410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx

Gazelle fietsen

410 Gone

410 Gone


nginx

Gazelle bestaat al sinds 1892 en is daarmee een van de oudste fietsenmerken van Nederland. Gazelle komt uit het Veluwse Dieren en maakt meer dan 300.000 fietsen per jaar die de hele wereld over gaan. In 1992 kreeg Gazelle het predicaat Koninklijk en in 2015 werd de nieuwe Gazelle fabriek geopend door Koning Willem Alexander.

Gazelle fietsen

Gazelle staat vooral bekend om de geweldige kwaliteit. De frames zijn waarschijnlijk de beste en meest duurzame Nederlandse frames die er te krijgen zijn. Het merendeel van de Gazelles is uitgerust met een Shimano naafversnelling. Deze Shimano Nexus versnellingen gaat al jaren probleemloos mee! 

De stadsfietsen van Gazelle zijn ontworpen met oog voor detail en met het gebruiksgemak van de fietser in achterhoofd. De fietsen zijn comfortabel, duurzaam en en betrouwbaar. Goed voor jarenlang fietsplezier. 

De meeste modellen van Gazelle zijn ook verkrijgbaar alsn Gazelle e-bike. Waar vroeger de naamgeving van de elektrische modellen nog voor verwarring zorgde is dat vanaf modeljaar 2015 een stuk duidelijker . De fietsen met een voorwielmotor heten Hybrid Front of HF, de modellen met middenmotor Hybrid Mid of HM.

Bekijk van Gazelle

Populaire Gazelle fietsen

Gazelle modellen

Genieten van de buitenlucht, de wind door de haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste fietsen van de hoogste kwaliteit die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen!

Het bekendste model uit de line-up van is de Gazelle Orange, een comfortabele fiets die van alle gemakken is voorzien. Deze fiets is beschikbaar in meerdere uitvoeringen, altijd passend bij jouw wensen.

Wil je liever iets moderners? Dan is de Gazelle Miss Grace de juiste keuze. Deze hippe fiets heeft een zeer eigentijdse look, is verkrijgbaar met drie of zeven versnellingen en is bovendien beschikbaar als elektrische uitvoering. 

Uitaard heeft Gazelle ook een fiets voor moeders in het assortiment. De Gazelle Bloom is de meest bekende moederfiets van allemaal. Deze Gazelle moederfiets kenmerkt zich door zijn hippe design en grote ruimte tussen het stuur en het zadel.

Gazelle Premium Dealer

12GO Biking is niet zomaar een Gazelle Dealer. Sinds 2014 zijn we Gazelle Premium dealer. Hierdoor kunnen we naast scherpe prijzen ook de Gazelle Ultimate collectie (de oude Gazelle Goldline) en diverse LTD modellen leveren. Deze modellen zijn net wat luxer of scherper geprijsd en zijn niet te krijgen bij normale Gazelle dealers.

Gazelle garantie

Gazelle geeft maar liefst 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. De garantie op verende voorvorken is 5 jaar. Voor lakwerk op het frame en de voorvork wordt een garantieperiode van 5 jaar gehanteerd. De onderdelen op uw fiets hebben een garantie van 2 jaar bij normaal gebruik en onderhoud. 

410 Gone

410 Gone


nginx