Toggle Nav
Winkelwagen

Wheel-on Trainers

Als je een manier zoekt om in vorm te blijven tijdens de wintermaanden, of als je gewoon wat extra kilometers uit je fiets wilt halen, dan kun je overwegen te investeren in een wheel-on fietstrainer. Dit is laagdrempelige manier van trainen. Het voordeel van deze trainers is dat je je fiets eenvoudig op de trainer gezet. Vaak zijn deze trainers wel wat luidruchtiger dan direct drive trainers en bieden ze een stuk minder optie. Wanneer je niet te veel geld wenst uit te geven en niet veel waarde hecht aan een realistische fietservaring is een wheel-on trainer een goede investering.

Bekijk direct: Fietstrainers accessoires

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

489,-
Waardering:
83%
43% korting
449,-
55% korting
219,-
Waardering:
81%
54% korting
799,-
27% korting
per pagina

Wheel on fietstrainer kopen

Wheel-on trainers zijn eenvoudige fietstrainers die vrijwel direct klaar zijn voor gebruik. Met een wheel-on fietstrainer zet je namelijk het achterwiel op een rol. Via die rol wordt de weerstand van de trainer ingesteld. Het grote voordeel van wheel-on trainers is dat ze een stuk voordeliger zijn dan direct drive fietstrainers. De technologie achter een wheel-on trainer is namelijk een stuk minder complex.

Wat mag je verwachten van een wheel-on trainer?

Wheel-on trainers zijn bij uitstek geschikt voor de recreatieve fietser die zijn conditie lekker op peil willen houden tijdens de wintermaanden. Een wheel-on trainer heeft niet een heel hoog maximaal vermogen en ook niet de meest nauwkeurige meting, maar dat maakt voor jou niet heel veel uit. Op een wheel-on trainer kan je namelijk gewoon lekker je kilometertjes wegtrappen.

Een wheel-on trainer is door het gebruik van een wiel op een rol niet de stilste optie. Echter zorgt deze constructie er wel voor dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Bovendien is het plaatsen van de fiets op de trainer makkelijker doordat je het wiel niet hoeft te demonteren.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
"Voor ieder type fietser hebben we Black Friday"
  • Basis trainer: Zonder mogelijkheid te koppelen of met software aan te sturen.
  • Interactieve trainer: Volledig aan te sturen en uit te lezen via software.
  • Rollenbank: Een alternatief op traditionele trainers, realistisch fietsgevoel.
  • Smart bike: Bij deze trainers heb je geen fiets meer nodig om te trainen, maar rij je direct op het apparaat voor een nog realistischer gevoel.

De maximale afwijking geeft aan hoeveel het gemeten vermogen maximaal afwijkt van het daadwerkelijk geleverde vermogen. Een lagere afwijking betekent nauwkeurigere gegevens.

  • Handmatige schakeling is vaak door middel van een schakelaar op het stuur.
  • Door software zijn trainers die door middel van apps en pc software worden aangestuurd en weerstanden aanpassen.
  • Progressieve bediening is als de trainer vanzelf zwaarder zal gaan fietsen naarmate er harder gefietst wordt.