Batavus is een van de bekendste fietsmerken in Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise met de Batavus collectie zijn wij Batavus Premium dealer geworden. Dit betekend dat wij de volledige collectie Batavus fietsen hebben met een aantal exclusieve, nieuwe modellen. Lees meer over het Premiium dealerschap

Populaire Batavus modellen

Batavus Modellen

Batavus heeft een duidelijke lijn in haar collecties: Lifestylecomfortabel en sportief. De meeste normale fietsen zijn bovendien ook als elektrisch model verkrijgbaar.

Zo zijn er de comfortabele stadsfietsen met de Batavus Mambo als populair model.  De extra stevige bagegedrager en weggewerkte kabels maken deze fiets praktisch, veilig en onderhoudsarm.

Liever een trendy lifestyle fiets? Dan is er de Batavus Diva, een prachtige en elegante omafiets die verkrijgbaar is in vele kleuren. Voorzien van moderne voordrager is dit een veel gezien model onder de scholieren.

In de sportieve hoek valt de Zonar in positieve zin op. De lichtgewicht stadsfiets met 27 versnellingen is een veel gemaakte keuze als de afstanden net wat langer worden. De Batavus Zonar is een goede keus voor woon-werkverkeer of voor een lange fietstocht in het weekend.

Batavus dealer

12GO Biking is officieel dealer van Batavus. Wij voeren de gehele Nederlandse collectie en zijn uniek door af en toe ook Duitse Batavus modellen in het assortiment te hebben.

Batavus garantie

Batavus geeft lange garantie op hun fietsen. Frames en ongeveerde vorken hebben maar liefst 10 jaar garantie! Op verende voorvorken zit een garantie van 2 jaar, hetzelfde geldt voor roestvorming van binnenuit en de kwaliteit van de lak.