Onze winkel is open

Menu
Filter

Cortina header

Cortina fietsen

Cortina is het merk van de Cortina transportfietsen, de fiets die erg populair is onder scholieren. Deze fietsen zijn degelijk, robuust, kunnen tegen een stootje maar hebben toch een moderne uitstraling. 

Naast deze oerdegelijke schoolfietsen voert Cortina stadsfietsen die bekend staan om een heel eigen look, hiervoor werken ze samen met fashiondesigners om zo de laatste trends te volgen in hun ontwerpen.

Cortina heeft naast de bekende serie transportfietsen (herkenbaar aan de U in de naam, en ook beschikbaar als kinderfiets)  een hippe lifestyle serie, de elektrische Ecomo serie en natuurlijk de welbekende Cortina Roots moederfiets.

Bekijk van Cortina 

Populaire Cortina modellen 

Cortina modellen

Cortina heeft een grote collectie stadsfietsen en elektrische "ecomo" fietsen. De ecomo’s zijn gebaseerd op de Cortina transportfietsen of zijn speciaal als elektrisch model ontwikkeld.

Cortina is bekend geworden door de Cortina U4 Transport. Deze fiets kom je op werkelijk elke straathoek tegen, en niet zonder reden. De fiets brengt je zorgeloos overal naar toe en is goed voor jaren trouwe dienst. 

De U4 is ook verkrijgbaar in een iets luxer en beter afgewerkte fiets: de Cortina U5. Deze is net zo betrouwbaar en net zo degelijk als zijn broertje, maar biedt iets meer comfort.

De Cortina Roots is misschien een nog bekendere fiets van Cortina. Deze zogenaamde moederfiets biedt extra ruimte tussen het stuur en het zadel zodat je ook met een kindje in het voorzitje genoegruimte hebt en controle houdt over de fiets! 

Cortina Dealer

12GO Biking is de grootste Cortina dealer van Nederland. Voor de gehele collectie, ervaringen of reviews kun je bij ons terecht. 

Cortina garantie

Cortina geeft op frames en ongeveerde voorvorken hebben een garantie van 5 jaar op constructie of materiaalfouten. De verende voorvorken hebben een garantie van 2 jaar, net als de voor- en achter drager.