Onze winkel is open

Menu

Direct-Mee-Service

Filter

Als je iets nieuws koopt dan wil je het natuurlijk zo snel mogelijk kunnen gebruiken. Helaas is het bij fietsen vaak zo dat je er een paar werkdagen op moet wachten voordat je de fiets kan komen ophalen. Dat is natuurlijk vervelend.

Bij 12GO Biking doen we dat anders. Of je nu uit Moordrecht (waar onze vestiging zit), Antwerpen of Rottumerplaat komt, bij ons kan de fiets, als deze op voorraad is in de juiste maat, direct mee.

Het klaar maken van de fiets duurt gemiddeld een uurtje. Bij gecompliceerde fietsen, zoals Di2 racefietsen of elektrische fietsen, kan het iets langer duren. Bij het inleveren van de afhaalbon geeft de monteur direct aan hoelang het exact zal duren.


Wat doen we bij de Direct-Mee-Service?


Op het moment dat jij aan jouw verkoper hebt bevestigd dat je de fietst koopt gebeurt er achter de schermen direct van alles. Een magazijnmedewerker gaat direct rennen om jouw fiets in ons enorme magazijn te zoeken. Vervolgens levert hij de fiets af bij de monteur die zo snel mogelijk begint met het in elkaar zetten van jouw fiets. Op dat moment ben jij waarschijnlijk nog de accessoires voor je nieuwe fiets aan het uitzoeken.

  • Na aankoop maken we je fiets direct rijklaar!
  • Fietsen worden opgebouwd (we krijgen ze altijd in kleine dozen van de fabrikant geleverd), getest en nagelopen. Ze krijgen direct een afleverbeurt mee, zodat wij er zeker van zijn dat de fiets 100% in orde is.
  • Zijn er accessoires uitgekozen? Dan worden deze ook direct gemonteerd en ingesteld, zodat de fiets helemaal compleet is.
  • Koop je een e-bike? Dan is de accu grotendeels opgeladen. Wil je na aanschaf van de fiets naar huis fietsen op een e-bike? Laat het ons dan op voorhand weten, dan laden we de accu 100% op.

Op maat afgesteld


Als de fiets uitgeleverd wordt, dan wordt deze helemaal op lengte, houding, wensen en gewicht afgesteld. De uitlevermonteurs hebben er een getraind oog op! Zo worden zelfs minuscule verschillen in arm- en beenlengte gezien, waarvoor kleine wijzigingen gemaakt kunnen worden om de houding te perfectioneren. Het op gewicht stellen van de fiets heeft te maken met geveerde voorvorken. Om een optimale demping te bereiken pompen we exact de juiste luchtdruk in de voorvork.

  • Bij het uitleveren krijg je alle uitleg over het gebruik en onderhoud van de fiets. Ook krijg je alle bijbehorende papieren en boekjes mee.
  • Als het niet helemaal lukt met inladen in de auto helpen we graag een handje mee. We zorgen ervoor dat hij goed verpakt meegaat. Ook helpen wij met het monteren van een fietsendrager, als je er zelf niet helemaal uitkomt.

Wat als de fiets verstuurd wordt?


Laat je de fiets via de bezorgdienst thuissturen? Ook dan verzorgen we alle punten van de Direct-Mee-Service. Alleen het op maat stellen van de fiets kunnen we niet doen (wel op gewicht als je dit doorgeeft), dus dat is het enige wat je zelf moet doen. We sturen wel alle informatie mee, zodat dit eigenlijk een eitje is.


Wat kost de Direct-Mee-Service?


Helemaal niets!


Service en garantie


Service: Het is belangrijk om je nieuwe fiets een onderhoudsbeurt te geven. Je fiets is nieuw en er zit rek op o.a. je spaken, ketting, remkabels en versnellingskabels. Dit moet bij de eerste beurt afgesteld worden, dat is zeer belangrijk voor de levensduur van een fiets. We raden aan deze eerste onderhoudsbeurt binnen 5 maanden of (indien eerder) na de eerste 1000 km uit te laten voeren. Plan gelijk een afspraak in.

Garantie: Soms gaat er iets stuk. Je hoopt er niet op, maar soms gebeurt het helaas. Gelukkig hebben alle producten die 12GO Biking verkoopt garantie. De garantievoorwaarden zijn verschillend per fabrikant. De fabrikant is altijd de partij die bepaald of een defect wel of niet onder garantie valt. Lees meer over garantie.

Is er iets niet helemaal goed gegaan bij het uitleveren van de fiets? Laat het ons weten! Dan lossen we het zo snel mogelijk op.