Onze winkel is open

Menu
1

Onderkleding dames

Onderkleding kan in alle weersomstandigheden gedragen worden. In de winter kies je voor thermokleding, maar een goed ondershirt kan ook verkoelend werken. Tijdens het fietsen is het essentieel om je lichaam op de juiste temperatuur te houden, hiervoor is het belangrijk om je lichaam droog te houden. Als je lichaam hard moet werken om op te warmen of juist af te koelen kost dit veel energie. Deze energie gebruik je natuurlijk het liefst om harder en verder te kunnen fietsen. 

Populaire merken: Craft / Agu / Castelli
Direct naar: Wintercollectie 2018/2019

Fiets onderkleding en baselayers voor dames

Onderkleding is de basis van jouw fietsoutfit. Ondershirts voor het fietsen worden daarom ook wel base layers genoemd. Deze base layer onderkleding heeft een uitstekend vochtregulerend vermogen. Tijdens je inspanning wordt transpiratievocht afgevoerd, waardoor je huid droog blijft en je comfortabel kunt blijven fietsen.

Ondershirts voor dames

Een fiets ondershirt, onderhemd of zweethemd zit strak om het lichaam, om zo optimaal vocht te kunnen afvoeren. Door de vochtregulerende werking kunnen ondershirts ook uitstekend de temperatuur van je bovenlichaam reguleren. In de zomer krijg je het daardoor niet te warm, terwijl je het in de winter juist minder koud zult hebben.

Fietsondergoed voor dames

Onze collectie fiets onderkleding bestaat niet alleen uit ondershirts, maar ook fietsonderbroeken. Dit fietsondergoed kun je dragen onder je normale broek tijdens fietstochten. Zo ervaar je toch het comfort van een zeem, maar kun je gewoon je normale kleding blijven dragen.

Thermokleding voor op de fiets

Voor de koudere dagen is er de dames thermokleding. Deze thermoshirts zorgen ervoor dat je ook tijdens de koudere fietstochten warm blijft. Waar in de zomer ondershirts zorgen dat je koel blijft is deze winter onderkleding erop gericht je lekker warm te houden. Fiets thermokleding voor dames reguleert je lichaamstemperatuur en is daarom een essentieel onderdeel van jouw fietskleding in de winter.  Alle soorten fiets onderkleding en thermokleding voor dames vind je in onze collectie!

Onze merken dames onderkleding