Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen
Eindejaarssale

Koga Signature Store

Met gepaste trots mogen we zeggen dat we Koga Signature Dealer zijn. In onze showroom vindt u een speciale Koga Signature Store waar de enorme Koga collectie gepresenteerd wordt. Niet alleen de 'normale' modellen, maar ook de bijzondere vakantiefietsen zoals de World Traveller en de Randonneur zijn bij ons verkrijgbaar.

Als je de fietsen in de Koga Store in onze winkel bekijkt zal je opvallen dat aan ieder detail is gedacht. De fietsen zijn keurig afwerkt en de gekozen onderdelen zijn altijd van premium kwaliteit, zelfs onderdelen zoals banden, handvatten en zadels zijn altijd van gerenommeerde merken. Dit zorgt voor de betrouwbaarheid waar Koga om bekend staat. 

De fabriek van Koga staat in Heerenveen. Hier wordt iedere fiets met de hand gemonteerd door één en dezelfde monteur. Deze ene monteur bouwt jouw fiets op van begin tot eind en stemt alle onderdelen perfect op elkaar af. Deze manier van werken is niet efficiënt qua kosten of tijd, maar zorgt wel voor een ongeëvenaard kwaliteitsniveau.

Koga in het consumentenbond onderzoek

De consumentenbond heeft een onderzoek uitgevoerd onder hun eigen panelleden met een e-bike, en daaruit kwam dat consumenten hun Koga e-bike gemiddeld een 8,4 geven. Het gemiddeld gevonden rapportcijfer in het onderzoek is een 7,8, dus Koga zit daar ruim boven. 94% van de consumenten met een e-bike van Koga is tevreden over hun Koga e-bike en 57% van deze consumenten heeft nog nooit mankementen met hun Koga e-bike gehad. Koga komt zeer goed uit de verf, en heeft hier weer bewezen dat Koga fietsen kwalitatief zeer goed zijn. Klanten zijn positief, en jij dus binnenkort ook!

Bekijk onze Koga collectie:

Koga Hybride

Koga Hybride

Koga sfeerbeelden