Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Wahoo Kickr fietstrainers

Alle Wahoo fietstrainers hebben de naam Kickr. Een Wahoo Kickr fietstrainer is dé uitkomst om in de winter door te fietsen. Wahoo heeft een volledig assortiment op het gebied van fietstrainers: denk aan een Wahoo direct drive fietstrainer, een Wahoo wheel-on fietstrainer of Wahoo fietstrainer accessoires. Wahoo staat bekend om een soepele garantieafhandeling, nóg een reden om voor een Wahoo Kickr fietstrainer variant te kiezen.

Bekijk direct: Fietstrainer keuzehulp | Fietstrainers accessoires

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

599,99
Waardering:
92%
17% korting
1.299,-
Waardering:
95.6667%
35% korting
3.999,-
Waardering:
90.0000%
8% korting
2.999,-
Waardering:
95%
1.199,-
Waardering:
93.5000%
29% korting
per pagina

Wahoo fietstrainer kopen

Wahoo is al jaren één van dé A-merken als het aankomt op elektronica voor fietsers. Het merk is onder andere bekend van de fietsnavigatie en sensoren. Ook op het gebied van fietstrainers is Wahoo één van de populairste merken. Het Amerikaanse merk is inmiddels niet meer weg te denken uit de fietsindustrie. Bij ons vind je daarom ook het volledige assortiment fietstrainers en toebehoren van Wahoo!

Assortiment Wahoo fietstrainers

Wahoo is bekend geworden met hun Wahoo Kickr fietstrainer. Met de originele Kickr zette Wahoo namelijk een nieuwe standaard voor direct drive fietstrainers. De Kickr is niet alleen erg krachtig en nauwkeurig, maar voor ook zeer realistisch aan. Voor de fanatieke fietser die op zoek is naar de ultieme indoor ervaring is de Kickr daarom ideaal.

Naast de Wahoo Kickr heeft Wahoo ook nog een voorderligere optie in het direct drive assortiment. De Wahoo Kickr Core is er voor de fietser die op zoek is naar een relatistisch fietsgevoel en in de winter lekker fit wil blijven, maar daarvoor niet de hoofdprijs wil betalen.

Voor de recreatieve fietser die als belangrijkste doel heeft om gewoon lekker fit te blijven heeft Wahoo ook nog een wheel-on fietstrainer in het assortiment. De Wahoo Kickr Snap is eenvoudig in gebruik en ideaal om gewoon je conditie op een leuke manier op peil te houden.

Wahoo fietstrainers getest

Wij hebben onze Wahoo fietstrainers getest! Wil je weten of een Wahoo de investering waard is, of ben je benieuwd naar onze ervaring? Lees dan onze review van de Wahoo Kickr Core en de review van de Wahoo Kickr.

Wahoo fietstrainer accessoires

Naast fietstrainers heeft Wahoo ook een groot aanbod accessoires voor bij de fietstrainer. De fietstrainer accessoires van Wahoo lopen uiteen van een trainingsmat zodat je trainer niet gaat schuiven tot adapter voor steekassen en verschillende cassette body's.

Daarnaast beschikt Wahoo over unieke accessoires, zoals de Wahoo Kickr Climb. Hiermee wordt de helling nagebootst op de fietstrainer, wat zorgt voor een nog realistischer fietsgevoel!

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
 • Basis trainer: Zonder mogelijkheid te koppelen of met software aan te sturen.
 • Interactieve trainer: Volledig aan te sturen en uit te lezen via software.
 • Rollenbank: Een alternatief op traditionele trainers, realistisch fietsgevoel.
 • Smart bike: Bij deze trainers heb je geen fiets meer nodig om te trainen, maar rij je direct op het apparaat voor een nog realistischer gevoel.
 • Wheel-on: Bij deze trainers zet je het achterwiel rechtsreeks op de trainer. Ook wheel-on fietstrainers zijn als interactieve trainers beschikbaar.
 • Direct drive: Bij deze trainer ze je een fiets zonder het achterwiel op de direct drive trainer. Deze trainers leveren een hogere weerstand dan de meeste wheel-on trainers en simuleren het echte fietsgevoel een stuk beter. 
 • Magneetrem: Simpele rem die vaak via een schakelaar bediend wordt. De directe druk op de buitenband zorgt voor de weerstand.
 • Vloeistofrem: Dankzij de vloeistof zijn deze remmen erg stil. De weerstand kan niet handmatig worden aangepast.
 • Elektrorem: Werken hetzelfde als magneetremmen maar hebben dan elektronische functies zoals het aansturing en uitlezen van de trainer. Ook kunnen deze remmen veel hogere weerstanden aan dan magneetremmen.
 • Motorrem: Alleen bij Tacx trainers te vinden, wordt gebruikt bij de krachtigste trainers voor hoge weerstand en stijgingssimulatie.

De maximale afwijking geeft aan hoeveel het gemeten vermogen maximaal afwijkt van het daadwerkelijk geleverde vermogen. Een lagere afwijking betekent nauwkeurigere gegevens.

 • Handmatige schakeling is vaak door middel van een schakelaar op het stuur.
 • Door software zijn trainers die door middel van apps en pc software worden aangestuurd en weerstanden aanpassen.
 • Progressieve bediening is als de trainer vanzelf zwaarder zal gaan fietsen naarmate er harder gefietst wordt.