a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Filter

Cube header

Kalkhoff fietsen

Met zo’n naam kan het niet anders, Kalkhoff is een op-en-top Duits merk. De fietsen van Kalkhoff zijn sinds 1919 op de markt en worden als toonaangevend gezien op het gebied van e-bikes. Deze oerdegelijke fietsen worden jaar op jaar goed gestest in diverse vakbladen.

Bekijk van Kalkhoff

Kwaliteit staat bij Kalkhoff bovenaan. Omdat Kalkhoff alles in eigen huis probeert te produceren en de fietsen in eigen huis opbouwt, kunnen de strenge kwaliteitseisen goed nageleefd worden.

Ook heeft Kalkhoff een zeer streng beleid wat betreft toeleveranciers. Hierdoor kunnen alleen de grootste en beste leveranciers van onderdelen aanspraak maken op een samenwerking met Kalkhoff. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ze kiezen voor Bosch, Impulse en Shimano!

In Nederland is Kalkhoff vooral bekend om haar e-bikes. De Kalkhoff elektrische fietsen hebben een lekker lage instap en een uiterst betrouwbare Impulse middenmotor, in combinatie met een 8-speed Shimano Nexus versnellingsnaaf. Betrouwbaarheid en gemak ten top!

Ook op het gebied van stadsfietsen is Kalkhoff  bij onze oosterburen een zeer groot merk. De collectie is dan ook typisch Duits; veelal comfortabele fietsen met net even wat meer versnellingen dan een Nederlandse stadsfiets heeft. De fietsen ogen hierdoor wat sportiever en worden in Nederland met name veel voor het woon-werkverkeer ingezet. 

Populaire Kalkhoff fietsen

Kalkhoff modellen

Op het gebied van stad- en trekkingfietsen is het vooral de Kalkhoff Endeavour die opvalt. Een betrouwbare, comfortabele en maar toch sportieve stadsfiets waarmee je kilometers asfalt moeiteloos onder je wegtrapt. De ideale woon-werkverkeer fiets, maar ook perfect voor langere trekking tochten.

Toch is Kalkhoff voornamelijk bekend van haar e-bikes, waaronder de prijswinnende Kalkhoff Pro Connect. Deze fiets is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hierdoor zit er altijd een fiets tussen die past bij jouw gebruik.

Kalkhoff dealers Nederland

12GO Biking is de grootste Kalkhoff dealer van Nederland. Samen met Kalkhoff hebben wij de meeste ervaring op het gebied van de speed-pedelec of E45 fiets. We kunnen je dus alles vertellen over deze fietsen, maar ook de andere Kalkhoff modellen zijn bij ons verkrijgbaar.

Kalkhoff garantie

Kalkhoff is trots op hun kwaliteit, dat blijkt ook wel uit hun garantievoorwaarden! Je krijgt maar liefst 10 jaar garantie op frames als je de eerste eigenaar van de fiets bent.