Onze winkel is open

Menu
Filter

Pegasus fietsen

Al meer dan 30 jaar biedt Pegasus kwaliteit voor een eerlijke prijs. Pegasus maakt gebruik van de kennis en ervaring van de fietshandelaren en experts, om zo hun fietsen verder door te ontwikkelen. Het uitwisselen van praktische ervaring en kennis met de klant zorgt ervoor dat de Pegasus fietsen steeds aan de nieuwste eisen voldoen.

Bij Pegasus staat de ontwikkeling nooit stil. De wensen van de klanten worden daarbij centraal gesteld, dat is het recept voor succes. Pegasus staat voor traditie en innovatie. Al het ontwikkelingswerk op het gebied van veiligheid, comfort en design heeft uiteindelijk maar één doel: je moet je prettig voelen in het zadel van een Pegasus fiets!

Pegasus collectie van 12GO Biking

Pegasus heeft een ruim assortiment fietsen. Van sportieve hybride fietsen tot comfortabele elektrische fietsen, bij Pegasus zit je goed. De frames hebben namelijk uitstekend gebalanceerd rijgedrag en strakke stuureigenschappen. Bovendien hebben de fietsen een luxe uitstraling en zijn ze voorzien van kwalitatief uitstekende onderdelen.

Pegasus hybride fietsen

Voor de forenzen en enthousiaste recreatieve fietsers zijn er de Pegasus hybride fietsen. Dankzij de stevige frames en goede afmontage zijn dit echte kilometervreters waar je nog jaren mee vooruit kunt. Dankzij de prettige, licht gebogen zitpositie maak je met deze fietsen comfortabel je kilometers. In iedere prijsklasse is er een Pegasus hybride te vinden. Stuk voor stuk zijn ze voorzien van kwalitatief goede onderdelen voor de prijs. Bij ons vind je in iedere prijsklasse een Pegasus hybride fiets. 

20% KORTING
Premio SL Belt 2021
(6)

€ 1.299,00

€ 1.04900
28% KORTING
Solero SL Disc 2021
(1)

€ 899,00

€ 64900
23% KORTING
Premio SL Disc 2021

€ 1.099,00

€ 84900

Pegasus fiets kopen

Pegasus elektrische fietsen

De kwaliteit druipt er vanaf bij de elektrische fietsen van Pegasus. Met elektrische fietsen in verschillende prijsklassen heeft Pegasus een assortiment die aan verschillende wensen en behoeften kan voldoen. De fietsen zijn veelal voorzien van luxe onderdelen. Hierdoor heb je altijd een prettige fietservaring. Bovendien vind je voor ieder gebruik de juiste e-bike bij het Duitse merk. Binnen de collectie vind je namelijk zowel elektrische stadsfietsen voor de dagelijkse rit door het drukke stadsverkeer, als elektrische hybride fietsen voor woon-werk verkeer of een recreatieve tocht in het weekend. 

Siena E7F 2021

€ 2.649,00

Vanaf

Vanaf € 2.39900

TOPFIETS
Solero EVO 9 2021

€ 2.949,00

Vanaf

Vanaf € 2.59900

TOPDEAL
Ravenna E8F 2021

€ 2.949,00

Vanaf

Vanaf € 2.69900

Pegasus kwaliteit

Pegasus staat voor kwaliteit. Dat zeggen ze niet alleen, dat maken ze ook waar. Pegasus heeft een speciale kwaliteitsraad, bestaande uit onafhankelijk experts en aangestuurd door niemand minder dan ex-Porsche CEO Wendelin Wiedeking. De kwaliteisraad levert een kritische bijdrage aan aan de kwaliteit en veiligheid van Pegasus in de breedst mogelijk zin. Dat betekent dat de kwaliteit van fietsen, service en garantie continue wordt bewaakt. Daarmee is de kwaliteit jouw zekerheid.

Pegasus in een onderzoek van de Consumentenbond

Dat Pegasus goed luistert naar de consumenten is nu eindelijk beloond. De consumentenbond heeft een onderzoek gedaan naar de ervaringen van hun panelleden die een e-bike hebben aangeschaft. Pegasus heeft een rapportcijfer van 8,2 gekregen, waar het gemiddelde rapportcijfer een 7,8 bedroeg. Dit laat zien dat Pegasus bovengemiddeld presteert en dat is ook te zien aan de klanttevredenheid. 92,5% van de bezitters van een Pegasus e-bike is tevreden met hun fiets. Pegasus e-bikes zijn degelijk, en doen precies wat je als consument van de e-bikes verwacht. Waar wacht je nog op?

Pegasus fiet goedkoop

Pegasus hybride fietsen