15% korting op Castelli fietsshirts ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Elektrische gravelbikes

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
€ 5.49900
BH Bikes Core Gravelx Carbon 2.6 2021
BH Bikes Core Gravelx Carbon 2.6 2021
BH Bikes Core Gravelx Carbon 2.6 2021
BH Bikes Core Gravelx Carbon 2.6 2021
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Wat is een elektrische gravelbike?

Een elektrische gravelbike is een gravelbike met elektrische ondersteuning. Dankzij de elektrische ondersteuning kun je met een elektrische gravelbike je grenzen verleggen! Deze unieke elektrische fietsen zijn gemaakt om het avontuur op te zoeken. Met een elektrische gravelbike word je namelijk niet beperkt tot de verharde wegen, maar begint het fietsen eigenlijk pas echt wanneer je van de weg afwijkt.

Gebruik van een elektrische gravelbike

Elektrische gravelbikes hebben een zithouding die lijkt op die van een racefiets, maar zijn voorzien van extra brede banden met goede grip, een iets breder stuur en natuurlijk elektrische ondersteuning. Hierdoor is een elektrische gravelbike geschikt om te rijden over onverharde paden. De bredere banden zorgen namelijk dat je niet wegglijdt, het brede stuur zorgt dat je beter de controle houdt over de fiets en de elektrische ondersteuning voorziet je van een steuntje in de rug. 

Met een elektrische gravelbike kun je je eigen grenzen verleggen. Wanneer je zelf namelijk niet meer kunt, heb je de ondersteuning van de motor om je nog verder vooruit te helpen. Bovendien is een elektrische gravelbike perfect voor ritten met de net iets snellere fietsmaten. Dankzij de ondersteuning raak je nooit meer achterop!

Elektrische gravelbike kopen

Een elektrische gravelbike koop je bij de gravelbike specialist! Dankzij onze jarenlange ervaring met sportfietsen en elektrische fietsen kunnen wij je perfect adviseren bij de aankoop van jouw elektrische gravelbike. Ons team specialisten staat klaar om jou te voorzien van de perfecte elektrische gravelbike uit ons ruime assortiment.

Lees verder...
Filteren

0182-621850
12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4africa.

Framemaat Lengtemaat

Kies hier jouw lichaamslengte. Dit filter laat je de fietsen zien die een framemaat hebben die geschikt is voor jouw lichaamslengte.