Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Tacx fietstrainers

Een fietstrainer is een geweldige manier om in vorm te blijven tijdens de wintermaanden, of als je gewoon een handigere / veiligere manier wilt om te fietsen. Tacx is een merk fietstrainer dat bijzonder populair is. Tacx-trainers staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, en ze bieden een verscheidenheid aan functies die het indoor fietsen aangenamer kunnen maken. Bovendien biedt Tacx een breed assortiment aan prijzen, zodat je een trainer kunt vinden die binnen je budget past.

Bekijk direct: Fietstrainer keuzehulp | Tacx fietstrainers accessoires | Alle fietstrainers | Keuzehulp: Welke fietstrainer past bij mij? 

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

799,99
Waardering:
89%
+ GRATIS TACX PAKKET
1.299,-
Waardering:
92%
12% korting
699,99
Waardering:
93%
+ GRATIS TACX PAKKET
2.599,-
Waardering:
96%
3.999,99
Waardering:
94%
8% korting
1.299,-
SHOWROOMMODEL
per pagina

Tacx trainer of fietstrainer

Op zoek naar een kwalitatieve fietstrainer? Dan is Tacx een uitstekende keuze! Tacx is een bekend merk dat hoogwaardige fietstrainers produceert. Hun trainers bieden een realistische rijervaring en zijn duurzaam en betrouwbaar. Tacx heeft verschillende soorten fietstrainers, zoals wheel-on, direct drive trainers en smart bikes. Wheel-on trainers worden aan je achterwiel bevestigd, terwijl direct drive trainers je achterwiel vervangen voor een nog realistischere ervaring. Smart bikes zijn volledige fietsen.

Tacx fietstrainer of trainer kopen

Wil je een Tacx fietstrainer kopen? Bij 12GO Biking kun je terecht, zowel online als in de winkel. Vergelijk de fietstrainers op hun website en ontdek welke het beste bij jou past. In de winkel kun je ze zelfs testen voordat je een keuze maakt. Zo weet je zeker dat je de ideale fietstrainer vindt om jouw fietsdoelen te bereiken.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
  • Basis trainer: Zonder mogelijkheid te koppelen of met software aan te sturen.
  • Interactieve trainer: Volledig aan te sturen en uit te lezen via software.
  • Rollenbank: Een alternatief op traditionele trainers, realistisch fietsgevoel.
  • Smart bike: Bij deze trainers heb je geen fiets meer nodig om te trainen, maar rij je direct op het apparaat voor een nog realistischer gevoel.
  • Wheel-on: Bij deze trainers zet je het achterwiel rechtsreeks op de trainer. Ook wheel-on fietstrainers zijn als interactieve trainers beschikbaar.
  • Direct drive: Bij deze trainer ze je een fiets zonder het achterwiel op de direct drive trainer. Deze trainers leveren een hogere weerstand dan de meeste wheel-on trainers en simuleren het echte fietsgevoel een stuk beter. 
  • Magneetrem: Simpele rem die vaak via een schakelaar bediend wordt. De directe druk op de buitenband zorgt voor de weerstand.
  • Vloeistofrem: Dankzij de vloeistof zijn deze remmen erg stil. De weerstand kan niet handmatig worden aangepast.
  • Elektrorem: Werken hetzelfde als magneetremmen maar hebben dan elektronische functies zoals het aansturing en uitlezen van de trainer. Ook kunnen deze remmen veel hogere weerstanden aan dan magneetremmen.
  • Motorrem: Alleen bij Tacx trainers te vinden, wordt gebruikt bij de krachtigste trainers voor hoge weerstand en stijgingssimulatie.

De maximale afwijking geeft aan hoeveel het gemeten vermogen maximaal afwijkt van het daadwerkelijk geleverde vermogen. Een lagere afwijking betekent nauwkeurigere gegevens.