Onze winkel is open

Menu
1

Stuurlinten

Een goed stuurlint kan het fietsplezier merkbaar verhogen. Met een goed stuurlint heb je namelijk betere grip aan het stuur en worden trillingen van het wegdek beter opgevangen. Je armen raken daardoor minder snel verzuurd wanneer je rijdt met een goed stuurlint. Daarnaast zijn er verschillende materialen stuurlint. Zo heeft kurk een goede dempende werking, waar bijvoorbeeld een leren stuurlint een betere vochtafvoer biedt.

Populaire merken: Bontrager / BBB / Supacaz / Lizard Skinz

Stuurlint fiets

Een nieuw stuurlintje is altijd leuk, maar heeft soms ook hele praktische voordelen. Naast het feit dat je met een stuurlint een fiets helemaal 'jouw' fiets kunt maken, is een stuurlint soms ook gewoon nodig omdat je grip aan het verliezen bent. Een nieuw stuurlint kan dan uitkomst bieden. Met een goed stuurlint houd jij het lang vol op de fiets en heb je genoeg grip om de controle over de fiets te voelen en uit te oefenen. 

Stuurlint racefiets

Wil jij een nieuw stuurlint voor op de racefiets kopen? Dan hebben wij bij 12GO Biking genoeg keuze voor jou. Verschillende kleuren en maten behoren tot ons assortiment. Ga je dit keer voor een lichtgewicht carbon stuurlint, of juist voor een stuurlint met kurk, voor optimale grip en duurzaamheid? De meeste stuurlinten zijn in leuke kleuren beschikbaar, waardoor je je fiets kunt personalizeren. Niets is leuker dan een stuurlint dat bijvoorbeeld matcht met jouw schoenen. 

Stuurlint kopen

Er zijn verschillende fabrikanten die stuurlinten produceren, dit zijn de populairste: