Italiaanse kledingmerken 20% korting -  t/m ma 29 mei ›

Toggle Nav
Winkelwagen

12GO Accessoirehulp

In deze koopgids helpen we je met het kiezen van de nodige accessoires. Een fiets is de eerste stap, en met de juiste toebehoren erbij wordt iedere rit een feestje. Als beginner heb je niet direct alles nodig en juist als ervaren fietser heb je wellicht weer andere wensen. Met de accessoirehulp willen we iedereen de juiste richting op sturen, en vooral zorgen dat je niets vergeet.

We maken onderscheid tussen drie categorieën;

Voor de startende of gelegenheidsfietser

Voor fietsers die (zeer) regelmatig op de fiets stappen

Voor de absolute fietsfanaten

Bekijk hier ons Accessoirehulp Sport boekje:

We maken onderscheid zodat je een idee kunt krijgen welke accessoires je nodig hebt; het lijstje bij Premium is anders dan bij Basic. Evenals de kwaliteit en dus de prijs van de producten. Simpelweg zijn de producten uit de hogere categorieën beter geschikt voor veelvoudig en veeleisend gebruik. Soms is het zo dat bepaalde producten in iedere categorie zitten, zoals bijvoorbeeld bandenlichters. Afhankelijk van jouw wensen kun je verschillende categorieën met elkaar combineren, kies gerust voor een Premium-kwaliteit broek als je comfort heel belangrijk vind.

Het kan zijn dat een bepaald artikel uit de selectie is uitverkocht. Of dat er op dat moment een betere aanbieding te vinden is. Shop dus altijd lekker rond in onze winkel of webshop. De items die geselecteerd zijn in de paketten genieten onze voorkeur qua prijs/kwaliteit verhouding.

Klik hieronder door naar de categorie die bij jou past:

Wil je meer weten?

Heb jij naar aanleiding van dit blog vragen? Stel ze gerust.

E-mail: contact |  Bel: 0182-621850 of Whatsapp

De grootste fietsenwinkel van Nederland

In Moordrecht, vlakbij Gouda, vind je de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. In onze grote fietsenwinkel is alles aanwezig: van mountainbikes tot racefietsen en van fietskleding tot fietsaccessoires. Je kunt alle fietsen testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. Daarnaast laat je je fiets onderhouden door een van onze topmonteurs in ons moderne servicecentre. Wacht op je nieuwe fiets of onderhoudsbeurt terwijl je geniet van een broodje in het lunchcafe.

12GO Biking steunt Bikes4Africa door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Ook zijn er gedurende het jaar verschillende evenementen waarmee geld in wordt gezameld. Bikes4Africa steunt hiermee verschillende goede doelen.

Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

12GO Accessoirehulp: Deluxe 12GO Accessoirehulp: Deluxe
12GO Accessoirehulp: Basic 12GO Accessoirehulp: Basic
12GO Accessoirehulp: Elektrische Fietsen 12GO Accessoirehulp: Elektrische Fietsen
Koopgids: Waar moet je op letten bij het kopen van fietssokken? Koopgids: Waar moet je op letten bij het kopen van fietssokken?