Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Fietsonderbroeken heren

Fietsonderbroeken bieden comfort, ondersteuning en bescherming tijdens het fietsen. Vaak bevatten fietsonderbroeken voor heren een zeem die ondersteuning biedt op het zitvlak, wat kan helpen om de druk op gevoelige plekken te verminderen. Daarnaast voorkomt het ademende vermogen irritatie en wrijving en is het materiaal in veel gevallen vochtregulerend en sneldrogend. Kortom, het dragen van een fietsonderbroek biedt een hoop extra comfort tijdens langere afstanden zoals woon-werkverkeer en recreatieve ritjes in het weekend.

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Vanaf 39,99
Waardering:
100%
40,-
Waardering:
96%
18% korting
Waardering:
100%
Waardering:
93%
per pagina

Voordelen van fietsonderbroeken voor heren

Als mannelijke fietser zijn er vele voordelen aan het dragen van een fietsonderbroek. Niet alleen biedt het extra comfort tijdens het fietsen, maar het kan ook irritaties voorkomen, spieren ondersteunen en lichaamsvocht goed afvoeren. Bovendien passen fietsonderbroeken voor heren onder al je fietskleding of normale kleding.

Fietsonderbroek biedt comfort en een goede pasvorm

De fietsonderbroek voor heren is speciaal ontworpen met de perfecte pasvorm en tevens vaak voorzien van een zeem. Dit zorgt voor extra comfort tijdens het fietsen en voorkomt drukplekken. Ook worden fietsonderbroeken vaak gemaakt van elastische en/of mesh materialen om de pasvorm te optimaliseren.

Fiets onderbroek heren biedt hoog ademend vermogen

Veel fietsonderbroeken voor heren zijn gemaakt van hoog ademend materiaal, waardoor de lichaamstemperatuur in balans blijft en lichaamsvocht goed wordt afgevoerd. Dit voorkomt niet alleen irritaties van schurende kledingstukken, maar zorgt ook voor extra comfort tijdens lange fietstochten.

Fietsonderbroeken bieden ondersteuning

Een fietsonderbroek ondersteunt niet alleen de spieren van de dijen en billen, maar kan ook vermoeidheid verminderen en de kans op blessures verkleinen. Ideaal voor sportfietsers of lange afstanden.

Geschikt voor elke fietser

Een fietsonderbroek voor heren kan onder elke kledingsoort gedragen worden, of je nu graag op de racefiets zit, de mountainbike pakt of een normale fiets of elektrische fiets gebruikt. Heb je geen zeem in je fietsbroek, dan kan een fietsonderbroek met zeem ideaal zijn. Daarnaast is hij dus ook geschikt voor forenzen die dagelijks met de fiets naar het werk gaan of de recreatieve fietser in het weekend.

Fietsonderbroeken voor heren met zeem

Als je vaak langere afstanden fietst, is het aan te raden om een fietsonderbroek met zeem te dragen. De zemen zijn vaak subtiel verwerkt in de broek en bieden extra comfort tijdens het fietsen. Ze voorkomen drukplekken en dienen als een soort kussentje op het zadel. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een normale fietsbroek met zeem om te genieten van extra comfort.

De beste fietsonderbroeken voor heren

Welke fietsonderbroek het beste bij jou past, hangt af van je fietsgewoonten. Voor fietsers die vaak lange afstanden fietsen, recreatief of naar werk, raden we altijd een zeem aan. Fiets je wel vaak maar minder lange afstanden? Dan is een fietsonderbroek zonder zeem waarschijnlijk genoeg voor jou.

Fiets onderbroek voor heren kopen

Wil je een fietsonderbroek voor heren kopen? Dan kun je terecht bij onze webshop of in onze winkel. Ben je op zoek naar andere kledingstukken voor onder je normale kleding? Bekijk dan de rest van onze onderkleding.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader