410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx

Frametassen

Filter

Een frametas is de ideale oplossing om kleine bagage binnen handbereik te hebben. Snel even een reepje pakken tijdens het mountainbiken of op de racefiets, zonder uit je ritme te raken. De tassen worden vaak op de bovenbuis gemonteerd, ideaal om snel iets te pakken. Andere tassen zijn onder de bovenbuis weggewerkt, dit maakt de tas bijna onzichtbaar. 

Ga direct naar:   Topeak / Vaude / Waterdicht

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter
Fuel Tank Frametas

Topeak Fuel Tank Frametas

Praktische tas voor op de bovenbuis, snel toegang tot energy bars, telefoon of gereedschap.

€ 39,99

Vanaf € 37,99
BSB-54 Toolpack Oproltas

BBB BSB-54 Toolpack Oproltas

<p>De BBB BSB-54 is een oprolbare tas om gereedschap in te bewaren en mee te nemen.&nbsp;</p>

€ 49,95
Smart Energy Caddy Frametas

Lezyne Smart Energy Caddy Frametas

<p>Een waterdichte frametas voor op de bovenbuis, met een smartphonehouder en touchscreen compatible.</p>

€ 34,99
Cruiser Frametas

Vaude Cruiser Frametas

De Vaude Cruiser fietstas is een kleine praktische fietstas die onderop de bovenbuis bevestigd zit. Een tasje zoals dit is handig om klein gereedschap, minipomp en een energiereep in mee te nemen. Door zijn smalle vorm, zit de frametas niet in de weg tijdens het fietsen. De waterdichte rits voorkomt dat er water binnen kan komen. De frametas zit met klittenband om de buizen heen bevestigd.

€ 19,99

€ 17,99
Tri DryBag Frametas

Topeak Tri DryBag Frametas

Waterdichte versie van de Topeak TriBag. Deze tas wordt eenvoudig op de bovenbuis van de fiets bevestigd, waardoor energierepen snel bereikbaar zijn.

€ 27,99
Frame Pack Toptube 4 liter

Ortlieb Frame Pack Toptube 4 liter

De Ortlieb Frame Pack Toptube is een langwerpige waterdichte frametas die onderop de bovenbuis bevestigd zit.. Deze variant heeft een inhoud van 4 liter. Bikepacking is puur minimalisme en met deze frametas haal je alles uit je bagageruimte. Dankzij het lage zwaartepunt dicht tegen de fiets is dit de ideale tas voor het opbergen van je uitrusting. Uiteraard is ook deze Ortlieb tas volledig waterdicht dankzij de waterdichte ritssluiting.

€ 109,95
BSB-16 Toppack Frametas

BBB BSB-16 Toppack Frametas

Deze handige toppack wordt gemonteerd aan de stuurpen en aan de bovenste framebuis. Hierdoor heb je net even wat extra ruimte voor je spullen!

€ 24,99
Cockpit Pack Frametas

Ortlieb Cockpit Pack Frametas

De Ortlieb Cockpit Pack zit bovenop de bovenbuis bevestigd. Dit tastje weegt praktisch niets en is ideaal om een voedingsreep, gelletje of je smartphone in te stoppen. De grote opening zit verstopt achter een waterdichte rits. De tas zit met een sterke Velcro klittenband sluiting om de bovenbuis heen verwerkt. Dit model past letterlijk op elke fiets.

€ 54,95
Triangle Fietstas

Vaude Triangle Fietstas

De Vaude Triangle frame is een functioneel klein praktisch model die in de driekhoek tussen de bovenbuis en zadelbuis wordt bevestigd. Een frametas zoals dit wordt vaak gebruikt voor gereedschap, minipomp en bv. een windvest. De tas wordt met klittenband om de buizen heen bevestigd. De tas komt met een waterdichte rits.

€ 21,99

€ 19,79
Frame Pack 6L

Ortlieb Frame Pack 6L

Met de waterdichte Ortlieb Frame-Pack maak je optimaal gebruik van de ruimte in je framedriehoek!

€ 129,95
Frame Pack 4L

Ortlieb Frame Pack 4L

Met de waterdichte Ortlieb Frame-Pack maak je optimaal gebruik van de ruimte in je framedriehoek!

€ 109,95
Road Master Back Fietstassenset

Vaude Road Master Back Fietstassenset

De Vaude Road Master back wordt verkocht per set van twee. De set heeft een gezamenlijke inhoud van 50 liter. Het hoofdvak zit afgesloten door een topcover en twee kliksytemen die met een aantrekband nog extra aangetrokken kunnen. Bovenop en op de voorzijde van tas zitten vakken met een rits afsluiting om kleine spullen in op te bergen.

€ 122,00

€ 109,99

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter
410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx