Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Buitenbanden

Zorg met goede buitenbanden voor extra grip, een lage rolweerstand en meer duurzaamheid. De juiste buitenband voor jouw fiets vinden we hier. 

Buitenband kopen

Je koopt alle buitenbanden makkelijk en snel bij 12GO Biking. We hebben banden voor de racefiets, mountainbike, gravelbike en stadsfietsen. Advies nodig over wat wel en niet past op jouw fiets? Kom langs in de winkel of neem contact op met de klantenservice.

Alle buitenbanden

Alle buitenbanden ›

Alle aanbiedingen

Alle aanbiedingen ›

Advies van fietsfanaten

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

30 dagen retour

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail

Bekijk buitenbanden per merk

Overige buitenbanden links

16 inch buitenbanden
26 inch buitenbanden
28 inch buitenbanden
28x1 5/8x1 3/8 / 37-622 buitenbanden
28x2.00 50-622 buitenbanden
28x1.50 40-622 buitenbanden
Vouwbanden buitenbanden
Top 5 buitenbanden voor racefiets
Alles over e-bike buitenbanden
Alles over tubeless banden
Beste bandenspanning MTB
Beste bandenspanning racefiets

Buitenbanden voor de fiets kopen

Fietsbanden kopen voor alle soorten fietsen doe je bij 12GO Biking. Of het nu gaat om banden voor de racefiets, mountainbike, stadsfiets, hybride fiets of elektrische fiets! Dankzij ons grote assortiment buitenbanden in verschillende maten en van verschillende bekende merken vind je altijd de juiste buitenband voor jouw fiets.

Racefiets buitenbanden

Fietsbanden voor de racefiets zijn gericht op snelheid. Een zo laag mogelijke rolweerstand zorgt ervoor dat jij zo soepel mogelijk over het asfalt rijdt. Ook de lekbestendigheid van racefiets banden wordt steeds beter. Zo kun je weer duizenden kilometers vooruit. De belangrijkste keuze bij racefiets buitenbanden gaat tussen snelheid of duurzaamheid. 

Mountainbike buitenbanden

Mountainbike banden zorgen voor een goede grip op het terrein. Mountainbike banden zijn er voor verschillende ondergronden, bijvoorbeeld voor bospaden of juist voor een zanderige ondergrond. Met de juiste MTB band bent u zelfs op het slechtste terrein beschermd tegen lekrijden. Er zijn snelle mountainbikebanden, mountainbikebanden met veel grip en allround mountainbikebanden, voor elk type rijder is er wel een soort band beschikbaar. 

Naast mountainbike banden hebben we ook banden voor de cyclocross fiets. Deze cyclocross banden zijn smaller, maar ook ontwikkeld voor ruige, onverharde terreinen, waar grip en duurzaamheid belangrijke termen zijn. 

Stadsfiets buitenbanden

Ook lekbestendige buitenbanden voor de stadsfiets en elektrische fiets vind je in ons assortiment. Stadsfiets banden zijn ontworpen voor een goed rolvermogen en uitstekende lekbescherming. Deze banden zijn slijtvast en hebben een reflecterende rand voor extra zichtbaarheid in het donker. Ook voor buitenbanden voor de hybride fiets of zelfs kinderfiets kun je bij ons terecht!