Onze winkel is open

Menu

Sparta fietsen

Filter

Sparta header

Sparta fietsen kenmerken zich door een goede kwaliteit, een prima prijs en het gebruik van degelijke onderdelen. Vanuit Apeldoorn maakt Sparta als sinds het begin van de vorige eeuw fietsen die door heel Nederland te vinden zijn.

Sparta fietsen

Vroeger stond Sparta bekend om haar fietsen met hulpmotor op benzine, tegenwoordig is er een gigantisch aanbod in met name Sparta e-bikes. Nog steeds een klein duwtje in de rug tijdens het fietsen, maar nu ondersteund door een accu. Ook heeft Sparta een aantal e-speed modellen met een topsnelheid van 45 kilometer per uur. 

Behalve de bovengenoemde lijn zijn er natuurlijk ook de normale stadsfietsen van Sparta. Comfortabel, betrouwbaar, degelijk en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Opvallen zijn ook de speciale modellen, zoals de Double-X tandem en de Sparta Maxx, speciaal ontworpen voor extra lange mensen.

Bekijk van Sparta

Sparta modellen

Sparta heeft een grote collectie lifestyle fietsen. Deze moderne fietsen zijn gemaakt voor al het dagelijkse fietsverkeer, school, werk, station of boodschappen.

De bekendste fiets uit de lifestyle serie is de Sparta Pick Up, een geliefde, sterke transportfiets die er in vele uitvoeringen is. Door de vormgeving is deze fiets gemaakt om op te vallen. Los van het design blijft dit natuurlijk een fiets van uitstekende kwaliteit zoals je van Sparta gewend bent.

Op elektrisch gebied is het vooral de SpartaION collectie die de dienst uitmaakt. Deze e-bikes van Sparta zijn voor een groot gedeelte uitgerust met door Sparta zelf ontwikkelde motoren. Daarnaast zijn er modellen verkrijgbaar met Bosch ondersteuning.

Populaire fietsen van sparta

Sparta dealer

12GO Biking voert bijna de gehele collectie Sparta. Fietsen die wij niet standaard op voorraad hebben kunnen we op bestelling leveren. We zijn een van de grotere Sparta dealers van Nederland en kunnen alle modellen en onderdelen leveren. Sparta geeft maar liefst 10 jaar garantie op een stalen of aluminium frame, 10 jaar op een starre voorvork, 2 jaar op een geveerde voorvork en 2 jaar op alle andere onderdelen, zolang deze niet aan slijtage onderhevig zijn.