Onze winkel is open

Menu
1

Cube Elektrische fietsen

Cube elektrische fietsen

Het populaire Duitse merk Cube staat bekend om zijn kwalitatieve sportfietsen en toerfietsen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook op het gebied van de elektrische fiets laat Cube zich niet onbetuigd. Het merk heeft elektrische stadsfietsen en hybride fietsen in het assortiment en was een van de eerste fabrikanten die aan de slag gomg met de ontwikkeling van de elektrische mountainbike.

12GO Biking heeft een jarenlange ervaring met Cube als officiële dealer en is bovendien specialist op het gebied van e-bikes en sportfietsen. Wij staan daarom altijd voor u klaar met aankoopadvies. Ook voor onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht.

Cube elektrische hybride fietsen

Cube heeft in het elektrische segment een serie mooie hybride fietsen in het assortiment. Het aanbod van Cube loopt uiteen van fietsen voor recreatief gebruik tot sportieve crosshybrides en volbloed elektrische trekkingfietsen, allemaal voorzien van een krachtige Bosch middenmotor en een mooi in het ontwerp van de fiets geïntegreerde accu.

Cube elektrische mountainbikes

Op het gebied van de elektrische mountainbike is Cube een echte pionier. Er is inmiddels een compleet aanbod aan elektrische Cube mountainbikes, van hardtail tot full suspension en van aluminium instapmodel tot high end carbon enduro monster. De meeste E-MTB’s van Cube zijn voorzien van de extra sterke Bosch Performance Line CX middenmotor en de accu’s zijn voor veel modellen mooi weggewerkt in de onderbuis van het frame.

Bekijk alle Cube elektrische fietsen