a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Regenkleding | Regenpakken

Filter

Regenpakken voor op de fiets kun je gemakkelijk over je normale kleding aantrekken, zonder dat je bijvoorbeeld je schoenen hoeft uit te trekken. Met een waterdicht en winddicht regenpak voor op de fiets kom je helemaal droog op je bestemming aan. Fiets regenpakken voor dames en heren vind je hier!

Onze merken: AGU / Craft

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter
Passat Regenpak

Agu Passat Regenpak

De Passat is een oersterke oplossing voor woon-werkfietsers of schoolgaande jeugd. Dit regenpak is de opvolger van de testwinnaar van de ANWB Kampioen.

€ 69,99
Transit Rain Set Women

Craft Transit Rain Set Women

<p>De Craft Transit Rain Set Women is h&eacute;t regenpak voor dames van Craft. Het is geheel winddicht en waterdicht en is daarbij ook nog eens een echte lichtgewicht.</p>

€ 159,99

€ 112,00
30% KORTING

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter

Regenpakken voor op de fiets

Met een fiets regenpak kom je altijd droog op je bestemming aan. Een regenpak voor op de fiets bestaat uit een regenbroek en bijpassende regenjas. Dankzij de getapete naden lekt een fiets regenpak niet door. Deze fiets regenpakken hebben een goede pasvorm voor op de fiets en zijn vaak voorzien van reflectoren voor een betere zichtbaarheid in het donker. Ventilatiegaten zorgen voor een ademend vermogen, zodat je comfortabel kunt blijven fietsen in de regen. Een regenpak is ideaal als je naar je werk of naar school fietst!

Onze merken fiets regenpakken