Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen
Pompaccessoires

Pompaccessoires

Pompaccessoires zijn alle onderdelen die niet vast op iedere fietspomp zitten, maar die voor sommige fietsers noodzakelijk zijn om aante schaffen om je fiets op te kunnen pompen met de fietspomp die je in huis hebt. Een onderdeel kwijt van je fietspomp of na slijtage afgebroken? Ook losse onderdelen zijn beschikbaar, zodat je niet een compleet nieuwe fietspomp hoeft aan te schaffen.

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina

Alle toebehoren voor je fietspomp

Soms komt het voor dat een onderdeel van je fietspomp het begeeft. Gelukkig zijn er genoeg accessoires en vervangingsdelen te vinden voor je fietspomp. Denk bijvoorbeeld aan een vervangende pompkop, of een verloopstukje voor een bepaald type ventiel.

CO2 Patronen

Een CO2 pomp is een enorm handig accessoire voor onderweg. Het is namelijk klein, waardoor je hem eenvodig mee kunt nemen in je zadeltasje. Na het gebruiken van de pomp heb je echter wel nieuwe CO2 patronen nodig. Gelukkig zijn die altijd voor een scherpe prijs te krijgen!

Drukmeter

Mocht je fietspomp niet standaard zijn uitgerust met een drukmeter, dan is het handig om een losse te hebben. Hiermee kun je namelijk alsnog meten of je banden de juiste spanning zijn voor optimale prestaties. Heb je liever geen losse onderdelen, kun je natuurlijk altijd nog kiezen voor een fietspomp met een geïntegreerde drukmeter.

Verloopnippels

Er zijn 3 verschillende ventielsoorten en helaas is niet iedere pomp ook voor ieder ventiel geschikt. Gelukkig kun je altijd nog een verloopnippel kopen. Hiermee kun je jouw fietspomp voor elke soort ventiel geschikt maken.

Pompkoppen

Is de pompkop van je fietspomp aan vervanging toe? Of wil je simpelweg een nieuwe pompkop met meer mogelijkheden. Met een pompkop voorzie je jouw fietspomp van een nieuw kopstuk. Let hierbij wel goed op of de pompkop op het ventiel van jouw fiets past. 

 

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Het type ventiel is is per type fiets vaak hetzelfde. De meest voorkomende ventielen per type fiets zijn als volgt:

  • Stadsfiets: Hollands / Dunlop
  • MTB: Frans / Presta of Auto / Schrader
  • Race: Frans / Presta

*Check altijd eerst je ventieltype voordat je een pomp koopt.