Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen
Achterlichten

Achterlichten

Achterlichten maken fietsers beter zichtbaar voor automobilisten, vooral 's nachts of bij weinig licht. Bovendien bieden veel achterlichten nu functies als knipperlichten en remlichten, die de zichtbaarheid verder kunnen verbeteren en ongevallen kunnen helpen voorkomen.

Bekijk direct: VoorlichtenVerlichtingsets | Oplaadbare fietsverlichting

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina

Achterlicht voor de fiets kopen

Goed gezien worden op de fiets is een belangrijk onderdeel van jouw veiligheid. Met een goed werkend achterlicht zorg je ervoor dat de overige weggebruikers jou goed kunnen zien. Daarnaast bespaar je jezelf ook een boete van €65 wanneer je gewoon een werkend achterlicht hanteert op de fiets.

Achterlicht combineren met een voorlicht

Naar een achterlicht heb je natuurlijk ook een goede koplamp nodig op de fiets. Wanneer je fietsverlichting in orde is zorg je er namelijk voor dat je zo veilig mogelijk op pad gaat in de schemering. Als je gelijk een voor- en achterlicht nodig hebt is het bovendien een goede optie om gelijk een volledige verlichtingset aan te schaffen.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Wanneer fietsverlichting USB-oplaadbaar is hoef je niet elke keer batterijen te vervangen wanneer deze op zijn. Je laadt de verlichting eenvoudig op aan een USB-aansluiting.

Gezien worden:

Verlichting tot 100 Lumen wordt gebruikt om gezien te worden, je kunt hier geen wegdek mee verlichten. 

Wegdek verlichten:

Verlichting met 100 tot 500 Lumen. Met dit type verlichting weet je zeker dat je het wegdek goed kunt verlichten als je rijdt in een minder goed verlichte omgeving.

Omgeving verlichten:

500 tot 1000 Lumen. Dit type verlichting is ideaal voor de onverlichte wegen waar je geen of af en toe een lantaarnpaal vindt. 

Alles verlichten:

1000+ Lumen. Als je op onverlichte plekken rijdt en ondertussen goed wilt zien kan je ook kiezen voor verlichting van 1000 of meer Lumen. Wordt veel gebruikt om in het donker door bossen te fietsen.