a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Frametassen

Filter

Een frametas is de ideale oplossing om kleine bagage binnen handbereik te hebben. Snel even een reepje pakken tijdens het mountainbiken of op de racefiets, zonder uit je ritme te raken. De tassen worden vaak op de bovenbuis gemonteerd, ideaal om snel iets te pakken. Andere tassen zijn onder de bovenbuis weggewerkt, dit maakt de tas bijna onzichtbaar. 

Ga direct naar:   Topeak / Vaude / Waterdicht

Fuel Tank Frametas

Topeak Fuel Tank Frametas

Praktische tas voor op de bovenbuis, snel toegang tot energy bars, telefoon of gereedschap.

€ 39,99

Vanaf € 37,99
Triangle Fietstas

Vaude Triangle Fietstas

De Vaude Triangle frame is een functioneel klein praktisch model die in de driekhoek tussen de bovenbuis en zadelbuis wordt bevestigd. Een frametas zoals dit wordt vaak gebruikt voor gereedschap, minipomp en bv. een windvest. De tas wordt met klittenband om de buizen heen bevestigd. De tas komt met een waterdichte rits.

€ 21,99

€ 19,79
Sport Design Frametas

Basil Sport Design Frametas

De Basil Sport Design Frame Bag is een praktische frametas die je bevestigt bovenop je bovenbuis. Een frametas wordt vaak gebruikt om je smartphone in te stoppen. In het grote vak kun je je sleutels, voedingsreep en andere kleine benodigdheden kwijt. De frametas is gemaakt van waterafstotend polyester en bevestig je aan het frame met behulp van klittenband. Met een inhoud van 1 liter is er voldoende ruimte om je smartphone met een scherm tot en met 5.5 inch op te bergen.

€ 21,99
Cruiser Frametas

Vaude Cruiser Frametas

De Vaude Cruiser fietstas is een kleine praktische fietstas die onderop de bovenbuis bevestigd zit. Een tasje zoals dit is handig om klein gereedschap, minipomp en een energiereep in mee te nemen. Door zijn smalle vorm, zit de frametas niet in de weg tijdens het fietsen. De waterdichte rits voorkomt dat er water binnen kan komen. De frametas zit met klittenband om de buizen heen bevestigd.

€ 19,99

€ 17,99
Aero E-Pack Frametas

Profile Design Aero E-Pack Frametas

Met de E-Pack van Profile Design neem je gemakkelijk extra spullen mee op de fiets. Deze frametas is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld voeding. De tas wordt bevestigd aan het frame doormiddel van klittenband, hierdoor is de tas geschikt voor ieder soort frame! De tas is verkrijgbaar in twee formaten.

€ 24,99

€ 19,99
21% KORTING
Smart Energy Caddy Frametas

Lezyne Smart Energy Caddy Frametas

<p>Een waterdichte frametas voor op de bovenbuis, met een smartphonehouder en touchscreen compatible.</p>

€ 34,99
ATTK Opbergbox

Profile Design ATTK Opbergbox

<p>De perfecte toevoeging om je triathlon uitrusting helemaal compleet te maken. De ATTK opbergbox is ontworpen in de windtunnel en zorgt ervoor dat de wind vanuit de stuurpen zo langs de ATTK opbergbox gaat over de bovenbuis heen.

€ 39,99

€ 29,99
26% KORTING
Frame Pack Toptube 4 liter

Ortlieb Frame Pack Toptube 4 liter

De Ortlieb Frame Pack Toptube is een langwerpige waterdichte frametas die onderop de bovenbuis bevestigd zit.. Deze variant heeft een inhoud van 4 liter. Bikepacking is puur minimalisme en met deze frametas haal je alles uit je bagageruimte. Dankzij het lage zwaartepunt dicht tegen de fiets is dit de ideale tas voor het opbergen van je uitrusting. Uiteraard is ook deze Ortlieb tas volledig waterdicht dankzij de waterdichte ritssluiting.

€ 109,95
Cockpit Pack Frametas

Ortlieb Cockpit Pack Frametas

De Ortlieb Cockpit Pack zit bovenop de bovenbuis bevestigd. Dit tastje weegt praktisch niets en is ideaal om een voedingsreep, gelletje of je smartphone in te stoppen. De grote opening zit verstopt achter een waterdichte rits. De tas zit met een sterke Velcro klittenband sluiting om de bovenbuis heen verwerkt. Dit model past letterlijk op elke fiets.

€ 54,95
Carbo Bag Bovenbuis Fietstas

Vaude Carbo Bag Bovenbuis Fietstas

De Vaude Carbo Bag Fiets is een handige, compacte tas die je op de bovenbuis plaatst. Het tasje geeft snelle toegang tot voeding, je mobieltje of wat kleingeld. De Vaude Carbo Bag heeft een zachte voering, een gaasvakje, klittenbandsluiting en reflecterende elementen. Ideaal voor een langere tocht!

€ 14,99
Tri DryBag Frametas

Topeak Tri DryBag Frametas

Waterdichte versie van de Topeak TriBag. Deze tas wordt eenvoudig op de bovenbuis van de fiets bevestigd, waardoor energierepen snel bereikbaar zijn.

€ 27,95

€ 19,99
29% KORTING
RLC Triangle Bag Frametas

AXA RLC Triangle Bag Frametas

<p>De AXA RLC Triangle Bag is een super handige frametas. Dankzij de ruimtebesparende driehoeksvorm plaats je hem makkelijk en stevig met klittenband in de hoek van je frame. In het vak kan je precies de AXA RLC 140 Insteekketting meenemen.</p>

€ 19,99

€ 9,99
51% KORTING
Silkroad Frametas bagagedrager 2019

Vaude Silkroad Frametas bagagedrager 2019

<p>De Silkroad frametas is een robuuste en praktische tas. Ideaal om bijvoorbeeld uw e-bike batterij te bergen. Deze frametas is voor op uw bagagedrager en is inclusief flessenhouder.</p>

€ 24,99
Frame Pack 4L

Ortlieb Frame Pack 4L

Met de waterdichte Ortlieb Frame-Pack maak je optimaal gebruik van de ruimte in je framedriehoek!

€ 109,95
Frame Pack 6L

Ortlieb Frame Pack 6L

Met de waterdichte Ortlieb Frame-Pack maak je optimaal gebruik van de ruimte in je framedriehoek!

€ 129,95