Outlet | tot wel 50% korting! ›

Toggle Nav
Winkelwagen

12GO Accessoirehulp

In deze koopgids helpen we je met het kiezen van de nodige accessoires. Een fiets is de eerste stap, en met de juiste toebehoren erbij wordt iedere rit een feestje. Als beginner heb je niet direct alles nodig en juist als ervaren fietser heb je wellicht weer andere wensen. Met de accessoirehulp willen we iedereen de juiste richting op sturen, en vooral zorgen dat je niets vergeet.

We maken onderscheid tussen drie categorieën;

Voor de startende of gelegenheidsfietser

Voor fietsers die (zeer) regelmatig op de fiets stappen

Voor de absolute fietsfanaten

Bekijk hier ons Accessoirehulp Sport boekje:

We maken onderscheid zodat je een idee kunt krijgen welke accessoires je nodig hebt; het lijstje bij Premium is anders dan bij Basic. Evenals de kwaliteit en dus de prijs van de producten. Simpelweg zijn de producten uit de hogere categorieën beter geschikt voor veelvoudig en veeleisend gebruik. Soms is het zo dat bepaalde producten in iedere categorie zitten, zoals bijvoorbeeld bandenlichters. Afhankelijk van jouw wensen kun je verschillende categorieën met elkaar combineren, kies gerust voor een Premium-kwaliteit broek als je comfort heel belangrijk vind.

Het kan zijn dat een bepaald artikel uit de selectie is uitverkocht. Of dat er op dat moment een betere aanbieding te vinden is. Shop dus altijd lekker rond in onze winkel of webshop. De items die geselecteerd zijn in de paketten genieten onze voorkeur qua prijs/kwaliteit verhouding.

Klik hieronder door naar de categorie die bij jou past:

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van dit blog vragen? Stel ze gerust.

Mail: [email protected] / Bel: 0182-621850  

Volg ons op social media.

   

Gerelateerde berichten

12GO Accessoirehulp: Deluxe 12GO Accessoirehulp: Deluxe
12GO Accessoirehulp: Basic 12GO Accessoirehulp: Basic
12GO Accessoirehulp: Elektrische Fietsen 12GO Accessoirehulp: Elektrische Fietsen
Koopgids: Waar moet je op letten bij het kopen van fietssokken? Koopgids: Waar moet je op letten bij het kopen van fietssokken?