Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Bidonhouders

bidonhouders

bidonhoudersbidonhouders actie

Fietsers weten hoe belangrijk het is om tijdens een rit gehydrateerd te blijven. Met een bidonhouder kun je water (of andere drank) meenemen op de fiets, zodat je kunt drinken wanneer je daar behoefte aan hebt. De meeste bidonhouders worden aan het frame van de fiets bevestigd, terwijl andere aan het stuur vastgemaakt kunnen worden. Er zijn bidonhouders van kunststof, aluminium en carbon. Kies het materiaal die het best bij je past, en vergeet het uiterlijk natuurlijk niet!

Bekijk direct: Racefiets bidonhoudersMTB bidonhoudersBidonhouders aan stuurCarbon bidonhouders

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

35 producten

Pagina
per pagina

Soorten bidonhouders

Ben je op zoek naar een bidonhouder? We hebben we een groot assortiment bidonhouders in veel verschillende kleuren en materialen! Een bidonhouder is een noodzakelijk accessoire voor op de fiets. Met een bidonhouder kan je makkelijk je bidons kwijt, zodat je voldoende kan drinken tijdens je rit. Er zijn bidonhouders in verschillende mooie kleuren, zodat er altijd een houder is die bij jouw fiets past.

Verschillende soorten bidonhouders

We hebben een groot aanbod aan bidonhouders. De eerste die we verkopen zijn normale bidonhouders. Dit zijn bidonhouders die je aan het frame van je fiets bevestigd en je je bidon er normaal uit kan pakken.

De 2e soort die we verkopen zijn Side Swipe bidonhouders. Dit zijn bidonhouders die ook aan het frame van je fiets zijn bevestigd, maar hier kan je de bidon zijwaarts uit zijn houder uitnemen. Het voordeel van een Side Swipe bidonhouder is dat je deze in 2 verschillende uitvoeringen hebt, één voor links en één voor rechts, zo kan je zelf bepalen aan welke kant je de bidon wilt pakken.

De 3e soort die we verkopen zijn stuur bevestiging bidonhouders. Dit zijn bidonhouders die je aan je stuur monteert. Deze zijn bedoeld om een extra bidon te kunnen meenemen voor lange ritten.

Tot slot verkopen we zadelpen bevestiging bidonhouders. Dit zijn bidonhouders die je aan je zadelpen monteert. Deze zadelpen bevestiging bidonhouders zijn geschikt voor triatlon/tijdrijden, met de achterliggende gedachte dat als je ze achter/onder je zadel hebt, je aerodynamischer bent.

Er zijn dus best een aantal verschillende soorten bidonhouders, Dit is handig want zo kan je veel bidons meenemen tijdens de rit. Welke soort bidonhouder je koopt is afhankelijk van wat je fijner vind.

Verschillende materialen bidonhouders

In ons assortiment bieden wij bidonhouders van verschillende soorten materialen aan. Je hebt bidonhouders van kunststof deze zijn lekker licht.

Daarnaast hebben we aluminium bidonhouders. Deze zijn wat steviger en kunnen dus tegen een stootje, maar zijn zeker ook licht.

Verder hebben we nog de bidonhouders van carbon. Dit zijn de lichtste bidonhouders die er verkrijgbaar zijn en hebben een hele goede kwaliteit.

Als laatste is er nog de bidonhouder van composiet. Deze heeft een sterke, lichtgewicht constructie.

De bidonhouder die bij je past, is afhankelijk voor het gebruik ervan. Wil je toptijden halen, dan is het verstandig om voor een carbon bidonhouder te gaan. Als je gewoon lekker wilt fietsen, maakt het niet heel veel uit welke je neemt, ze zijn allemaal prima.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader