Onze winkel is open

Menu
1

Stevens Elektrische fietsen

Elektrische fiets Stevens

Stevens stond voorheen altijd bekend om hun lichtgewicht en kwalitatief goede fietsen, Duitse degelijkheid zouden wij zeggen. Zij hebben dit principe nu ook doorgetrokken naar elektrische fietsen. Stevens bouwt e-bikes, die extreem goed gefabriceerd zijn, waardoor je een fiets krijgt die lang mee zal gaan. De e-bikes van Stevens zijn er in verschillende soorten en maten, voor verschillende doeleinden geschikt. Stevens houdt ook zeker niet in met de kwaliteit van de e-bikes, zij produceren namelijk alles wat je maar zou willen, met de beste van de beste specificaties die je op een e-bike kunt vinden. 

Elektrische stadsfiets Stevens

Stevens heeft in haar collectie een aantal mooie stadsfietsen opgenomen. Deze e-bikes zijn voorzien van zeer fijne specificaties voor in de stad. Zo heeft de e-courier luxe bijvoorbeeld een CDX riemaandrijving, Bosch Active Line motor en een Shimano Alfine 8 versnellingsnaaf. Met deze fiets weet je zeker dat je in de stad op een comfortabele manier van A naar B kunt komen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het feit dat het misschien lang duurt, of omdat je tegenwind hebt. Het hoge mate van comfort op deze stads e-bike wordt geleverd door de geveerde voorvork, en door de geveerde zadelpen, waardoor jij van alle gemakken voorzien bent. 

Elektrische hybride fiets Stevens

Ook binnen de elektrische hybride fietsen weet Stevens wel wat zij doen. Ze leveren kwalitatief hoogwaardige hybride fietsen in het e-bike segment. Met deze elektrische hybride fietsen kan jij elk avontuur aan! De fietsen zijn er in verschillende varianten, mét of zonder geïntegreerde accu, sterke motor, schijfremmen, bagagedrager en spatborden. De fietsen bevatten vaak ook een sterke koplamp, waardoor je niet alleen maar gebonden bent aan het daglicht om een mooie tocht te kunnen maken. De hybride e-bikes van Stevens stellen jou in staat om te kunnen genieten van het fietsen, en ook om te kunnen genieten van de fiets.