbaar en iets zwaarder. Deze banden worden vaak gebruikt voor stadsfietsen en goedkopere sportfietsen. Deze banden zijn stug en moeilijker om de velg te krijgen dan vouwbanden. Vouwbanden worden veel gebruikt op sportfietsen. Door het ontbreken van een hieldraad is de band soepeler en lichter, dit komt de rolweerstand, grip en comfort ten goede. Je kunt deze band ook makkelijker monteren dan een draadband. Tubes zijn alleen geschikt voor tube wielen. Een tube is een buiten- en binnenband in één. Tubes worden op de velg gelijmd.
Ben je toe aan een compleet nieuwe wielset of een vervanging van een los wiel? Kies of je een set zoekt of een los wiel.