Onze winkel is open

Menu
Filter

Gazelle header

Gazelle Fietsen

Een oerhollands bedrijf dat al meer dan 125 jaar fietsen produceert en deze wereldwijd levert. Daar spreekt vertrouwen uit! En dat is precies wat Gazelle doet. Het bedrijf bestaat sinds 1892, kreeg in 1992 het predicaat Koninklijk en maakt vandaag de dag meer dan 300.000 fietsen die de hele wereld over gaan.

Ga direct naar:

Gazelle Premium Dealer 

Omdat 12GO Biking jou ziet als een premium klant willen we je het allerbeste aanbieden. Dit kan door ons Premium dealerschap bij Gazelle. Hierdoor kunnen we naast scherpe prijzen ook de Gazelle Ultimate collectie (de oude Gazelle Goldline) en diverse andere Premium modellen leveren. Deze modellen zijn een stuk luxer uitgevoerd dan de normale Gazelle fietsen. Zo hebben Premium modellen lichtere frames, luxere zadels en handvatten en maken ze gebruik van de nieuwste technieken zoals Nuvinci versnellingsnaven. Premium modellen zijn alleen te koop bij nauwkeurig geselecteerde fietsspecialisten. 

Lees meer over Gazelle premium

Een selectief aantal fietsenwinkels in Nederland mag zich Gazelle Premium Dealer noemen. 12GO Biking is er trots op om sinds 2014 Premium Dealer van Gazelle te zijn.

Ga direct naar: 

“Gazelle Premium, fietsen van de allerhoogste kwaliteit exclusief bij 12GO Biking!”

Gazelle Fietsen 1

Gazelle Fietsen

Gazelle staat vooral bekend om de geweldige kwaliteit. De frames zijn waarschijnlijk de beste en meest duurzame Nederlandse frames die er te krijgen zijn. Het merendeel van de Gazelles is uitgerust met een Shimano naafversnelling. Deze Shimano Nexus versnellingen gaat al jaren probleemloos mee!

De stadsfietsen van Gazelle zijn ontworpen met oog voor detail en met het gebruiksgemak van de fietser in achterhoofd. De fietsen zijn comfortabel, duurzaam en en betrouwbaar. Goed voor jarenlang fietsplezier.

De meeste modellen van Gazelle zijn ook verkrijgbaar als elektrische fiets. Aan de naamvoering van de modellen kan je achterhalen om wat voor type fiets het gaat. De fietsen met een voorwielmotor heten Hybrid Front of HF, de modellen met middenmotor Hybrid Mid of HM.

Gazelle modellen

Genieten van de buitenlucht, de wind door de haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste fietsen van de hoogste kwaliteit die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen!

Het bekendste model uit de line-up van is de Gazelle Orange, een comfortabele fiets die van alle gemakken is voorzien. Deze fiets is beschikbaar in meerdere uitvoeringen, altijd passend bij jouw wensen. Wil je liever iets moderners? Dan is de Gazelle Miss Grace de juiste keuze. Deze hippe fiets heeft een zeer eigentijdse look, is verkrijgbaar met drie of zeven versnellingen en is bovendien ook beschikbaar als elektrische uitvoering. 

Uitaard heeft Gazelle ook een fiets voor moeders in het assortiment. De Gazelle Bloom is de meest bekende moederfiets van allemaal. Deze Gazelle moederfiets kenmerkt zich door zijn hippe design en grote ruimte tussen het stuur en het zadel.

Gazelle Fietsen 2

Gazelle garantie

Gazelle geeft maar liefst 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. De garantie op verende voorvorken is 5 jaar. Voor lakwerk op het frame en de voorvork wordt een garantieperiode van 5 jaar gehanteerd. De onderdelen op uw fiets hebben een garantie van 2 jaar bij normaal gebruik en onderhoud. 

Bekijk van Gazelle

Populaire Gazelle fietsen

Premium Gazelle E-bikes

Premium Gazelle stadsfietsen

Gazelle e-bikes

Gazelle stadsfietsen

Gazelle damesfietsen