Onze winkel is open

Menu
1

Kalkhoff Elektrische fietsen

Kalkhoff elektrische fietsen

De fietsen van het Duitse merk Kalkhoff zijn sinds 1919 op de markt en worden als toonaangevend gezien op het gebied van elektrische fietsen. Deze oerdegelijke fietsen worden jaar in jaar uit goed gestest in diverse vakbladen. In Nederland staat Kalkhoff vooral bekend om zijn toonaangevende E-bikes met vergaande systeemintegratie.

12GO Biking is officieel Kalkhoff dealer en E-bikespecialist. We helpen je daarom graag verder met het uitzoeken van jouw droomfiets en staan ook voor je klaar voor onderhoud en reparaties.

Kalkhoff elektrische stadsfietsen

Kalkhoff gebruikte voorheen andere motoren dan nu, op dit moment gebruikt Kalkhoff voornamelijk de middenmotoren van Bosch. Dit zijn krachtige motoren, die zeer goede prestaties leveren. De prachtig vormgegeven en perfect afgewerkte elektrische stadsfietsen van Kalkhoff zijn beschikbaar in alle soorten en maten. Damesfiets of herenfiets, hoge of lage instap, accu in of aan het frame of onder de bagagedrager, modern of klassiek ontwerp, het kan allemaal. 12GO Biking heeft het bovendien allemaal op voorraad.

Kalkhoff elektrische hybride fietsen

Naast  heeft Kalkhoff ook een serie elektrische hybride fietsen in het assortiment. Dit zijn luxe uitgevoerde modellen met een sportieve geometrie, in het frame weggewerkte accu en krachtige middenmotor. De E-hybrides zijn bovendien strak uitgevoerd met een mooie moderne look.

Kalkhoff Speed Pedelec

Kalkhoff heeft ook van een aantal fietsen een Speed Pedelec variant gemaakt, de E45 high speed e-bikes van Kalkhoff. Dit zijn 45 km/u uitvoeringen van 'reguliere' elektrische fietsen, helemaal afgesteld om voor jou als speed-pedelec te kunnen dienen. Een genot om mee langs de files te blazen onderweg heen en weer naar je werk.

Bekijk alle elektrische fietsen van Kalkhoff