a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Verzekeren

ANWB Unigarant Fietsverzekering

Heb je net een nieuwe fiets aangeschaft, of ben je van plan dat te doen? Dan is het het overwegen waard om hierbij een verzekering af te sluiten. 12GO Biking werkt samen met Unigarant. Unigarant is 100% dochter van ANWB. Met het onderstaand formulier van Unigarant kan je snel berekenen wat een verzekering kost en kan je direct een verzekering afsluiten. Makkelijker kan bijna niet!


Verzekeringsmodule


Waarom ANWB/Unigarant?

Voordelen ANWB:

  • Keuze uit betalen per jaar of per maand
  • Verzeker accessoires eenvoudig mee
  • Keuze uit Diefstal of Diefstal en BeschadigingPlus

Elektrische fietsen
De ANWB heeft een speciale verzekering voor elektrische fietsen! Het verzekeren van je fiets kan bij de ANWB tegen een voordelig tarief. De tarieven verschillen per postcode en aanschaf bedrag van de fiets. Daarnaast kan je kiezen voor een dekking tegen alleen diefstal of diestal en beschadigingen.

Premiekaarten
Er zijn verschillende soorten verzekeringen. Aan de hand van de prijs van de fiets en postcode kunt de op onderstaande premiekaarten de kosten terugvinden.


Heb je vragen over je verzekering? Neem dan contact op met de klantenservice op 0182-621850. Bekijk onze sleutelservice voor het bijbestellen van je sleutel. Neem contact op met de werkplaats voor het laten maken van een schaderapport.