Voorraaddeals OP = OP -  Tot 1150,- korting ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Tacx fietstrainers

Een fietstrainer is een geweldige manier om in vorm te blijven tijdens de wintermaanden, of als je gewoon een handigere / veiligere manier wilt om te fietsen. Tacx is een merk fietstrainer dat bijzonder populair is. Tacx-trainers staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, en ze bieden een verscheidenheid aan functies die het indoor fietsen aangenamer kunnen maken. Bovendien biedt Tacx een breed assortiment aan prijzen, zodat je een trainer kunt vinden die binnen je budget past.

Bekijk direct: Tacx fietstrainers accessoires

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

2.599,-
Waardering:
96%
159,99 179,-
Waardering:
97%
11% korting
8.499,-
3.999,99
per pagina

Een Tacx fietstrainer koop je bij 12GO Biking!

Wil je in de winter door blijven trainen, maar geen last hebben van de gure kou? Dat kan! Met een Tacx fietstrainer, train je lekker binnen. Het vinden van de juiste fietstrainer is wel weer een volgend obstakel. Moeite met kiezen? In onze keuzehulp helpen we jou bij de keuze voor een fietstrainer

Tacx fietstrainers collectie

In de collectie van Tacx vind je alles van luxe direct drive fietstrainers tot eenvoudige wheel-on fietstrainers. Met een direct drive fietstrainer heb je alles in huis om jezelf ook tijdens de wintermaanden tot het uiterste te pushen, terwijl en een eenvoudige trainer prima kunt gebruiken om je conditie op peil te houden.

De populairste modellen in het assortiment Tacx fietstrainers zijn de Tacx Flux S en de Tacx Flux 2. Deze trainers zijn uitstekend geschikt voor zowel de recreatieve als de fanatieke fietser, terwijl ze nog wel gewoon vriendelijk zijn voor de portemonnee.

Wanneer je een fietstrainer in het hoge segment zoekt hoef je niet verder te zoeken dan de Tacx Neo 2T. Deze fietstrainer beschikt namelijk over alle denkbare luxe voor de ultieme indoor-ervaring.

Alles te weten komen over onze Tacx fietstrainers? Wij hebben ze getest! Lees onze ervaringen met de Tacx Flux S, de Tacx Flux 2 en de Tacx Neo 2T.

Tacx fietstrainer accessoires collectie

Tacx fietstrainer accessoires zijn er om de ervaring nog beter voor jou te maken. Zorg bijvoorbeeld voor grip met een Tacx trainingsmat. Daarnaast kun je voor verschillende cassettes en asmaten adapters kopen voor je Tacx fietstrainer.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
 • Basis trainer: Zonder mogelijkheid te koppelen of met software aan te sturen.
 • Interactieve trainer: Volledig aan te sturen en uit te lezen via software.
 • Rollenbank: Een alternatief op traditionele trainers, realistisch fietsgevoel.
 • Smart bike: Bij deze trainers heb je geen fiets meer nodig om te trainen, maar rij je direct op het apparaat voor een nog realistischer gevoel.
 • Wheel-on: Bij deze trainers zet je het achterwiel rechtsreeks op de trainer. Ook wheel-on fietstrainers zijn als interactieve trainers beschikbaar.
 • Direct drive: Bij deze trainer ze je een fiets zonder het achterwiel op de direct drive trainer. Deze trainers leveren een hogere weerstand dan de meeste wheel-on trainers en simuleren het echte fietsgevoel een stuk beter. 
 • Magneetrem: Simpele rem die vaak via een schakelaar bediend wordt. De directe druk op de buitenband zorgt voor de weerstand.
 • Vloeistofrem: Dankzij de vloeistof zijn deze remmen erg stil. De weerstand kan niet handmatig worden aangepast.
 • Elektrorem: Werken hetzelfde als magneetremmen maar hebben dan elektronische functies zoals het aansturing en uitlezen van de trainer. Ook kunnen deze remmen veel hogere weerstanden aan dan magneetremmen.
 • Motorrem: Alleen bij Tacx trainers te vinden, wordt gebruikt bij de krachtigste trainers voor hoge weerstand en stijgingssimulatie.

De maximale afwijking geeft aan hoeveel het gemeten vermogen maximaal afwijkt van het daadwerkelijk geleverde vermogen. Een lagere afwijking betekent nauwkeurigere gegevens.

 • Handmatige schakeling is vaak door middel van een schakelaar op het stuur.
 • Door software zijn trainers die door middel van apps en pc software worden aangestuurd en weerstanden aanpassen.
 • Progressieve bediening is als de trainer vanzelf zwaarder zal gaan fietsen naarmate er harder gefietst wordt.