a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
1

Fietstrainers

Filter
Filter
Blue Matic T2650 Fietstrainer
 • Blue Matic T2650 Fietstrainer
 • Blue Matic T2650 Fietstrainer
 • Blue Matic T2650 Fietstrainer

Tacx Blue Matic T2650 Fietstrainer

(2)

Basic fietstrainer met sterke magneetrem. Maximaal vermogen: 700 watt met 10 standen. Versteller op het stuur.

€ 159,00
Novo Force Fietstrainer
 • Novo Force Fietstrainer
 • Novo Force Fietstrainer
 • Novo Force Fietstrainer

Elite Novo Force Fietstrainer

De Elite Novo Force is een basis fietstrainer met een sterke magneetrem.

€ 199,00
TEST EN KOOP
Booster T2500 Fietstrainer
 • Booster T2500 Fietstrainer
 • Booster T2500 Fietstrainer
 • Booster T2500 Fietstrainer

Tacx Booster T2500 Fietstrainer

De Tacx Booster T2500 is een basis fietstrainer met een sterke magneetrem.

€ 229,00
BIKE EVENT
Kickr Snap Fietstrainer
 • Kickr Snap Fietstrainer
 • Kickr Snap Fietstrainer
 • Kickr Snap Fietstrainer

Wahoo Kickr Snap Fietstrainer

(4)

De Wahoo Kickr Snap is een interactieve fietstrainer met een sterke elektrorem.

€ 499,00
TEST EN KOOP
Kickr Fietstrainer
 • Kickr Fietstrainer
 • Kickr Fietstrainer
 • Kickr Fietstrainer

Wahoo Kickr Fietstrainer

De Wahoo Kickr is een fietstrainer in het hoogste segment en biedt de meest realistiche simulatie denkbaar. Deze trainer beschikt over een zeer sterke elektrorem waarmee een maximaal vermogen van 2200 Watt en een stijging van 20% nagebootst kan worden. Dankzij het stalen frame staat de trainer erg stevig en betrouwbaar, ook als er een sprintje getrokken moet worden. De trainer is ook nog eens makkelijk opvouwbaar zodat hij eenvoudig op te bergen is als je training erop zit.

€ 1.199,00
TEST EN KOOP
Kickr Core Fietstrainer
 • Kickr Core Fietstrainer
 • Kickr Core Fietstrainer
 • Kickr Core Fietstrainer

Wahoo Kickr Core Fietstrainer

(5)

<p>De Wahoo Kickr Core biedt nagenoeg dezelfde realistische fietservaring als de normale Kickr tegen een iets vriendelijkere prijs. Ook de Kickr Core beschikt over een zeer sterke elektrorem, hiermee kan een maximaal vermogen van 1800 Watt en een stijging tot 16% nagebootst kan worden. Dankzij het stalen frame staat de trainer erg stevig en betrouwbaar, ook als er een sprintje getrokken moet worden. Het frame is niet opvouwbaar.</p>

€ 799,00
TEST EN KOOP
M2 Smart Trainer
 • M2 Smart Trainer
 • M2 Smart Trainer

Saris M2 Smart Trainer

<p class="ng-tns-c61-6 ng-star-inserted">Of je nu een groepsrit in Zwift wilt bijwonen, de Dolomieten in Rouvy wilt beklimmen of gewoon een training nodig hebt, de M2 ​​Smart trainer kan je daar bij helpen. Het enige dat je nodig hebt, is je fiets, de M2 en je favoriete indoor cycling-app. Deze alles-in-&eacute;&eacute;n, slimme fietstrainer is in staat elke training na te bootsen, tot 1500 watt en een stijgingsgraad van 15%.</p>

€ 549,00

€ 499,00
BIKE EVENT
Galaxia
 • Galaxia

Tacx Galaxia

<!-- generated description --><p>De Galaxia van het merk Tacx heeft de volgende positieve kenmerken:</p><ul><li>Gemakkelijk mee te nemen</li><li>Gepatenteerd schommelsysteem</li><li>Conische rollen</li></ul>

€ 249,00

Trainingsband

Tacx Trainingsband

<p>De Tacx trainingsband is speciaal ontwikkeld voor het indoor fietsen.</p>

€ 39,50

€ 24,99
37% KORTING
USB Adapter ANT+

2Moso USB Adapter ANT+

Met de USB ANT+ adapter kun je je laptop/computer aan een ANT+ trainer koppelen.

€ 29,99
Trainingswiel Race 11-speed

12GO Trainingswiel Race 11-speed

Het 12GO Trainingswiel voor racefietsen. Dit wiel is ideaal als je de winterdagen door wilt fietsen, en niet telkens je achterband van je eigen wiel wilt vervangen.

€ 99,99

Vanaf € 89,99
Kickr Trainermat
 • Kickr Trainermat

Wahoo Kickr Trainermat

​De Wahoo Kickr Trainermat is de perfecte partner voor je Wahoo Kickr fietstrainer.

€ 69,99

Fietstrainers koop je bij 12GO Biking

Profiteer van de direct-mee-service!

In onze showroom in Moordrecht hebben we een grote voorraad fietstrainers. We hebben zowel Wheel-on als Direct drive fietstrainers. Daarnaast hebben we voor ieder budget een passende oplossing. Een basis fietstrainer is aan te schaffen vanaf 150 euro bij 12GO Biking. 

Ook online zijn de fietstrainers makkelijk aan te schaffen. Online niet helemaal zeker van je zaak?  Enkele fietstrainers staan op display en zijn bij ons uit te testen. Zo krijg je een nog beter beeld! Op de site zijn fietstrainers te filteren of ze in de winkerl getest kunnen worden of niet. 

Waarom zou je een fietstrainer aanschaffen? Hieronder volgen enkele voorbeelden waarom de aanschaf van een fietstrainer ideaal is:

 • Je bent niet meer weersafhankelijk
 • Op een fietstrainer kun je in de winter ook ’s avonds fietsen
 • In de winter hoef je je niet dik aan te kleden
 • Je hebt geen last van verkeer, geen stoplichten en dergelijke
    

Fietstrainers collectie bij 12GO Biking

Tacx

Het door Nederlandse door Garmin overgenomen Tacx is een populaire speler op het gebied van fietstrainers. Kies bij 12GO Biking uit fietstrainers uit alle soorten prijscategorieën. Vanaf 200 euro heb je al een Tacx Booster met liefst 10 verschillende weerstandniveaus. De Tacx Neo 2T is een erg realistische fietstrainer die hellingshoeken tot wel 20% kan simuleren. Wil je echt all-in? Kies dan voor een Neo Bike Smart T8000 fietstrainer. Een revolutionaire smart bike met een levendige ervaring. Deze fietstrainer is ook in de winkel te koop!

Wahoo

In zeer korte tijd heeft Wahoo een groot aandeel verovert in de fietstrainermarkt. De trainers zijn te herkennen aan hun hoge kwaliteit en scherp design. Wahoo heeft fietstrainers in verschillende segmenten tegen een scherpe prijs. Een voorbeeld hiervan is de Kickr Core. Hét antwoord van Wahoo op de Tacx Flux en de Elite Direto. Met deze trainer krijg je het realistische fietsgevoel van de originele Wahoo Kickr alleen tegen een voordeligere prijs. Wil je de ultieme trainingservaring? Ga dan voor een Wahoo Kickr Bike.

Elite

De Elite fietstrainers zijn nauwkeurig, krachtig en aan stabiliteit is geen gebrek. De Elite Direto X fietstrainer is een interactieve direct drive trainer. Op deze trainer kan je al je kracht moeiteloos kwijt. Bij de trainer wordt een standaard voorwielsteun geleverd. De Elite Suito is lekker makkelijk mee te nemen dankzij het kleine formaat. 

Trainingswielen en toebehoren

Naast fietstrainers biedt 12GO Biking ook verschillende onderdelen en trainingswielen aan. Deze trainingswielen maken je trainingen nog makkelijker. Je hoeft met een trainingswiel je wiel niet meer constant te verwisselen.