Onze winkel is open

Menu
Filter

Omruilgarantie

Ben je niet tevreden over je nieuwe fiets? Dan kan je deze gewoon omruilen. 

Een nieuwe fiets kopen is heel leuk. Maar soms ook een beetje spannend. Hoe weet je zeker dat je de juiste keuze maakt? Volgens ons is het antwoord op die vraag heel makkelijk: kom naar 12GO Biking en laat je adviseren. 

Wij zijn er zó van overtuigd dat we jou goed helpen dat we daar garantie op durven te geven. Omruilgarantie welteverstaan. Koop je een nieuwe fiets in de winkel, dan kun je die binnen 10 dagen bij ons in de winkel ruilen als hij niet bevalt.

En in die 10 dagen mag je de fiets gewoon gebruiken waar hij voor bedoeld is. Dus met je racefiets de Cauberg op knallen, met je mountainbike over singletracks vlammen en lekker touren met je E-bike.

Waarom doen wij dit? 

Omdat we er zeker van zijn dat we onze klanten heel blij maken met hun nieuwe fiets. Ben je toch niet tevreden met de keuze, of wil je toch dat andere model waar je over twijfelde? Dan kom je gewoon terug. We willen dat iedereen 100% tevreden is!

Zo doen wij dit al jaren, dus dachten we: waarom vertellen we het onze klanten niet gewoon? Dan weten ze wat ze van ons kunnen verwachten en gaan we misschien wel meer fietsen verkopen ook.

Veelgestelde vragen 


Hoe lang heb ik omruilgarantie?

Je hebt de mogelijkheid om binnen 10 dagen na uitlevering gebruik te maken van de omruilgarantie

Kan ik de fiets ruilen tegen een goedkoper model?

Ja dat kan. Ruil jij de fiets in tegen een goedkoper model, dan ontvang je het verschil terug in tegoedbonnen die je kunt besteden bij ons in de winkel.

Is het ook mogelijk om een duurdere fiets om te ruilen?

Dat zien we natuurlijk graag! Je betaalt het verschil in prijs dan gewoon bij.

Is de omruilgarantie geldig op alle fietsen?

De 12GO Biking Omruilgarantie is geldig op het gehele assortiment fietsen, met uitzondering van fietsen waarvoor een kenteken moet worden aangevraagd en fietsen die afwijken van de standaard catalogusconfiguratie. Dus fietsen die aangepast zijn naar specifieke wensen van de klant. Dit zijn bijvoorbeeld onze custom fietsen of een fiets waar je zelf andere wielen of een ander crankstel in laat zetten.

Moet de fiets in nieuwstaat omgeruild te worden?

We gaan ervan uit dat je in de eerste 10 dagen super zuinig bent met je nieuwe fiets. Natuurlijk kun je de fiets normaal gebruiken, maar bij schade door eigen toedoen kan de fiets niet meer voor omruilgarantie in aanmerking komen.

Kan ik dezelfde fiets omruilen?

Het is niet mogelijk om de fiets te ruilen tegen precies dezelfde fiets.


Kleine lettertjes

Klinkt fantastisch nietwaar? Zijn er dan helemaal geen kleine lettertjes?  Nou vooruit, een paar dan: 

 • Netjes inleveren
We verwachten van jou als klant dat je de fiets net zo netjes inlevert als je hem van ons hebt meegekregen. Dus schoon en schadevrij. Is dit niet het geval dan brengen we hiervoor extra kosten in rekening.

 • Rijklaar maken
Om de ingeruilde fiets weer verkoopklaar te maken geven wij de fiets een volledige beurt en geven we de volgende koper een leuke korting. Daarnaast hebben we werk aan het opnieuw afstellen van de tweede fiets op jouw maten, het rijklaar maken, de accessoires overzetten en de garantie omzetten. Hiervoor vragen wij een bijdrage van €59,-

  E45 en custom fietsen
De omruilgarantie is niet van toepassing op fietsen waarvoor een kenteken moet worden aangevraagd (E45 fietsen of speed pedelecs) en op fietsen die custom opgebouwd worden. M.a.w. afwijken van de catalogusconfiguratie 

  Maar één keer en een vergelijkbare fiets
Je kunt maximaal 1 keer gebruik maken van de omruilgarantie. Daarnaast is het niet de bedoeling om bijvoorbeeld een racefiets om te ruilen voor een e-bike. Of andersom.

  Alleen in de winkel
Nog iets; de omruilgarantie is alleen geldig voor fietsen die afgehaald zijn bij ons in de winkel. Alleen dan kunnen we de fiets perfect voor je afstellen, controleren of je echt een goed model en de juiste maat hebt, en je advies geven bij het gebruik.