Voorraaddeals OP = OP -  Tot 1150,- korting ›

Toggle Nav
Winkelwagen
Kauwtabletten

Kauwtabletten

Kauwtabletten zijn bedoeld om voor of tijdens de rit in te nemen, en ze bieden een aantal voordelen die nuttig kunnen zijn voor fietsers van alle niveaus. Kauwtabletten kunnen bijvoorbeeld helpen je energieniveau en alertheid te verhogen, wat een grote hulp kan zijn als je aan een lange tocht begint. Ze kunnen ook helpen om je focus en concentratie te verbeteren, waardoor het gemakkelijker wordt om op koers te blijven. En omdat ze gemakkelijk mee te nemen zijn, zijn ze er altijd als je ze nodig hebt. Dus als je op zoek bent naar een manier om jezelf een voorsprong te geven tijdens het fietsen, overweeg dan kauwtabletten te proberen.

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Vanaf 1,79 2,29
Waardering:
100%
6,95 Vanaf 4,99
Waardering:
47%
38,99 54,99
29% korting
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Voor het sporten heb je vooral een goede basis nodig. Een gelletje van tevoren kan helpen. Neem dan een gelletje met isomatulose; dit heeft als voordeel dat de glucose in het bloed veel minder snel stijgt dan bij andere suikers, zodat je geen piek in je bloedsuikerspiegel krijgt.

Tijdens het sporten kies je voor isotone of hypotone sportvoeding. Een gelletje of reepje is makkelijk mee te nemen. Ook kan je een schepje poeder in je bidon doen.

Na het sporten vraagt je lichaam om herstelvoeding. Hiervoor kan je hypertone sportdrank gebruiken, omdat daarin meer koolhydraten zitten dan in je eigen lichaamsvocht. Een herstelreep of hersteldrank is soms nóg beter, omdat de koolhydraten in die producten aangevuld worden met eiwitten, essentieel voor de opbouw en het herstel van je spieren.

Cafeïne zorgt voor extra scherpte in de prestaties. Daarom wordt er in de finale van koersen vaak gebruik gemaakt van reepjes en gels met toegevoegde cafeïne. Denk er hierbij wel aan dat je het op tijd inneemt, omdat de waarden na 30 tot 60 minuten na inname ideaal zijn. Wees wel voorzichtig met het gebruik van cafeïne, overmatig gebruik kan leiden tot ongewenste effecten op lichaam en geest.

Hypotone sportdrank is vooral geschikt om voor en tijdens je inspanning te gebruiken als dorstlesser, omdat het snel en gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen. Isotone sportdrank is perfect voor tijdens je inspanning. Het wordt net als een hypotone sportdrank snel opgenomen, maar heeft een hogere dichtheid, waardoor het meer voedingsstoffen bevat. Hypertone sportdrank is handig als hersteldrank om je koolhydraatvoorraden aan te vullen.