Onze winkel is open

Menu
Filter

Pegasus fietsen

Pegasus maakt gebruik van de kennis en ervaring van de fietshandelaren en experts. Het uitwisselen van praktische ervaring en kennis met de klant zorgt ervoor de Pegasus fietsen steeds aan de nieuwste eisen voldoen en dat de ontwikkeling nooit tot stilstand komt.

Al meer dan 30 jaar biedt Pegasus kwaliteit voor een faire prijs. De wensen van de klanten worden daarbij centraal gesteld, dat is het recept voor succes. Pegasus staat voor traditie en innovatie. Al het ontwikkelingswerk op het gebied van veiligheid, comfort en design heeft uiteindelijk maar een doel: u moet zich prettig voelen in het zadel van een Pegasus fiets en dat jarenlang.

Pegasus collectie van 12GO Biking

Hieronder zijn enkele fietsen uit de Pegasus collectie van 12GO Biking uitgelicht. We hebben een zo breed mogelijk assortiment neergezet om voor iedereen de perfecte Pegasus aan te kunnen bieden. 

Pegasus hybride fietsen

De fietsen van Pegasus voldoen aan de hoge standaarden en wensen van de hedendaagse familie. De hybride fietsen van Pegasus kunnen naast korte tochtjes naar werk of school ook langere tochten aan. Kies bijvoorbeeld voor de Pegasus Premio serie. De fietsen kenmerken zich door haar strakke design en onderhoudsvriendelijke kwaliteit materiaal. Een voorbeeld hiervan is de Premio SL Disc Belt 2020. Deze fiets heeft hydraulische schijfremmen en een riemaandrijving. Een riemaandrijving is onderhoudsarm en gaat wel 4 keer langer mee dan een ketting. 

Een ander voorbeeld van de goede kwaliteit van Pegasus is de Solero SL Disc 24. Met 24 versnellingen heb je een groot bereik. De geveerde voorvork zorgt voor een fijne demping bij hobbels en mindere ondergronden. De Pegasus hybride fietsen zijn allemaal verkrijgbaar onder de €1000!

LEVERING AAN HUIS
Premio SL Belt 2021
(6)

€ 1.249,00

€ 1.04900
LEVERING AAN HUIS
Premio SL Disc 2021

€ 1.049,00

€ 84900

Pegasus fiets kopen

Pegasus elektrische fietsen

De kwaliteit druipt er vanaf bij de elektrische fietsen van Pegasus. Met elektrische fietsen in verschillende prijsklassen heeft Pegasus een assortiment die aan verschillende wensen en behoeften kan voldoen. Onder meer de Tecaro serie is van bijzonder hoge (Duitse) kwaliteit. Deze fiets heeft een riemaandrijving en heeft een accu met een capaciteit van 500Wh. Maximaal comfort dankzij de geveerde voorvork en een gebalanceerde gewichtsverdeling dankzij de Bosch Performance CX middenmotor. De Ravenna serie kenmerkt zich door haar elegante design. Naast de mooie uitstraling is de fiets van hoogwaardige kwaliteit. 

LEVERING AAN HUIS
Premio SL Belt 2021
(6)

€ 1.249,00

€ 1.04900
LEVERING AAN HUIS
Ancura Disc 21v 2020
(8)

€ 699,00

€ 39900
LEVERING AAN HUIS
Tecaro EVO NV Belt 2021

€ 3.799,00

Vanaf € 3.49900

Pegasus modellen

Een belangrijk punt bij de ontwikkeling van Pegasus fietsen zijn de wensen en eisen van de moderne familie. Ze luisteren goed en begrijpen de wensen van ouders, jeugdigen en kinderen. Het resultaat zijn fietsen die plezier, design en innovatie met veiligheid en duurzaamheid combineren. Voor een kleine prijs heb je al een goede fiets met een sterk frame met 3 Nexus versnellingen! 

Pegasus kwaliteit

Pegasus staat voor kwaliteit. Dat zeggen ze niet alleen, dat maken ze ook waar. Pegasus heeft een speciale kwaliteitsraad, bestaande uit onafhankelijk experts en aangestuurd door niemand minder dan ex-Porsche CEO Wendelin Wiedeking.

De kwaliteisraad levert een kritische bijdrage aan aan de kwaliteit en veiligheid van Pegasus in de breedst mogelijk zin. Dat betekent dat de kwaliteit van fietsen, service en garantie continue wordt bewaakt. Daarmee is de kwaliteit uw zekerheid.

Pegasus in een onderzoek van de Consumentenbond

Dat Pegasus goed luistert naar de consumenten is nu eindelijk beloond. De consumentenbond heeft een onderzoek gedaan naar de ervaringen van hun panelleden die een e-bike hebben aangeschaft. Pegasus heeft een rapportcijfer van 8,2 gekregen, waar het gemiddelde rapportcijfer een 7,8 bedroeg. Dit laat zien dat Pegasus bovengemiddeld presteert en dat is ook te zien aan de klanttevredenheid. 92,5% van de bezitters van een Pegasus e-bike is tevreden met hun fiets. Pegasus e-bikes zijn degelijk, en doen precies wat je als consument van de e-bikes verwacht. Waar wacht je nog op?

Pegasus fiet goedkoop