Onze winkel is open

Menu
a

BLACK FRIDAY de grootste sale van het jaar!

a
a

BLACK FRIDAY de grootste sale van het jaar!

a
1

Elektrische fietsen | Lage Instap

Elektrische fiets met lage instap

Een elektrische fiets met lage instap kan dé uitkomst zijn voor iedereen die weleens moeite heeft met opstappen, of voor iemand die geen zin heeft om zijn of haar benen ver op te tillen. Met een lage instap zorg je ervoor dat je gemakkelijk de fiets pakt, en dat je dus ook meer mogelijkheden zult zen om te gaan fietsen. De trapondersteuning zal als een duwtje in de rug voelen, waardoor de kans groot is dat je vaker op de fiets zult stappen. De wielen van een elektrische fiets met lage instap zijn vaak kleiner dan een reguliere elektrische damesfiets, zodat je met deze kleinere wielen beter bij de grond zult kunnen komen. 

Motorkeuze elektrische fiets met lage instap

Je kunt de stabiliteit van een elektrische fiets met lage instap vergroten door te kiezen voor een middenmotor. Met een middenmotor ligt het zwaartepunt meer in het midden van de fiets, en ligt het zwaartepunt ook dicht bij de grond. Dit zorgt voor een stabiele rij-ervaring. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voorwielmotor. Dit type motor is vaak minder krachtig dan een middenmotor, en de middenmotor zorgt voor een betere balans. 

Accukeuze elektrische fiets met lage instap

Ook de accukeuze is belangrijk bij een elektrische fiets met lage instap. Als eerste is het goed om te kijken naar de plaats van de accu. Een geïntegreerde accu in het frame zorgt voor een lager zwaartepunt, waardoor de fiets beter in balans is. De meeste elektrische fietsen met een lage instap hebben een accu in de bagegdrager, om meer ruimte te maken voor een lage instap. 

Elektrische damesfiets fiets met lage instap

Het is van groot belang dat je weet welke fiets je wilt en dat je zeker bent van je zaak, want je zult deze fiets voor langere tijd gaan gebruiken. Kom daarom langs in onze winkel, zodat je nog wat laatste adviezen in kunt winnen bij onze specialisten of dat je een mooi testrondje kunt rijden op onze mega indoor testbaan, om zeker te weten dat deze fiets volledig bij jouw wensen past.