Onze winkel is open

Menu
Datum:
18 januari 2017
Door:
Jeroen
Delen

Wij zijn Batavus Premium dealer!

Batavus is een van de bekendste fietsmerken in Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise met de Batavus collectie zijn wij Batavus Premium dealer geworden. Dit betekend dat wij de volledige collectie Batavus fietsen hebben met een aantal exclusieve, nieuwe modellen.

Wat houdt “Premium Dealer” zijn in?

12GO Biking zet altijd die ene extra stap meer voor jou als consument, daarom zijn we nu door Batavus tot premium dealer benoemd. Het gaat om kwaliteit en niet om het aantal fietsen wat verkocht wordt. Premium dealer zijn houdt in dat we van alles een beetje meer doen, kunnen en mogen. Meer kennis, meer service en meer modellen.

Batavus Premium Dealer

Meer Batavus modellen

Vanzelfsprekend hebben wij de meest uitgebreide collectie van Batavus fietsen staan. Want bij een Premium Dealerschap horen de exclusieve modellen van Batavus. Modellen die een andere Batavus dealer niet heeft staan. Denk hierbij aan exclusieve kleuren en speciale modellen.

Het wordt echt gaaf als we naar elektrische fietsen kijken in de premium collectie. De meest uitgebreide en luxe Batavus elektrische fietsen vinden we in de premium collectie. Een model wat wij uit willen lichten is de Batavus Wayz E-Go active Nuvinci C330. Een fiets met betrouwbare middenmotor van Bosch en het onderhoudsvrije Nuvinci systeem. Een van de toppers uit de premium collectie!

Meer kennis

We hebben een zeer uitgebreide collectie fietsen van Batavus staan. We kennen ze allemaal en kunnen je er alles over vertellen. Een simpele servicebeurt of een uitgebreide reparatie, onze collega’s van de werkplaats draaien hun hand er niet voor om. Elk type Batavus is inmiddels in onze werkplaats langs geweest, voor ons geen geheimen meer. 

Meer service

Je wordt niet zomaar premium dealer van Batavus. Je moet onder andere laten zien dat je vakkennis in huis hebt, zodat je elke klant uitstekend kan helpen. Wanneer je aan kunt tonen alles te doen voor de consument en zijn Batavus, mag je het label Premium Dealer voeren.

Kortom het is geen kwestie van veel fietsen verkopen, maar een kwestie van kennis en service die je kunt garanderen.

Wat betekent dat voor jou als klant?

  • Meest uitgebreide Batavus collectie. Alle premium modellen in huis!
  • Alle kennis om eventuele problemen op te kunnen lossen waardoor we de beste service kunnen garanderen.
  • De snelst mogelijke levering van jouw nieuwe Batavus!

Bekijk van Batavus

 

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van deze blog vragen? Stel ze gerust!
Mail: [email protected]  / Bel: 0182-621850  

Volg ons ook op social media.
Facebook: @12gobikingbv

Instagram: @12go_biking 

Strava: @12GO Biking

Meer Lezen ?