Onze winkel is open

Menu
1

Fietsjacks dames

Een fietsjack biedt een extra laag bescherming op het moment dat een fietsshirt niet voldoende is. Bij een frisse wind kan een dunne winddichte fietsjas al voldoende zijn. Wanneer in de winter de temperaturen flink dalen is een gevoerde fietsjas een aanrader. Voor elk seizoen en elk weertype is er wel een passend fietsjack. Een goed fietsjack zorgt ervoor dat je lichaam zo min mogelijk energie kwijt is om je lichaam op temperatuur te houden. Hiervoor zorgt het fietsjack, onder andere door het lichaam goed droog te houden, dankzij een goed ademend vermogen. 

Populaire merken: Castelli / Craft / Agu / Vaude
Bekijk ook onze fietskleding outlet!

Groot assortiment dames fietsjacks

Op zoek naar een fietsjack voor dames? Wij hebben een zeer groot aanbod in dames fietsjacks, dames fietsjassen en softshells. Van echte winterjassen tot een opvouwbaar windjack, je vindt het bij 12GO Biking. Alle dames fietsjassen zijn zowel in onze grote winkel als in de webshop verkrijgbaar. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om de kleding in het echt te zien en te passen.

Voor het kiezen van een dames fietsjack moet er worden gekeken naar het gebruik en naar de weersomstandigheden waarin de jas gebruikt gaat worden. Een dames winterjack moet bescherming bieden in slechte weersomstandigheden zoals een snijdende wind en hagel. Een winter fietsjack is onmisbare voor de fanatieke fietser! Maar ook in de zomer kan een fietsjack voor dames een uitkomst zijn, bijvoorbeeld bij een frisse wind of kans op een bui.

Een specifieke dames fietsjas kenmerkt zich door een langere achterkant waardoor de jas mooi valt in de voorovergebogen fietshouding. Bovendien is een fietsjack voor dames speciaal gevormd voor het vrouwelijk lichaam, waarmee je verzekerd bent van een optimaal comfort. Stretch materiaal zorgt voor bewegingsvrijheid en achterzakken bieden je de mogelijkheid om kleine attributen op te bergen. En misschien wel het belangrijkste: een fietsjack moet het lichaam op temperatuur houden. Dit kan enerzijds door regen en wind af te stoten en anderzijds door een hoog ademend vermogen en goede ventilatie van het jack. Zeker als je vaak op de fiets zit is een goed fietsjack een welkome aanvulling op je garderobe!

Softshell dames fietsjack

Een softshell is de verzamelnaam voor jassen die zijn gemaakt van zachte materialen. Softshell jacks zijn er ook voor de dames. Een fijn voordeel van de zachte materialen die bij deze dames fietsjacks worden gebruikt is dat het geen geluid maakt in de wind. Voor het maken van een softshell dames fietsjack worden veel verschillende technologieën gebruikt. De gebruikte materialen hebben verschillende prestaties op het gebied van het tegenhouden van wind, afstoten van water en het ademend vermogen van de fietsjas. Zeker het ademend vermogen van een dergelijk jack is zeer belangrijk om goed te kunnen presteren.

Windjacks en regenjassen

Om je te wapenen tegen een frisse wind of wisselvallig weer zijn er windjacks en regenjassen voor dames. Een waterdichte damesjas heeft in de meeste gevallen een matig tot slecht ademend vermogen. De materialen die wel waterdicht en winddicht zijn, maar toch goed kunnen ademen zorgen ervoor dat je zelfs in slechte weersomstandigheden optimaal kunt blijven presteren. Want wat heb je aan een mooi waterdicht jack als je vervolgens drijfnat wordt van het zweet?

Onze merken dames fietsjacks