Onze winkel is open

Menu
Filter

12GO Servicepakket

Een fiets kopen doe je niet elke dag, naast een goede prijs is service extreem belangrijk. Daarom is onze klantenservice elke werkdag tot 20.00 bereikbaar voor al jouw vragen, kun je onbeperkt proefrijden in het E-bike Testcenter en krijg je eerlijk advies. Koop je een fiets bij ons? Dan ontvang je gratis het 12GO Servicepakket. Je maakt dan gratis gebruik van services zoals:


10 Dagen Omruilgarantie

Ben je niet tevreden over je nieuwe fiets? Dan kun je deze binnen 10 dagen gewoon omruilen. En in die 10 dagen mag je de fiets gewoon gebruiken waar hij voor bedoeld is. Dus met je racefiets de Cauberg op knallen, met je mountainbike over singletracks vlammen en lekker toeren met je e-bike.


€ 25,- korting op eerste beurt

Je nieuwe fiets moet natuurlijk zo lang mogelijk mee gaan. Het is daarom belangrijk dat je nieuwe fiets binnen zes maanden een onderhoudsbeurt krijgt. Op kabels, spaken en op de ketting zit rek, dat moet bijgesteld worden. Daarom geven we jou € 25,- korting op de eerste onderhoudsbeurt.


12GO Biking Promo Jersey voor € 25,-

Bij aankoop van een nieuwe fiets moet je natuurlijk gesoigneerd op de fiets zitten. Met het nieuwe 12GO Biking Promo Fietsshirt van Bioracer ben jij klaar om te vlammen op je nieuwe bolide. Het nieuwe shirt heeft een comfortabele pasvorm en een hoog ademend vermogen.


Onafhankelijk advies

We hebben heel veel merken en zijn niet afhankelijk van één bepaald merk. Door de enorm brede collectie vinden we altijd een fiets die bij jouw gebruik past. Hierdoor kunnen we onbevooroordeeld advies geven. Kan je toch niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit.


Inruilen

Ja, dat kan bij 12GO Biking. Jouw ingeruilde fiets gaat naar ons goede doel: Bikes 4 Afrika. We verkopen de fietsen door aan opkopers en steunen met de opbrengst fietsgerelateerde projecten in Afrika. Ongetwijfeld krijg je op Marktplaats meer voor je oude fiets, maar jij bent (zonder moeite) van je oude fiets af en doet daarmee een donatie aan het goede doel.


Gratis montage accessoires

Na aankoop van je fiets moet deze natuurlijk helemaal vol gehangen worden met de nieuwste accessoires. Daar laten we je niet zelf mee tobben. Dus: bidonhouders, Garmins, bellen, zadeltasjes, sloten, vlaggetjes en meer worden door ons gemonteerd. Kosteloos!


Afleverbeurt

Als jouw fiets uit de doos van de fabrikant komt moet er nog van alles mee gebeuren voordat je er mee kunt fietsen. Remmen stellen, kabels trekken, derailleur en spaken afstellen en nog veel meer. Deze afstelbeurt helemaal gratis bij een (volwassen)fiets. Daarnaast staan we ook na de aankoop voor je klaar in de werkplaats en ben je direct geholpen als er iets is.


Statische Bikefit en afstellen op maat

Om je te helpen met de juiste geometrie en framemaat doen we gratis een statische bikefit zodat we voor jou de juiste framemaat kiezen. Na de afstelbeurt wordt het gebruik van de fiets aan je uitgelegd en wordt de fiets volledig op maat afgesteld door een uitleverspecialist. Heb je technische vragen of zit je niet lekker, ook dan kan je terecht bij onze uitleverspecialisten.


Gratis leenfiets of -accu

Als je een reparatie of defect aan je fiets of accu hebt, en niet op de reparatie kan wachten, kun je gebruik maken van een gratis leenfiets of leenaccu. Zo hoef je in de tussentijd niet zonder te zitten en kun je je conditie op peil houden. Maak hiervoor wel eventjes een afspraak in de werkplaats.