Toggle Nav
Winkelwagen

Klantenservice 12GO Biking

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Dit zijn de meest gestelde vragen:

Is mijn bestelde fiets al binnengekomen?

Zodra we je fiets binnen hebben gaan we deze zo snel mogelijk monteren. Je ontvangt bericht van ons zodra die klaar staat voor ophalen of is ingepland voor levering aan huis. Hou rekening met circa 5 werkdagen bovenop de gecommuniceerde leverweek.

Wat zijn de openingstijden van de winkel?
  • Ma: Gesloten
  • Di: 10:00 - 18:00
  • Wo: 10:00 - 18:00
  • Do: 10:00 - 20:00
  • Vr: 10:00 - 20:00
  • Za: 09:00 - 17:00
  • Zo: Gesloten

Speciale openingstijden vind je hier.

Hoe stuur ik een pakket retour

Dit kan eenvoudig en snel via 12gobiking.nl/retourneren. Hier staan alle stappen hoe je een pakket moet terugsturen.

Aflevering aan huis, hoe werkt dat?
  • Als je een fiets laat thuisbezorgen zorgen wij er voor dat die helemaal rijklaar ingepakt wordt. Daarna komt onze transporteur de fiets bij je bezorgen. Ze zullen de fiets weer uitpakken en de laatste handelingen doen om je fiets rijklaar af te leveren.
  • Alles over levering aan huis vind je hier: 100% rijklaar thuisbezorgd
Kan ik een fiets aanschaffen via het fietsplan?

Ja. Al onze fietsen zijn aan te schaffen via het fietsplan. Onder het fietsplan vallen: De WKR-regeling, FiscFree, het Nationaal Fietsplan (NFP), en overige fietsplannen. Om een fiets aan te schaffen via het fietsplan kun je het best langskomen in de fietsenwinkel of contact opnemen met onze klantenservice.

Lees hier meer over het fietsplan

E-mail ons

Stuur je bericht naar [email protected]

Onze werkplaats bereik je direct via [email protected]

We doen ons best om alle e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Bel ons

Bel tijdens openingstijden onze klantenservice op 0182-621 850

Tussen 13:00 en 14:00u zijn we telefonisch gesloten.

Recente blogberichten

De beste fietsverlichting voor de racefiets of MTB De beste fietsverlichting voor de racefiets of MTB

De fietslampen van merken zoals Bontrager, BBB en Lezyne bieden allemaal uitstekende verlichting waarmee je moeiteloos in de donkere dagen je buitentrainingen voort kan zetten. Door de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van LED en accu's zijn er steeds meer krachtige en felle lampen op de markt voor een zeer schappelijke prijs. 

12GO Biking Fietstrainer test 2023 12GO Biking Fietstrainer test 2023

Het aanbod indoor fietstrainers wordt elk jaar uitgebreider en beter; de producenten zitten niet stil als het aankomt op het doorontwikkelen van de trainers. Ieder jaar zien we weer nieuwe verbeteringen en innovaties. Hierdoor gaan trainers niet alleen steeds meer op elkaar lijken, maar verwatert ook de scheidslijn tussen het topsegment en de iets voordeligere fietstrainers.

Om erachter te komen wat de beste trainer is voor ieder type gebruik hebben wij ons assortiment Direct Drive trainers uitgebreid getest. In dit blog vind je in het kort onze ervaringen met de trainers en kun je doorklikken naar onze uitgebreide reviews. We behandelen de trainers per merk.

Shimano's nieuwe 12-speed optie voor op de gravelbike: GRX610 en GRX820 Shimano's nieuwe 12-speed optie voor op de gravelbike: GRX610 en GRX820

Naast de 12-speed 105 groep heeft Shimano ook bij de gravelonderdelen volop doorontwikkeld, waardoor 12-speed nu ook beschikbaar is voor op de gravelbike. De GRX groep van Shimano is specifiek ontwikkeld voor gebruik op ruiger, onverhard terrein en komt dan ook het best tot zijn recht in dat soort omstandigheden. Hoewel de nieuwe groepen gebaseerd zijn op de oudere Shimano GRX800 en GRX600 groepen, zijn ze dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Het belangrijkste verschil met de oudere groepen is natuurlijk de switch van 11-speed naar 12-speed, maar wat is er nog meer nieuw? Dat leggen we je graag uit in dit blog. 

Wielrennen in de herfst: zo bereid je je voor op aankomend seizoen Wielrennen in de herfst: zo bereid je je voor op aankomend seizoen

Hoewel we op dit moment nog kunnen genieten van echt zomers weer, zal het niet lang meer duren voor de herfst haar intrede doet. De dagen worden korter, de temperaturen worden koeler en over een tijdje zullen de bomen weer hun bladeren verliezen. Vervelend? Ach, alleen als je je niet goed voorbereid. Als echt doorgewinterde fietsers zeggen we bij 12GO Biking: ‘slecht weer bestaat niet, alleen een slechte voorbereiding.’ Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen dat je in het voorjaar veel harder en langer kunt fietsen als je in de koudere maanden ook door blijft fietsen. In deze blog vertellen we jou hoe je zo comfortabel mogelijk blijft genieten van het fietsen in het najaar.