Start fietsseizoen - Korting op 150+ producten ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Elite fietstrainers

De Elite fietstrainer past bij jou als je op zoek bent naar goede prijs-kwaliteitverhouding en gebruiksgemak. Een fietstrainer van Elite is krachtig en nauwkeurig waardoor hij goed samenwerkt met apps zoals Zwift. Het assortiment van Elite is breed met een Elite direct-drive fietstrainer, Elite wheel-on fietstrainer en Elite fietstrainer accessoires in verschillende prijsklassen. 

Bekijk direct: Fietstrainers accessoiresTrainer matten

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

499,99 679,-
Waardering:
92%
26% korting
279,99 489,-
Waardering:
83%
43% korting
749,99 999,99
Waardering:
100%
25% korting
149,99 219,-
Waardering:
81%
32% korting
519,-
NIEUW
per pagina

Elite fietstrainer kopen bij 12GO Biking

De fietstrainers van Elite staan voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en eenvoud in gebruik. Waar het Italiaanse merk voorheen werd beschouwd als minderwaardig ten opzichte van bijvoorbeeld Tacx en Wahoo is tegenwoordig helemaal niet meer het geval. De trainers van Elite zijn krachtig en bovendien is het geleverde vermogen erg nauwkeurig. Met een Elite fietstrainer kun je de hele winter lang lekker doortrainen! 

Elite fietstrainer modellen

Elite biedt in hun assortiment zowel direct drive fietstrainers als wheel-on fietstrainers aan. Hierdoor is er voor ieder budget een Elite trainer die perfect aansluit bij jouw behoeften. De meest populaire modellen van Elite zijn de direct drive trainers. Deze trainers zijn namelijk krachtig, nauwkeurig en hebben een kleiner prijskaartje dan vergelijkbare trainers.

Populaire modellen

Populaire modellen uit het assortiment fietstrainers van Elite zijn de Elite Suito-T, de Elite Direto XR-T en de Elite Tuo. Deze fietstrainers blinken allemaal uit als het gaat om de prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien bieden ze alles wat je als fanatieke fietser wilt om de hele winter lang fit te blijven.

Fietstrainer van Elite getest

Wij hebben uitgebreid onze fietstrainers van Elite getest! Benieuwd naar hoe wij de trainers ervaren? Lees dan onze review van de Elite Suito-T of de review van de Elite Direto XR-T.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
 • Basis trainer: Zonder mogelijkheid te koppelen of met software aan te sturen.
 • Interactieve trainer: Volledig aan te sturen en uit te lezen via software.
 • Rollenbank: Een alternatief op traditionele trainers, realistisch fietsgevoel.
 • Smart bike: Bij deze trainers heb je geen fiets meer nodig om te trainen, maar rij je direct op het apparaat voor een nog realistischer gevoel.
 • Wheel-on: Bij deze trainers zet je het achterwiel rechtsreeks op de trainer. Ook wheel-on fietstrainers zijn als interactieve trainers beschikbaar.
 • Direct drive: Bij deze trainer ze je een fiets zonder het achterwiel op de direct drive trainer. Deze trainers leveren een hogere weerstand dan de meeste wheel-on trainers en simuleren het echte fietsgevoel een stuk beter. 
 • Magneetrem: Simpele rem die vaak via een schakelaar bediend wordt. De directe druk op de buitenband zorgt voor de weerstand.
 • Vloeistofrem: Dankzij de vloeistof zijn deze remmen erg stil. De weerstand kan niet handmatig worden aangepast.
 • Elektrorem: Werken hetzelfde als magneetremmen maar hebben dan elektronische functies zoals het aansturing en uitlezen van de trainer. Ook kunnen deze remmen veel hogere weerstanden aan dan magneetremmen.
 • Motorrem: Alleen bij Tacx trainers te vinden, wordt gebruikt bij de krachtigste trainers voor hoge weerstand en stijgingssimulatie.

De maximale afwijking geeft aan hoeveel het gemeten vermogen maximaal afwijkt van het daadwerkelijk geleverde vermogen. Een lagere afwijking betekent nauwkeurigere gegevens.

 • Handmatige schakeling is vaak door middel van een schakelaar op het stuur.
 • Door software zijn trainers die door middel van apps en pc software worden aangestuurd en weerstanden aanpassen.
 • Progressieve bediening is als de trainer vanzelf zwaarder zal gaan fietsen naarmate er harder gefietst wordt.