Onze winkel is open

Menu

Met een E-bike testcenter, professionele werkplaats en een voorraad van ruim 8000 fietsen ben jij bij 12GO Biking aan het juiste adres voor een flinke dosis fietsplezier!

12GO Accessoirehulp

Datum:
5 november 2020
Door:
Jelle

In deze koopgids helpen we je met het kiezen van de nodige accessoires. Een fiets is de eerste stap, en met de juiste toebehoren erbij wordt iedere rit een feestje. Als beginner heb je niet direct alles nodig en juist als ervaren fietser heb je wellicht weer andere wensen. Met de accessoirehulp willen we iedereen de juiste richting op sturen, en vooral zorgen dat je niets vergeet.

We maken onderscheid tussen drie categorieën;

Download Accessoirelijst sportfiets

Download Accessoirelijst sportfiets

We maken onderscheid zodat je een idee kunt krijgen welke accessoires je nodig hebt; het lijstje bij Premium is anders dan bij Basic. Evenals de kwaliteit en dus de prijs van de producten. Simpelweg zijn de producten uit de hogere categorieën beter geschikt voor veelvoudig en veeleisend gebruik. Soms is het zo dat bepaalde producten in iedere categorie zitten, zoals bijvoorbeeld bandenlichters. Afhankelijk van jouw wensen kun je verschillende categorieën met elkaar combineren, kies gerust voor een Premium-kwaliteit broek als je comfort heel belangrijk vind.

Het kan zijn dat een bepaald artikel uit de selectie is uitverkocht. Of dat er op dat moment een betere aanbieding te vinden is. Shop dus altijd lekker rond in onze winkel of webshop. De items die geselecteerd zijn in de paketten genieten onze voorkeur qua prijs/kwaliteit verhouding.

Klik hieronder door naar de categorie die bij jou past:

Filter

Meer Lezen ?