Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Remsets

Remsets bestaan uit een remgreep en bijbehorende remhoef of remklauw. Een goede remset biedt je voldoende remkracht en doseerbaar remvermogen. Bij 12GO Biking vind je veel verschillende fietsremsets voor divers gebruik. 

Remsets kopen

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

De beste merken in 1 assortiment

Advies van échte fietsfanaten

Ruim 16.000 klanten geven ons een 9,6

Gemakkelijk retourneren

Alle remsets

Alle remsets ›

Alle aanbiedingen

Alle aanbiedingen ›

Remset aanbiedingen
499,-
36% korting
159,99
119,-
50% korting
99,99
50% korting

Direct een expert spreken?

0182-621850

[email protected]

Bekijk remsets per merk

Overige remset links

Magura remsets
Shimano remsets
SRAM remsets
Hydraulische schijfremset
Tip onderhoud schijfremmen
Alles over schijfremmen
Tips vervangen remhoeven

Remsets 

Heb je een nieuwe remset nodig omdat je remhoef of remgreep niet meer naar behoren werkt? Dan koop je bij 12GO Biking een nieuwe remset. Remsets zijn er van verschillende fabrikanten, voor velgremmen of voor schijfremmen. Schijfremsets worden zonder remschijven geleverd, die moet je apart aanschaffen. 

Remsets velgremmen

Je vindt losse remhoeven en complete remsets voor velgremmen bij ons in het assortiment. Je hebt de keuze tussen mechanische en hydraulische velgremmen. Hydraulische velgremmen geven meer remkracht en kunnen beter gedoseerd worden dan mechanische velgremmen. Hydraulische velgremmen wegen vaak wel meer dan mechanische velgremmen. 

Remsets schijfremmen

Complete schijfremsets van Shimano of Sram zijn bij ons te vinden. Hydraulische schijfremmen zorgen voor veel remkracht, die goed te doseren is. Er zijn hydraulische schijfremsets voor op de racefiets en voor op de mountainbike. Hydraulische schijfremmen voor op de mountainbike hebben vaak grotere schijfremmen, omdat er meer kracht vereist is tijdens het remmen. Ook ligt de nadruk bij hydraulische schijfremmen op de racefiets meer op het lage gewicht.