Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Elite fietstrainers

De Elite fietstrainer past bij jou als je op zoek bent naar goede prijs-kwaliteitverhouding en gebruiksgemak. Een fietstrainer van Elite is krachtig en nauwkeurig waardoor hij goed samenwerkt met apps zoals Zwift. Het assortiment van Elite is breed met een Elite direct-drive fietstrainer, Elite wheel-on fietstrainer en Elite fietstrainer accessoires in verschillende prijsklassen. 

Bekijk direct: Fietstrainer keuzehulp | Alle fietstrainers | Keuzehulp: Welke fietstrainer past bij mij?

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

679,-
Waardering:
91%
26% korting
449,-
Waardering:
91%
51% korting
999,99
Waardering:
100%
23% korting
489,-
Waardering:
82%
28% korting
per pagina

Elite fietstrainer

Elite staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding als het gaat om fietstrainers. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige fietstrainer om je indoor fietstraining naar een hoger niveau te tillen zonder de hoofdprijs te betalen, dan zijn de Elite fietstrainers de perfecte keuze.

Binnen het assortiment van Elite vind je verschillende soorten fietstrainers, namelijk direct drive en wheel-on trainers. De direct drive trainers, zoals de Elite Suito, bieden een realistischere fietservaring doordat je jouw fiets direct op de trainer bevestigt. Dit zorgt voor een betere krachtoverdracht en nauwkeurige metingen. Aan de andere kant bieden de wheel-on trainers, zoals de Elite Direto, Elite Novo Force en de Elite Tuo, meer gebruiksgemak en zijn ze eenvoudiger te installeren. Deze trainers zijn ideaal als je snel wilt beginnen met trainen.

Elite trainer kopen

Als je op zoek bent naar een betrouwbare trainer die je prestaties meet en je uitdaagt om je grenzen te verleggen, dan is een Elite fietstrainer precies wat je nodig hebt. Of je nu een fanatieke wielrenner bent die zich voorbereidt op wedstrijden of gewoon vanuit huis wilt trainen om je conditie te verbeteren.

Bij 12GO Biking hebben we een uitgebreid assortiment Elite trainers beschikbaar. Je kunt gemakkelijk verschillende modellen vergelijken via onze website, waar je gedetailleerde specificaties en reviews kunt vinden. Zo kun je de fietstrainer kiezen die het beste bij jouw past.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
  • Wheel-on: Bij deze trainers zet je het achterwiel rechtsreeks op de trainer. Ook wheel-on fietstrainers zijn als interactieve trainers beschikbaar.
  • Direct drive: Bij deze trainer ze je een fiets zonder het achterwiel op de direct drive trainer. Deze trainers leveren een hogere weerstand dan de meeste wheel-on trainers en simuleren het echte fietsgevoel een stuk beter. 
  • Magneetrem: Simpele rem die vaak via een schakelaar bediend wordt. De directe druk op de buitenband zorgt voor de weerstand.
  • Vloeistofrem: Dankzij de vloeistof zijn deze remmen erg stil. De weerstand kan niet handmatig worden aangepast.
  • Elektrorem: Werken hetzelfde als magneetremmen maar hebben dan elektronische functies zoals het aansturing en uitlezen van de trainer. Ook kunnen deze remmen veel hogere weerstanden aan dan magneetremmen.
  • Motorrem: Alleen bij Tacx trainers te vinden, wordt gebruikt bij de krachtigste trainers voor hoge weerstand en stijgingssimulatie.

De maximale afwijking geeft aan hoeveel het gemeten vermogen maximaal afwijkt van het daadwerkelijk geleverde vermogen. Een lagere afwijking betekent nauwkeurigere gegevens.

  • Handmatige schakeling is vaak door middel van een schakelaar op het stuur.
  • Door software zijn trainers die door middel van apps en pc software worden aangestuurd en weerstanden aanpassen.
  • Progressieve bediening is als de trainer vanzelf zwaarder zal gaan fietsen naarmate er harder gefietst wordt.