410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx

Batavus fietsen

410 Gone

410 Gone


nginx
Filter

Batavus is een van de bekendste fietsen merken uit Nederland. Batavus bestaat al sinds 1909. De reden dat ze al zo lang bestaan zijn de kwalitatief hoogwaardige fietsen en uitstekende onderdelen; van stuur tot kettingkast. Combineer dat met veel comfort en een vleugje sportiviteit en je begrijpt waarom Bavatus fietsen zo goed uit de test komen.

Batavus fietsen

De bekende Batavus stadsfietsen zijn er in vele soorten en maten. Sportieve modellen wanneer je regelmatig langere afstanden aflegt. Comfortabele stadsfietsen voor het doen van de boodschappen en hippe lifestyle fietsen als je op zoek bent naar net iets anders.

Batavus biedt een ruime keuze e-bikes met een aantal leuke innovaties, ze zijn zich ervan bewust dat productontwikkeling noodzakelijk is. Ook zijn Batavus e-bikes een van de weinige fietsmerken uitgerust met een Yamaha-ondersteuning!  

Wat Batavus erg leuk doet is dat de meeste stadsfietsmodellen ook verkrijgbaar zijn als elektrisch model. Zo is de Batavus Diva ook beschikbaar als Diva E-GO. De Batavus Milano-collectie is het elektrische paradepaardje, deze modellen zijn namelijk ook verkrijgbaar met de traploze NuVinci versnellingsnaaf.

Bekijk van Batavus

Populaire Batavus modellen

Batavus Modellen

Batavus heeft een duidelijke lijn in haar collecties: Lifestylecomfortabel en sportief. De meeste normale fietsen zijn bovendien ook als elektrisch model verkrijgbaar.

Zo zijn er de comfortabele stadsfietsen met de Batavus Mambo als populair model.  De extra stevige bagegedrager en weggewerkte kabels maken deze fiets praktisch, veilig en onderhoudsarm.

Liever een trendy lifestyle fiets? Dan is er de Batavus Diva, een prachtige en elegante omafiets die verkrijgbaar is in vele kleuren. Voorzien van moderne voordrager is dit een veel gezien model onder de scholieren.

In de sportieve hoek valt de Zonar in positieve zin op. De lichtgewicht stadsfiets met 27 versnellingen is een veel gemaakte keuze als de afstanden net wat langer worden. De Batavus Zonar is een goede keus voor woon-werkverkeer of voor een lange fietstocht in het weekend

Batavus dealer

12GO Biking is officieel dealer van Batavus. Wij voeren de gehele Nederlandse collectie en zijn uniek door af en toe ook Duitse Batavus modellen in het assortiment te hebben.

Batavus garantie

Batavus geeft lange garantie op hun fietsen. Frames en ongeveerde vorken hebben maar liefst 10 jaar garantie! Op verende voorvorken zit een garantie van 2 jaar, hetzelfde geldt voor roestvorming van binnenuit en de kwaliteit van de lak.

410 Gone

410 Gone


nginx