410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx

100% rijklaar thuisbezorgd

410 Gone

410 Gone


nginx

Heb je geen mogelijkheid om naar onze winkel te komen? Ook dan bieden we je graag de beste service. Al onze fietsen worden 100% rijklaar thuisbezorgd. Geen bouwpaketten, geen gereedschap, alleen een grote glimlach en lekker fietsen!

Zodra jij op de bestelknop drukt beginnen bij ons de radertjes te draaien. Jouw fiets wordt opgezocht in het magazijn en vervolgens gaat de monteur aan de slag om jouw fiets klaar te maken. En rijklaar maken is niet even de banden oppompen en het stuur vast zetten. Er komt veel meer bij kijken. Vergelijk het met een eerste servicebeurt; alle onderdelen worden gesmeerd en afgesteld. Ook bijbestelde accessoires worden direct op de fiets gemonteerd. Een uitzondering hierop zijn accessoires die kunnen verschuiven of beschadigd kunnen raken tijdens het transport. Denk aan fietscomputers of spatborden.

Zodra de monteur de fiets volledig klaar gemaakt heeft is het tijd voor een testrit. We testen iedere fiets, zodat we zeker weten dat jij er straks heerlijk op fietst. Zodra de fiets helemaal klaar is wordt hij nauwkeurig verpakt voor het transport.

Jouw bestelde fiets wordt thuisbezorgd door onze logistiek partner, welke gespecialiseerd is in het vervoeren van fietsen. Je ontvangt de dag van levering een mail met een tijdsvak waarin de levering plaats gaat vinden. Als de chauffeur jouw huis gevonden heeft wordt de fiets 100% rijklaar gemaakt. Dat wil zeggen de fiets wordt uitgepakt, het stuur rechtgezet wordt en de pedalen gemonteerd worden. Het verpakkingsmateriaal wordt door de chauffeur mee terug genomen. Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is het zadel op hoogte zetten.

Vragen over de levertijd en verzendkosten?

Kom je de fiets liever afhalen in de winkel? Van harte welkom, ons team staat voor je klaar.

410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx