0

Winkelmand

  Totaal
  Home  Kalkhoff 

  Kalkhoff Fietsen

  Kalkhoff is een echt ‘Made in Germany’ merk. Sinds 1919 is Kalkhoff een trotse, Duitse fietsenbouwer, en is ieder jaar weer toonaangevend in innovaties. De modellen van Kalkhoff worden ontwikkeld, getest en gebouwd in Duitsland, om vervolgens bij ons in Moordrecht de laatste finishing touches te krijgen. De combinatie van kennis uit het verleden en een scherpe blik op het heden zorgt er voor dat Kalkhoff al jaren met de perfecte fietsen op de markt komt!

   

  Kalkhoff Elektrische Fietsen

  In Nederland is Kalkhoff vooral bekend om haar ebikes. De Kalkhoff elektrische fietsen hebben een lekker lage instap en een uiterst betrouwbare Impulse middenmotor, in combinatie met een 8-speed Shimano Nexus versnellingsnaaf. Betrouwbaarheid en gemak ten top!

   

  Kalkhoff Performance E-Bikes

  Wij voeren de grootste collectie Performance E-Bikes, ofwel speed pedelecs van Nederland! Hier vallen maar liefst 3 modellen van Kalkhoff onder. Deze modellen zijn er als S10, S11 en als BS10. De S modellen zijn uitgevoerd met een sterke Impulse middenmotor, de BS10 met een krachtige Bosch Performance middenmotor. De modellen van Kalkhoff ondersteunen tot en met 45 kilometer per uur! Hiervoor is een blauw plaatje verplicht, een helm niet, alhoewel we dat wel aanraden!

   

  Kalkhoff Trekkingfietsen en Stadsfietsen

  Kalkhoff is een op en top Duits merk. Dat blijkt ook uit hun ruime assortiment stads- en trekkingfietsen; vrijwel allemaal uitgevoerd met een Shimano derailleur-versnellingsgroep. De modellen van Kalkhoff zijn sportief, uiterst betrouwbaar en zeer scherp geprijsd!

   

  Kwaliteit

  Kalkhoff is kwalitatief een zeer goed merk. Duitse degelijkheid ten top! Omdat Kalkhoff alles in eigen huis probeert te produceren en alles in eigen huis opbouwd, kunnen de strenge kwaliteitseisen goed nageleeft worden. Ook heeft Kalkhoff een zeer streng beleid wat betreft toeleveranciers. Hierdoor kunnen alleen de grootste en beste leveranciers aanspraak maken op een samenwerking met Kalkhoff. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ze kiezen voor Bosch, Impulse en Shimano!

   

  Garantie

  Kalkhoff is trots op hun kwaliteit, dat blijkt ook wel uit hun garantievoorwaarden! Je krijgt maar liefst 10 jaar garantie op frames als je de eerste eigenaar van de fiets bent. Meer informatie over de garantievoorwaarden vind je hier: http://www.kalkhoff-bikes.com/de/service/garantieregistrierung.html

  Kalkhoff

  Kalkhoff Fietsen

  Made in Germany

  Kalkhoff Elektrisch

  Bij Kalkhoff heeft u de grootste keuze uit type aandrijvingen. Bosch Classic, Bosch 2014, Impulse, Impulse II, Impulse Speed, Xion, geen enkel type wordt overgeslagen!


  Bekijken

  Kalkhoff E45

  Kalkhoff heeft een groot aanbod fietsen die ondersteunen tot 45 kilometer per uur. Met de betrouwbare Impulse en Bosch motor ga je dus flink wat harder dan de normale e-bike. Blauw plaatje is verplicht, een helm niet (al is dat wel aan te raden!)


  Bekijken

  Kalkhoff Stadsfietsen

  Kalkhoff maakt oerdegelijke stadsfietsen van Duitse kwaliteit en comfortabel genoeg voor lange ritten. Er zijn vele modellen en types waardoor er altijd iets van uw wens tussen zit! Ook als u een extra lage instap wenst of zeer lang bent!


  Bekijken

  Kalkhoff Trekking

  Omdat Kalkhoff van oorsprong Duits is zijn hun fietsen geoptimaliseerd voor lange afstanden en heuvelachtig gebied. Dat is de reden dat Kalkhoff veel modellen heeft met een derailleur en geveerde voorvork!


  Bekijken