Onze winkel is open

Menu
1

Cannondale Elektrische fietsen

Cannondale elektrische fietsen

Het Amerikaanse Cannondale is een merk waar de passie vanaf spat. Cannondale is gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes. Het in 1971 opgerichte merk is altijd een pionier geweest op het gebied van frames. Naast veel succesvolle prestaties met de racefietsen van Cannondale is het mountainbiketeam in samenwerking met Volvo zeer succesvol. Maar ook in onze collectie van elektrische fietsen presteren ze volop! 

Cannondale heeft een zeer uitgebreide collectie aan elektrische fietsen. Zo heeft Cannondale hun ervaring in de sportfietsen gebruikt om ook van mountainbikes en racefietsen krachtige elektrische fietsen te maken. Er is een aantal hele mooie producten uit voortgekomen, waardoor jij meer zin kunt krijgen om weer eens op die fiets te stappen. 

Modellen Cannondale elektrische fietsen

Cannondale heeft een serie hybride elektrische fietsen, waarbij de accu is verwerkt in de bagagedrager. Dit is de Cannondale Mavaro lijn. Binnen de mavaro lijn is er ook nog de keuze om voor een lage instap te gaan, met een stabiele plaatsing van de accu, net boven de motor. Met de Mavaro lijn kan je soepel van A naar B komen, maar op het moment dat je een langer rondje wilt rijden op de zondagmiddag is dat ook geen enkel probleem. 

De Cannondale Tesoro Neo is gemaakt voor liefhebbers van snelheid, comfort en sportiviteit. De sportief ogende fiets is geometrisch ontworpen zonder in te hoeven leveren op comfort. Het stijve gebalanceerde frame biedt uitstekende rijeigenschappen. De bagagedrager maakt deze fiets tot ideaal woon-werkverkeer fiets.  Door de krachtige Bosch middenmotor kun je vele kilometers maken met altijd dat fijne gevoel alsof je wind mee hebt. De middenmotor biedt trapondersteuning tot 25km/u, op deze manier ben je in no-time op je werk!

Ook voor de echte stadsfietsen heeft Cannondale een nieuwe serie uitgebracht. De Treadwell Neo serie heeft dan niet de allerkrachtigste motoren meegekregen, maar zorgt er wel voor dat jij op een soepele manier van A naar B kunt komen. Je ziet eigenlijk bijna niet dat deze fiets elektrisch ondersteund wordt, maar je voelt het zeker wel. Daarom zijn deze fietsen uitermate geschikt voor gebruik binnen de stad.