Onze winkel is open

Menu
Filter

Cube header

Kalkhoff fietsen

Met zo’n naam kan het niet anders, Kalkhoff is een op-en-top Duits merk. De fietsen van Kalkhoff zijn sinds 1919 op de markt en worden als toonaangevend gezien op het gebied van e-bikes. Deze oerdegelijke fietsen worden jaar op jaar goed gestest in diverse vakbladen.

Bekijk van Kalkhoff

Kwaliteit staat bij Kalkhoff bovenaan. Omdat Kalkhoff alles in eigen huis probeert te produceren en de fietsen in eigen huis opbouwt, kunnen de strenge kwaliteitseisen goed nageleefd worden.

Ook heeft Kalkhoff een zeer streng beleid wat betreft toeleveranciers. Hierdoor kunnen alleen de grootste en beste leveranciers van onderdelen aanspraak maken op een samenwerking met Kalkhoff. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ze kiezen voor Bosch, Impulse en Shimano!

In Nederland is Kalkhoff vooral bekend om haar e-bikes. De Kalkhoff elektrische fietsen hebben een lekker lage instap en een uiterst betrouwbare Bosch middenmotor, in combinatie met een 8-speed Shimano Nexus versnellingsnaaf of een Shimano derailleur. Betrouwbaarheid en gemak ten top!

Ook op het gebied van stadsfietsen is Kalkhoff bij onze oosterburen een zeer groot merk. De collectie is dan ook typisch Duits; veelal comfortabele fietsen met net even wat meer versnellingen dan een Nederlandse stadsfiets heeft. De fietsen ogen hierdoor wat sportiever en worden in Nederland met name veel voor het woon-werkverkeer ingezet. 

Populaire Kalkhoff fietsen

Kalkhoff modellen

Op het gebied van stad- en trekkingfietsen is het vooral de Kalkhoff Endeavour die opvalt. Een betrouwbare, comfortabele en maar toch sportieve stadsfiets waarmee je kilometers asfalt moeiteloos onder je wegtrapt. De ideale woon-werkverkeer fiets, maar ook perfect voor langere trekking tochten. Ook de Agattu biedt een mooie mix tussen comfort en veelzijdigheid. Deze stadfietsen hebben een geveerde voorvork voor het comfort en een zitpositie die is afgestemd op comfort. De fiets is voorzien van spatborden en een bagagedrager en is daarmee geschikt om vol te hangen met fietstassen.

Kalkhoff elektrische modellen

Kalkhoff is voornamelijk bekend om haar e-bikes; zo is de sportieve Endeavour ook als elektrische variant beschikbaar. Deze E-trekking modellen zijn uitermate geschikt om een lange fietstocht mee te maken of om mee te forenzen naar het werk. Deze fietsen kenmerken zich voornamelijk door het geïntegreerde frameplatform. Dit houdt in dat de accu's en kabels bij deze fietsen volledig zijn geïntegreerd en daarnaast zijn voorzien van een verstelbare stuurpen. In combinatie met de verschillende framevarianten -en maten zorgt dit ervoor dat je van iedere fietstocht optimaal kunt genieten. De Image modellen zijn weer meer geschikt voor in de stad. Ook dit model heeft een geïntegreerde motor en zorgt voor een comfortabele rit in alle omstandigheden. 

Kalkhoff XXL modellen

Een interessant kenmerk aan Kalkhoff is dat ze speciale XXL modellen voeren. Deze modellen kunnen een berijdersgewicht tot 170 kilogram hebben, waar de meeste fietsen niet verder gaan dan 120 kilogram. Door de extra robuuste en veerkrachtige frames en componenten zijn de fietsen ook geschikt voor de fietser die baat heeft bij een hogere maximale belasting.

Onderzoek consumentenbond

Uit een onderzoek van de consumentenbond onder hun eigen panelleden met een e-bike is Kalkhoff zeer goed uit de verf gekomen. Waar een gemiddeld rapportcijfer van 7,8 gevonden werd, scoorde Kalkhoff een hele punt hoger, namelijk een 8,8. Hiermee staat Kalkhoff op een mooie tweede plaats. 95,7% van de ondervraagde consumenten is tevreden over hun e-bike en dat komt mede door het relatief lage aantal mankementen van Kalkhoff e-bikes. 62,0% van de consumenten geeft aan dat er nog nooit mankementen zijn geweest. Kalkhoff heeft hiermee bewezen dat ze kwalitatieve fietsen op de markt brengen en dat consumenten tevreden zijn met deze fietsen. 

Kalkhoff dealers Nederland

12GO Biking is de grootste Kalkhoff dealer van Nederland. Samen met Kalkhoff hebben wij de meeste ervaring op het gebied van de speed-pedelec of E45 fiets. We kunnen je dus alles vertellen over deze fietsen, maar ook de andere Kalkhoff modellen zijn bij ons verkrijgbaar.

Kalkhoff garantie

Kalkhoff is trots op hun kwaliteit, dat blijkt ook wel uit hun garantievoorwaarden! Je krijgt maar liefst 10 jaar garantie op frames als je de eerste eigenaar van de fiets bent.